Martab Vloženo včera v 08:33 Sdílet Vloženo včera v 08:33 @csabac Letmým pohledem Scala Drive Plus je s 1.0 TSI 85kW od 20 462 € včetně metalízy, Top Selection včetně Matrix světel je od 24 342 € včetně barvy. Neporovnáváš náhodou Scalu s 1.5 TSI 110kW? ta 1.5 TSI v Octavii Drive v základu má totiž jen 85kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo včera v 09:02 Sdílet Vloženo včera v 09:02 @MartabTá scala čo som nahodil mala ale len 1,0T silnejší motor. A keď som dorovnal výbavu podľa drive ovce, cena ju prevýšila. Nehovoriac o kategórii väčšom aute v prospech ovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo včera v 11:01 Sdílet Vloženo včera v 11:01 @csabac Taky Scala je něco extra, ne jako Octavia kterou má a nebo si může dovolit každý 😁😉 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub2000 Vloženo včera v 11:36 Sdílet Vloženo včera v 11:36 Ja som kupoval Scalu dva dni pred zvýšením cien a deň predtým, než sa dala ešte objednať na tento rok, takže za daň 20%. Mala by mi dôjsť v priebehu decembra. Konkrétne som kúpil drive plus, 1.0 TSI 85kw manuál, asistentov naviac, pár ďalších drobností za pár stoviek €, a nakoniec ma to vyšlo aj po štedrej zľave od predajcu (700€) zatiaľ bez servisného balíčka ~21550€. Octavia by mi bola zbytočne veľká a drahá. Plánujem si nechať Scalu na dlhú dobu tak som ju chcel mať pekne vybavenú. Na výkon si nepotrpím. Akýkoľvek motor by bol pre mňa zlepšenie po HTPčku 😂 Najprv som išiel k predajcovi najbližšie mne. Ten mi auto predstavil, povysvetloval, spravil cenovú ponuku. Zľavu mi nevedel poskytnúť, lebo ževraj už aj z jeho marže ide dole pri týchto drive výbavách. Nechal som si spraviť cenovú ponuku u pár ďalších predajcov a prišli mi odpovede so zľavami 200, 500, 700€. Niektorý vedeli auto vybaviť aj o mesiac skorej aj keď išlo do výroby. Nechcem sem písať konkrétnych predajcov, keby chcete, píšte súkromnú správu. Ale ja som kupoval auto v galante 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo včera v 11:43 Sdílet Vloženo včera v 11:43 V každom prípade oproti mojej hrkalke z r 2019 všetko zatiaľ drží dobre. Snáď z 3 do 4 ide ťažšie zaradiť rýchlosť ale snáď sa im to rozchodi a veď bude v záruke 5r. Ale cítili sme sa v Scale lepšie ako v i30 alebo ceede 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo včera v 12:17 Sdílet Vloženo včera v 12:17 (editace) @Jakub2000 "Plánujem si nechať Scalu na dlhú dobu"🤣...prajem pevné nervy a málo kamošov v servise. Hmm..v GA 🤣 tak aby si čím menej videl "čongiho" Editováno: včera v 12:19, autor: csabac 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo včera v 12:20 Sdílet Vloženo včera v 12:20 tak za mňa rozhodol priestor voči i30 a pocitovo to bolo také rovnaké v predajni. teraz keď mám skúsenosť aj s H aj s S, tak H mi príde rozhodne kvalitnejšie vyskladané auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo včera v 12:23 Sdílet Vloženo včera v 12:23 @slovacik panta rhei? sa nudíš, alebo si odvážny....držím palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo včera v 13:35 Sdílet Vloženo včera v 13:35 před 4 hodinami, csabac napsal: @MartabTá scala čo som nahodil mala ale len 1,0T silnejší motor. A keď som dorovnal výbavu podľa drive ovce, cena ju prevýšila. Nehovoriac o kategórii väčšom aute v prospech ovce. nemám ty výbavy přesně nastudované, ale Scala Drive Plus mi přijde lépe vybavená než Octavia Drive a přitom ta Scala je levnější. Takže bude asi záležet na těch příplatcích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo včera v 13:38 Sdílet Vloženo včera v 13:38 Ja nie, v rodine ale ako píšem zatiaľ su spokojný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo včera v 14:43 Sdílet Vloženo včera v 14:43 (editace) Inak presne v sobotu keď som bol v GA v servise som pozeral interiér novej scali a ostatné. Som len krútil hlavou, že textil na palubovke. Ako dobre to vypadá teraz, ale nechcem vidieť tú pracholapku o 3 roky. Jedine superb to tam nemal z tých čo som pozeral. Možno to potiahli pod spoje aby nič nevŕzgalo Editováno: včera v 14:44, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo včera v 14:52 Sdílet Vloženo včera v 14:52 (editace) @Jakub2000 na tú dph akurát tak doplatia predajcovia aut. stačí zájsť za hranice a v ČR je 21%. Ja som opačne kupoval v ČR a daňovú povinnosť uplatňoval vtedy v SR (20%). Vôbec nie je problém rámci EU s týmto. Plus v ČR sú ceny škodovky nižšie cca o 1000 eur v prepočte. Ja som mal zľavu medzi 3-4 tisíc eur (asi vedeli prečo :D) tá zľava tu, to ti ponúkne každý druhý predajca. Tak dúfam budeš spokojný a pravú stranu showroomu uvidíš len pri garančkách. Editováno: včera v 14:53, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.