Publikováno Říjen 9, 20186 r Ahoj chtěl jsem se zeptat,výjmečně jsem musel parkovat mimo garáž. Ráno asi po cca 30 minutách jizdy s puštěným výhřevem zadniho okna se mi okno nedokázalo více odmlžit je tohle normální???. Nikdy jsem u žádného předešlého auta neměl takovíhle problém. Ptám se proto protože už si připadám jak blázen a mám pocit že i kdyby upadli kola tak vyjadření ŠA bude že je to v pořádku.
Říjen 10, 20186 r Hmmm...dnes rano som ho mal tiez uplne zarosene,ale po 15min jazde a pustenom ohreve zadneho okna bolo uplne suche.Asi to teda nebude ok. Upraveno Říjen 10, 20186 r od Patrik1971
Únor 6, 20196 r V 9. 10. 2018 na 17:59, AntonioB721 napsal: Ahoj chtěl jsem se zeptat,výjmečně jsem musel parkovat mimo garáž. Ráno asi po cca 30 minutách jizdy s puštěným výhřevem zadniho okna se mi okno nedokázalo více odmlžit je tohle normální???. Nikdy jsem u žádného předešlého auta neměl takovíhle problém. Ptám se proto protože už si připadám jak blázen a mám pocit že i kdyby upadli kola tak vyjadření ŠA bude že je to v pořádku. Vyhrievanie zadneho okna pri odstraneni vlhkosti pomoze, avsak je nutne mat dlhodobo resp. stale zapnutu AC (hlavne v mesiacoch zo zvysenou vlhkostou vo vzduchu). Mam skusenosy, ze budu okna zahmlene minimalne alebo vobec.
Únor 6, 20196 r před 22 minutami, AntonioB721 napsal: Díky ale AC mám puštěnou pořád nemám důvod ji vypínat . Tazko odpovedat, vlhkost v aute je nepritel, ak vozidlo parkuje na ulici tazko sa mu vyhnut. Zalezi na nastaveni AC (vyssia teplota = nizsia vlhkost) vo vozidle. Dlhsie jazdy su plusom...
Únor 6, 20196 r Autor Tam jde i to ze i teď v zimně je výkon vyhřevu hodně slabý. Odpověď servisu je kontrovali jsme to a proud tam jde a hřeje na otázku jak proběhla kontrola výhřevu ? Odpověď dal jsem tam ruku a cítil ze to hreje ???? . Prostě autorizovaný servis .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.