e1. Vloženo 11. Březen 2023 Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 Zlacnenie z 8.000 Kč na polovicu je fajn, ale tá cena za baterku je stále vysoká. Áno, bude na nej logo VAG, ale okrem toho je to rovnaká baterka akú kúpite v hocktorom eshope len s inou nálepkou. Ďalšia vec ktorú by som riešil je to, že aké sú staré tie baterky za tú "akciovú" cenu. Nie že v "super akcií" kúpite baterku ktorá už je 2-3 roky stará a za tie roky nevidela nabíjačku ani raz a kúpite vlastne už baterku ktorá je načatá (=začalá sulfátovať). Ona potom samozrejme ešte niečo poslúži, ale za 2-3 roky ju môžete zase vymeniť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 11. Březen 2023 Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 Je to alchymie no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 11. Březen 2023 Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 @e1. a jak vis ze je stara kupodivu jsem ji objednaval v lednu a dosla mi mesic stara Byla vyrobena 12/22 ono to taky muze bejt ze vyrobce rekne hele objednejte x tisic kusu a udelame super cenu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 11. Březen 2023 Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 @p2p ja by som to fakt preventivne neriesil...ked to pride-poriesis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 11. Březen 2023 Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 https://motorguru.cz/nejnovejsi-zpravy/skoda-prodava-nove-nepouzite-dily-z-ruskych-zavodu-za-polovicni-cenu-zajem-je-obrovsky/danielsimek/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=0&dop_vert_id=leg0&dop_req_id=gAhR1JRTdH2-202303112117&dop_id=19855883 uz se da zjistit s kama jsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 11. Březen 2023 Sdílet Vloženo 11. Březen 2023 (editace) Ok, už vieme, že to asi nebudú staré kusy, ale stále nechápem pointu. Kúpim baterku a potom ju doma skladujem a starám sa o ňu možno aj niekoľko rokov pre prípad, že by sa baterka v aute možno pokazila? 🤨 Editováno: 14. Březen 2023, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 12. Březen 2023 Sdílet Vloženo 12. Březen 2023 Tak jen tak si ji koupit do foroty asi nema vyznam koupim ji az proste potrebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 Algoritmus YouTube funguje dobre, práve som narazil na toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 14. Březen 2023 Sdílet Vloženo 14. Březen 2023 Včera som vám to chlapci zabudol preposlať. Pýtal som sa priamo na ich stránke. Odpoveď posielam v obrázku 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 Uz nekdo vymyslel ci upravil ten podstavec na baterku aby se tam vesla vetsi? To by vse vyresilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 (editace) Ja som to riešil na S2. Dal som tam 90Ah, ktorá má 315 mm na dĺžku. Vošla bez problémov. Na S2 jednoducho ustrihneš dolné výstupky. Neviem ako to má S3, lebo mám auto cca mesiac a ešte som baterku nevybral. Ale ako pozerám na webe, tak to asi nebude možné. https://www.ebay.com/itm/144575688155 Jedine, žeby tá plocha na baterku už mala od kraja po kraj cca 320 mm. Editováno: 17. Březen 2023, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 Tak snad sa na to niekto podujme. Znervoznuje ma to, lebo skoro vsade inde mam 110ah 😅 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 No tam by stacilo asi ufiknout konec tu zarazku podstavce a vetsi by se vesla... a gumycukem prichytit :) nebo nejak a je vystarano jenze se do toho nikdo zatim asi moc nehrne no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 @JSvoboda toz moje baterka ma rok, tak mi prijde lito ji vyhazovat a davat silnejsi pro strycka prihodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 Vsak jasny sem na tom stejne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 Netusite, jestli je duveryhodne sledovat napeti v CAN gateway? Dal jsem auto pokusne zase na par dnu na nabijecku a pri zapnutem zapalovani hodnota kolisala mezi 11,95-6. Coz je fakticky vybita baterie jsem pochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 Urcite je nicneukazujici stav baterie pri zapnutem zapalovanil, tedy pro sledovani nabiti baterie. Vsechhny jednotky odebiraj energii a baterka je na 12V. Nekdy min. Jestli jsem spravne pochopil dotaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 Ano, tak jsem to myslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 22. Květen 2023 Sdílet Vloženo 22. Květen 2023 (editace) Pokud chces sledovat napeti spravne na bat tak si dej do zapalovace voltmetr. Zamkni auto a rano se podivej jak je na tom skrz okno a bez klice v kapse... u O3 i u meho S3 se to pohybuje porad okolo 12.4 az 12.6V. Mam vyzkluseno vic aut takto a je to podobne... Editováno: 22. Květen 2023, autor: JSvoboda 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zamilan Vloženo 16. Září 2023 Sdílet Vloženo 16. Září 2023 Dobry den v S3 mam novu baterku a stava sa mi ze sa mi dost rychlo vybija a na radiu mi zobrazuje chybu ze akumulator je slaby. V com moze byt chyba s autom sa jazdy kazdy den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo 16. Září 2023 Sdílet Vloženo 16. Září 2023 Jezdí se každý den-ale jak dlouhé trasy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 16. Září 2023 Sdílet Vloženo 16. Září 2023 Baterka bola iba vymenená, alebo sa aj kódovala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavol23 Vloženo 16. Září 2023 Sdílet Vloženo 16. Září 2023 před 5 hodinami, e1. napsal: Baterka bola iba vymenená, alebo sa aj kódovala? Baterku mi menili v service a ci ju kodovali neviem pripadne ako ju nakodovat? S autom sa jazdy cca 20km tam a spat plus mesto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 16. Září 2023 Sdílet Vloženo 16. Září 2023 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavol23 Vloženo 17. Září 2023 Sdílet Vloženo 17. Září 2023 Dakujem za video len este sa chcem opytat ci sa vo vcds nenastavuje aj ako ma dobijat bateriu ci to nema suvis zo stop/start ked sa tam nastavuje 13,6V a 7,6V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.