Twisted Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 Zdravím vespolek. Pochopil jsem z update portálu správně, že byla vydána aktualizace map? Píše se tam ECE 2018/2019. Přijde mi to zvláštní, protože další aktualizace je plánována už na listopad. Kdyby někoho napadlo, na co si dát při aktualizaci pozor, budu rád, když se podělíte. Předpokládám, že stačí stáhnout, rozbalit a vložit (což by mělo proběhnout rychle, páč Amundsen tahá data z karty). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 Ano teď v srpnu vyšla. Stačí to jen nakopírovat na správnou kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 20. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 Zkouším to, ale samozřejmě se objevil problém. Dle update portálu se má karta naformátovat, tak jsem to udělal. Formátování se spustilo a dál nic. Došlo mi, že je karta zamknutá, tak jsem ji odemkl a zkusil znovu. Pořád nic, musel jsem to zrušit. Mám celkem stažené půlky, abych kartu nepoškodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaprik (CZ) Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 Pro update stačí jakákoliv obyčejná SD karta? Naformátovat, rozbalit ZIP s mapami (stažený z update portálu), vložit do amundsedna? A mělo by to jet? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 Jakákoliv ne. Musí to být karta pro dané zařízení se správným CID. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaprik (CZ) Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 před 6 minutami, slapnahrabe napsal: Jakákoliv ne. Musí to být karta pro dané zařízení se správným CID. Hloupá otázka, ale může to být ta, co je vložena aktuálně v amundsenu? Od Škodovky z výroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 Ano, do té stačí nahrát aktualizaci z update portálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaprik (CZ) Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 před 19 minutami, slapnahrabe napsal: Ano, do té stačí nahrát aktualizaci z update portálu. Bezva, díky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaprik (CZ) Vloženo 23. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2018 Tak jsem pohořel. Do rapida (03/2018) dala škodovka do Amundsena pouze 16GB paměťovou kartu. Při pokusu o rozbalení souboru u update portálu origo škodovácký download manažer hlásí že paměťová karta je malá. Chce to 32 GB:-D Takže co teď? Jedině návštěva autorizovaného servisu Škoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 23. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2018 (editace) @Kaprik (CZ)Mně se to nakonec povedlo úplně v pohodě, kartu mám taky 16 GB. Musíš ji naformátovat dle instrukcí update portálu, i když download manager by měl stejně nabídnout promazání karty. Ještě mě napadá, stahoval jsi mapy podle svého VIN? Editováno: 23. Srpen 2018, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaprik (CZ) Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 před 17 hodinami, Twisted napsal: @Kaprik (CZ)Mně se to nakonec povedlo úplně v pohodě, kartu mám taky 16 GB. Musíš ji naformátovat dle instrukcí update portálu, i když download manager by měl stejně nabídnout promazání karty. Ještě mě napadá, stahoval jsi mapy podle svého VIN? Ano, mapy jsem stahoval podle VIN...stáhl se origo download manažer. Ten stáhl mapy, následně chtěl rozbalit ZIP do paměťové karty, rozpoznal, že není prázdná. Následně se zeptal zda ji má smazat. Potvrdil jsem ano. A pak zahlásil, že paměťovka je malá. Vyzkouším to ještě jednou. Ještě dotaz, můžu něco podělat? Když bych kartu naformátoval a následně se mi na ni nepodařilo nahrát nové mapy? Mapy pak v amundsenu nepojedou? Resp. tahá amundsen mapy primárně z karty, nebo jsou v něm naimportované? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Tak rozbal ten archiv stažený manažerem a nakopíruj to ručně. Pokud kartu naformátuješ, tak samozřejmě mapy žádné mít nemůžeš, ale Ty se dají nahrát z update portálu, takže v podstatě není co zkazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 24. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Zkus ji naformátovat, FAT32 a alokační jednotka 4096 B. Je to doporučený postup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kombicek Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Zdravím. Má stránka update portálu vypadat takhle? Viz obrázek. Ptám se protože mi nefunguje stahování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 25. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2018 (editace) Zkus CTRL + F5 nebo počkat. Někdy se jim to takto rozpadá. Ale tlačítko stáhnout tam je. Jinak odkazhttp://infotainment-cdn.skoda-auto.com/base/downloaders/STD2_1030_EU1_201819/Downloader.exe?ver=636707742092136884&extension=.exe Editováno: 25. Srpen 2018, autor: slapnahrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kombicek Vloženo 25. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2018 Díky. No tlačítko stáhnout tam sice je, ale vůbec mi to nic nedělalo, nic se nestahuje. Dále jsem se chtěl zeptat na verzi mi to ukazuje v aute verze EU1 2018 , ale bez té 19 , takže nevím jestli mám novou verzi nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 25. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2018 Aktuální verze je 2018/19, ale ještě tam musíš mít nějaké další číslo. Aktuálně je to 1030 pro EU1, Ty tam můžeš mít nějaké menší, pokud máš starší mapy, např 915. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.