Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím páni, chcem sa spýtať odborníkov o radu.  Ak mi stoji auto cely deň a rano ho idem naštartovať a je studený motor naštaruje, ale  spadnu otáčky potom zase vydu hore zase spadnu dole zase si prida otačky na 1200 a potom auto ide normalne.Menili mi sviečky palivový filter,vzduchuvý filter,prečistená škrtiaca klapka a stale mi to robi pri rannom štartovani ak auto

postojí dlhšie.Auto som dal na diagnostiku a nič neukazalo 

• o 10 měsíců později...
Vloženo

Mám něco podobného, první studený start se motor klepe cca na 600 ot a po pár vteřinách se ustálí a je OK. Každý další start OK. Měnily se svíčky, rozvody, čistila škrtící klapka, teplotní čidlo, cívky, šály, ventily, kroužky. Auto chci prodat a tohle odstranit. Jeden kutil mi radil, že dle jeho je to netěsnost palivové soustavy a ztráta tlaku při delším stání. Na kontrolu tlaku je asi třeba VAG, ne? Můžete případně i doporučit nějaký kabel s VAGem, který půjde pod Win10 64bit?

Vloženo

Mám rooma z podobného důvodu také teď v servisu. Prověřit čerpadlo že dobře tlakuje a filtr ze ho dobře drží. Pokud vyloučím toto, tak pak mi to dělá už jednou vyměněný vstřik na prvním válci

Vloženo

Přijde mi, že jak HTP začne zlobit, je to na pytel. Mě to blbne jen u prvního startu v daném dni. Prostě naskočí motor, otáčky tak 2-3 vteřiny cca 600 ot/min a buď to zdechne a nebo vyskočí cca na 1000-1200 ot/min a už běží normálně. Jen bych řekl, že se ten motor více chveje než třeba htp u tchána. Ale dělala se taková menší GO motoru a kdo ví, zda tam něco nepodelali. 

• o 5 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
Vloženo
V 7. 9. 2018 na 10:34, Lubomir Jakubik napsal:

Zdravím páni, chcem sa spýtať odborníkov o radu.  Ak mi stoji auto cely deň a rano ho idem naštartovať a je studený motor naštaruje, ale  spadnu otáčky potom zase vydu hore zase spadnu dole zase si prida otačky na 1200 a potom auto ide normalne.Menili mi sviečky palivový filter,vzduchuvý filter,prečistená škrtiaca klapka a stale mi to robi pri rannom štartovani ak auto

postojí dlhšie.Auto som dal na diagnostiku a nič neukazalo 

koukni na SNÍMAČ OTÁČEK VAČKOVÉ HŘÍDELE 

10810_1.jpg

images.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...