Prosinec 3, 20186 r Autor Dobře, mám též po výměně rozvodu. Tak tedy nechám klimatizaci doplnit. Pak dám vědět. Díky.
Květen 4, 20196 r Autor Zdravím, děkuji všem za trpělivost a rady. Včera jsem nechal doplnit klimatizaci, zvuk konečně ustal!!! Museli mi doplnit 317g (vejde se 500g). Už mám klid. :-D
Květen 4, 20196 r Autor Plany poplach, je to tu zase... Tak buď ta klimatizace vytekla, nebo je špatný kompresor, já už nevím... :-(
Květen 14, 20196 r ahoj, podobny zvuk mi moje 1,6mpi rv2005 220000km dela taky. Jak pises, hlavne pri zahratym motoru a na volnobeh, v tahu ten zvuk slyset neni, klima doplnena nekolikrat a stejne se to ukazuje, vic jsem nezkoumal. Neda se presne vysledovat kdy, jestli je to po velkym zatizeni motoru nebo pri klidny jizde. Dela mi to cca 2-4 roky, ale moc si to nepamatuju kdy to zacalo a vjakej km. Zvuk neresim, jezdim i dovoleny do zahranici a zatim vse ok
Květen 20, 20205 r Autor Zdravím, tak problém vyřešen. Nechal jsem si nainstalovat zcela nový kompresor, doplnil chladivo a je klid. Opravdu to bylo klimakompresorem. Děkuji všem za rady. Cením si toho ! ;-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.