Martab Vloženo včera v 08:33 Sdílet Vloženo včera v 08:33 @csabac Letmým pohledem Scala Drive Plus je s 1.0 TSI 85kW od 20 462 € včetně metalízy, Top Selection včetně Matrix světel je od 24 342 € včetně barvy. Neporovnáváš náhodou Scalu s 1.5 TSI 110kW? ta 1.5 TSI v Octavii Drive v základu má totiž jen 85kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo včera v 09:02 Sdílet Vloženo včera v 09:02 @MartabTá scala čo som nahodil mala ale len 1,0T silnejší motor. A keď som dorovnal výbavu podľa drive ovce, cena ju prevýšila. Nehovoriac o kategórii väčšom aute v prospech ovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo včera v 11:01 Sdílet Vloženo včera v 11:01 @csabac Taky Scala je něco extra, ne jako Octavia kterou má a nebo si může dovolit každý 😁😉 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub2000 Vloženo včera v 11:36 Sdílet Vloženo včera v 11:36 Ja som kupoval Scalu dva dni pred zvýšením cien a deň predtým, než sa dala ešte objednať na tento rok, takže za daň 20%. Mala by mi dôjsť v priebehu decembra. Konkrétne som kúpil drive plus, 1.0 TSI 85kw manuál, asistentov naviac, pár ďalších drobností za pár stoviek €, a nakoniec ma to vyšlo aj po štedrej zľave od predajcu (700€) zatiaľ bez servisného balíčka ~21550€. Octavia by mi bola zbytočne veľká a drahá. Plánujem si nechať Scalu na dlhú dobu tak som ju chcel mať pekne vybavenú. Na výkon si nepotrpím. Akýkoľvek motor by bol pre mňa zlepšenie po HTPčku 😂 Najprv som išiel k predajcovi najbližšie mne. Ten mi auto predstavil, povysvetloval, spravil cenovú ponuku. Zľavu mi nevedel poskytnúť, lebo ževraj už aj z jeho marže ide dole pri týchto drive výbavách. Nechal som si spraviť cenovú ponuku u pár ďalších predajcov a prišli mi odpovede so zľavami 200, 500, 700€. Niektorý vedeli auto vybaviť aj o mesiac skorej aj keď išlo do výroby. Nechcem sem písať konkrétnych predajcov, keby chcete, píšte súkromnú správu. Ale ja som kupoval auto v galante 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo včera v 11:43 Sdílet Vloženo včera v 11:43 V každom prípade oproti mojej hrkalke z r 2019 všetko zatiaľ drží dobre. Snáď z 3 do 4 ide ťažšie zaradiť rýchlosť ale snáď sa im to rozchodi a veď bude v záruke 5r. Ale cítili sme sa v Scale lepšie ako v i30 alebo ceede 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo včera v 12:17 Sdílet Vloženo včera v 12:17 (editace) @Jakub2000 "Plánujem si nechať Scalu na dlhú dobu"🤣...prajem pevné nervy a málo kamošov v servise. Hmm..v GA 🤣 tak aby si čím menej videl "čongiho" Editováno: včera v 12:19, autor: csabac 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo včera v 12:20 Sdílet Vloženo včera v 12:20 tak za mňa rozhodol priestor voči i30 a pocitovo to bolo také rovnaké v predajni. teraz keď mám skúsenosť aj s H aj s S, tak H mi príde rozhodne kvalitnejšie vyskladané auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo včera v 12:23 Sdílet Vloženo včera v 12:23 @slovacik panta rhei? sa nudíš, alebo si odvážny....držím palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo před 23 hodinami Sdílet Vloženo před 23 hodinami před 4 hodinami, csabac napsal: @MartabTá scala čo som nahodil mala ale len 1,0T silnejší motor. A keď som dorovnal výbavu podľa drive ovce, cena ju prevýšila. Nehovoriac o kategórii väčšom aute v prospech ovce. nemám ty výbavy přesně nastudované, ale Scala Drive Plus mi přijde lépe vybavená než Octavia Drive a přitom ta Scala je levnější. Takže bude asi záležet na těch příplatcích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo před 23 hodinami Sdílet Vloženo před 23 hodinami Ja nie, v rodine ale ako píšem zatiaľ su spokojný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo před 22 hodinami Sdílet Vloženo před 22 hodinami (editace) Inak presne v sobotu keď som bol v GA v servise som pozeral interiér novej scali a ostatné. Som len krútil hlavou, že textil na palubovke. Ako dobre to vypadá teraz, ale nechcem vidieť tú pracholapku o 3 roky. Jedine superb to tam nemal z tých čo som pozeral. Možno to potiahli pod spoje aby nič nevŕzgalo Editováno: před 22 hodinami, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo před 22 hodinami Sdílet Vloženo před 22 hodinami (editace) @Jakub2000 na tú dph akurát tak doplatia predajcovia aut. stačí zájsť za hranice a v ČR je 21%. Ja som opačne kupoval v ČR a daňovú povinnosť uplatňoval vtedy v SR (20%). Vôbec nie je problém rámci EU s týmto. Plus v ČR sú ceny škodovky nižšie cca o 1000 eur v prepočte. Ja som mal zľavu medzi 3-4 tisíc eur (asi vedeli prečo :D) tá zľava tu, to ti ponúkne každý druhý predajca. Tak dúfam budeš spokojný a pravú stranu showroomu uvidíš len pri garančkách. Editováno: před 22 hodinami, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.