Březen 10, 20196 r Su videa ako napr atecu otvoris tukanim do praveho park senzoru(aj mne to ide) ale musis mat kluc pri sebe. Klasika keyless powa 4 eva
Květen 9, 20196 r Karokq Sportline 2.0 TDI....jak je to s elektricky ovládanými dveřmi? Když si neobjednám položku "Virtuální pedál", budu zavírat zadní 5. dveře vždy ručně, nebo je tam tlačítko na zavření dveří? Z toho popisku se to nedá poznat.... Popisek: "Virtuální pedál je bezdotykové otevírání a zavírání pátých dveří, což oceníte především v situacích, kdy budete mít plné ruce. Pokud systém zaregistruje kopnutí nohy pod zadním nárazníkem, páté dveře se automaticky otevřou nebo zavřou." Díky
Květen 9, 20196 r Já to mám na atece normálně tlačítkem. A vyrtualni pedál nemám. Ale tam byla výbava na výběr but vyrtualni pedál nebo tlačítko jen. Tlačítko bylo 9500 Kč vyrtualni pedál mám pocit cca 17 000 Kč.
Květen 9, 20196 r Tak to je trapné teda... já žádné zakopávání pod nárazník nechci...ani ten popisek není přesný. Co bych ale chtěl, u auta za 800000,- ???
Květen 9, 20196 r Tady řešíme Škodovky a ne nějaký Seaty... a u škody "Vyrtuální pedál nemáme" máme jen Virtuální pedál. Jinak je to zakopávání super ale používat ho nemusíš, můžeš využívat jen tlačítko pokud chceš.
Květen 9, 20196 r 18 minutes ago, ReznakP said: Tak to je trapné teda... já žádné zakopávání pod nárazník nechci...ani ten popisek není přesný. Co bych ale chtěl, u auta za 800000,- ??? dnes som siel k autu s plnymi rukami,velka krabica, mokro vsade, prsi, zena drzi dceru, pridem k autu, kopnem, otvori sa, polozim, zavriem idem rpec usmiaty, suchy, cisty. nefnukam, ale uznavam, v dalsom aute ak by som za to mal platit(tu to bolo v baliku) velmi by som premyslal. ak by som mal uzky rozpocet
Květen 9, 20196 r Já už bych zase nechtěl auto bez "zakopávání pod nárazník" ... asi nejlepší věc, za kterou jsem u embéčka připlácel ... kufr neotevírám, ale zakopávám ??
Květen 10, 20196 r @Michal B.Pleteš jablka a hrušky, jsme v sekci Karoq a to je rozdíl oproti tvému Kodiaqu. Protože u Kodiaqa jdou jen elektrické dveře bez pedálu, kdežto u Karoqu je vše dohromady. A nejde koupit odděleně jak u Kodiaqa. Upraveno Květen 10, 20196 r od Čočkyn
Květen 10, 20196 r před 17 hodinami, ReznakP napsal: Tak to je trapné teda... já žádné zakopávání pod nárazník nechci...ani ten popisek není přesný. Co bych ale chtěl, u auta za 800000,- ??? Bezdotykové ovládání víka zavazadlového prostoru - "zakovávání" (jeden paket s el. ovládanými 5 dveřmi) se dá deaktivovat v infotaimentu = zbydou ti jen el. 5 dveře, ovládané tlačítkem. Viz. strana 66 v manuálu. Funkci je možne aktivovat/deaktivovat v infotainmentu v nabidce / → → Otevírání a zavírání → „Easy Open“. Funkci doporučujeme deaktivovat v následujících případech. ▶ Montaž střešniho nosiče. ▶ Připojeni přivěsu (přislušenstvi) k tažnemu zařizeni. ▶ Ručni myti vozidla. ▶ Udržba a opravy zadni časti vozidla.
Květen 10, 20196 r Ona to byla spíše reakce na to, proč to auto za takové prachy nemá v základu, nebo to nejde aspoň zvlášť dokoupit. No nic, musím koupit Virtuální pedál....
Květen 12, 20196 r Kdyby tam bylo všechno, co chce kdejakej hejhula, v základu ... tak by bylo v základu všechno :)
Květen 13, 20196 r Citovat před 23 hodinami, Tragedie_v_JZD napsal: Kdyby tam bylo všechno, co chce kdejakej hejhula, v základu ... tak by bylo v základu všechno :) No jo, pane hejhulo, já ale poměřuji s konkurencí a nevadí mi si za to klidně připlatit, jen nevím, proč když chci A (el. ovládání 5. dveří), musím kupovat zároveň s B (Virtuální pedál). V Kodiaqu to oddělit jde, v Karoqu ne.... that's all.
Květen 13, 20196 r Njn, asi jinej oddíl ... když ti nevadí připlatit, tak připlať a funkci virtuálního pedálu si jednoduše deaktivuj, nebo si pořiď přibližovadlo od konkurence, kde si B kupovat nemusíš ... jsou holt věci mezi nebem a velkým embéčkářem na zemi, které nejsou určeny k tomu, aby hlava brala
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.