Novotka Vloženo 20. Září 2018 Sdílet Vloženo 20. Září 2018 Auto z venku stále jako starý model,ale treba až sundaji maskovaní tak úžasnu. k tomu display,pro me absolutní zbytecnost,nejlepší řešení je motoricky zajížděci do palubky, pouzit pouze kdyz potřebuji navigaci,nebo něco měnit v nastavení. Info o rádiu a jiné blbosti tam fakt nepotřebuji. Nov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 20. Září 2018 Sdílet Vloženo 20. Září 2018 podla stredoveho panelu a opierky je vidno ze sirka nebude ako u octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Září 2018 Sdílet Vloženo 20. Září 2018 Tak jako u OIII asi ne, ale dle polohy ručky a šířky panelu to bude něco mezi starým RAPIDem a OIII, což je dobře. Já osobně jsem zvědav na objem kufru, protože ač ortodoxní RAPID liftbagysta (hlavně tedy kvůli jeho vyváženým tvarům a čistému designu), začíná se mi to auto docela zamlouvat..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 Tak to by mohl být nástupce rapidu teď v říjnu na výstavě v Paříži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 @Yosef ..... to rozhodne nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 ,,Rapid,, až Ženeva 2019, samozřejmě na fotkách o něco dříve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 Jestli se má začít vyrábět druhý lednový týden, tak pravděpodobně hned po Ženevě navážení do salonů a předprodej o cca dva měsíce dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 Kolik tak muze mit to auto najeto km ? Kdyz vidim tu zkrabacenou sedacku spoluhezdce :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 @ČudlR ........ říká ti něco slovní pojem ,, předseriové auto" ? Očividně asi ne. Tam se na nějaké krabacení a další věci nehraje, pokud to není vysloveně zkoumáno. Tady to neni ovsem tento pripad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 No, minimálně Rapidům (a zahlédl jsem i v sekci Fabia) se sedačky krabatí i v sérii mnoho let po uvedení. Ale to sem nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 22. Září 2018 Sdílet Vloženo 22. Září 2018 před 19 hodinami, Lukason napsal: @ČudlR ........ říká ti něco slovní pojem ,, předseriové auto" ? Očividně asi ne. Tam se na nějaké krabacení a další věci nehraje, pokud to není vysloveně zkoumáno. Tady to neni ovsem tento pripad Vim co to znamena, ale sedacky tam asi pouzity nedavaj a tvarove jsou prakticky stejny s jinejma ze skodovek, tak proto jsem se ptal kolik to ma najeto ze jsou takhke v haji ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 22. Září 2018 Sdílet Vloženo 22. Září 2018 Žeby? https://autozurnal.ta3.com/na-socialnej-sieti-ukazal-novu-skodovku-cesi-ho-vzapati-prepustili 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qual Vloženo 22. Září 2018 Sdílet Vloženo 22. Září 2018 (editace) Jestli je na "RZ" název modelu, trošku si zaspekuluju... Já na začátku vidím S Tedy bych tipoval onen Spaceback. Což bych bral, protože Popular nebo Felicia se mi fakt nelíbí, respektive mi to k tomu autu nějak nejde. A nebo to bude taky jen začátek "Škoda..." Editováno: 22. Září 2018, autor: Qual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 22. Září 2018 Sdílet Vloženo 22. Září 2018 Já bych řekl, že pokud by tam bylo Spaceback, tak by ten text musel začínat víc vlevo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 22. Září 2018 Sdílet Vloženo 22. Září 2018 Oj, kluka je mi líto, ale SB už je i díky němu skoro odhalen. Ještě se trochu bojím, co provedli se zadními světly. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 22. Září 2018 Sdílet Vloženo 22. Září 2018 Přední část vypadá hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 myslíte že todle je už sériovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Z Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 Jestli to fakt bude stejný a takhle to vypadá, že jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 (editace) Podľa mňa áno, keď kvôli tomu vyhodili aj človeka... je to totožné s fotkami na prvej strane z auto-manie.. https://forum.skodahome.cz/topic/144746-škoda-vision-spaceback/?do=findComment&comment=2342493 Editováno: 24. Září 2018, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 tam je to asi ve výbavě Active :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qual Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 Další foto + video https://www.autorevue.cz/nova-skoda-rapid-2019-skoda-spaceback-video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 Ten gril se mi zdá obrovskej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 http://www.auto.cz/uz-jsme-nazivo-videli-skodu-vision-rs-zname-rozmery-i-techniku-je-to-plug-in-hybrid-124806 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 30. Září 2018 Sdílet Vloženo 30. Září 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 30. Září 2018 Sdílet Vloženo 30. Září 2018 Pokud se jedná o finální verzi “Rapida” (název ještě nebyl oficiálně uvolněn), musím říct, že se designově hodně povedl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.