pejvlik Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Kdyby nekoho zajimalo, tak se v nabidce eshopu nove objevil tento dil. Za ty prachy do bych do nej sel. Vyhody jsou celkem zajimave. Napadaji nekoho nejake nevyhody? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/spodni-ochranny-kryt-agregatu-karoq-57a071608bx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Zajímavé. Já mám v konfiguraci auta "Paket pro špatné cesty", tak by mě zajímalo, jestli tohle je jeho součástí anebo jde o zesílenou ochranu navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 23. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 @BirK pokud máš objednaný paket pro špatné cesty, tak ho tam už budeš mít. Včetně dalších úprav 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 23. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 (editace) @Habi001 Mám 1,5 style a nějaký plastový černý kryt tam je,je to to co nabízejí na eshopu? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/spodni-ochranny-kryt-agregatu-karoq-57a071608x Editováno: 23. Říjen 2018, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 Tak je to ten kryt z paketu pro špatné cesty. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejvlik Vloženo 2. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2018 Dil objednan pres eshop, doruceni k dealerovi, montaz cca 15 minut na pockani. Nutne sundat naraznik. Za praci nic nechteli, zaplatil jsem jen ten dil. Super pristup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 To já jsem neobjednal ani kryt ani paket pro špatný cesty a mám tam obojí. Snad, že je to 4x4? Nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 Paket pro špatné cesty je za příplatek, divil bych se, kdyby ti ho tam dali a nenaúčtovali, na takové věci si ŠA dává velký pozor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 Taky jsem se divil, protože jsem paket neobjednal a je to že spoda celý zadeklovaný jen je vidět kardan a výfuk. Akorát jsem se nedíval jestli je ochrana na zadních ramenech? Jdu se podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 Tak jsem udělal foto , ale na ramenech nic nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 Citovat K paketu pro špatné cesty patří ochranný kryt pod motorem, ochrana elektroinstalace, brzdových vedení a dalších komponent pod vozem. Víc jsem v popise od ŠA nenašel. Bývalo u některých modelů i to, že byla vyšší světlá výška, ale to zřejmě u Karoqa není. Já jsem paket pro špatné cesty v konfiguraci měl, tak by se to dalo porovnat, ale nemám takový vlez pod auto jako ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Můžu fotku jak vypadá karoq s krytem motoru a zadní nápravy? Co všeje zakryté? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
man.kar Vloženo 24. Červen 2019 Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 (editace) pro Čočkyna: No tak jsem se konečně dostal podívat se na spodek auta a nafotil jsem spoustu fotek ale sem to dát nemohu protože je to mimo téma ,tak jen pár co se týká zakrytí zadní nápravy. Pokud bude zájem o ofocení spodku Karoqa tak to hodím někde v samostatném tématu.( Zajímavě řešen výfuk , to budou náklady!) Editováno: 24. Červen 2019, autor: man.kar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 Máte někdo kryt motoru a originální nezávislé topení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 Tieto dve veci sa vylucuju,nemozu sa naraz na jedno auto konfigurovat,ani dodatocne dorabat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 (editace) Na eshopu škody u krytu pro Octavii je upozornění že nelze s nezávislím topením, ale u Karoqa nic takového není. A v konfigurátoru u Karoqa nezávislé topení a paket pro špatný cesty lze kombinovat. I jsem ho tam měl a nakonec jsem ho zrušil. Kdyby měl někdo ověřené informace o možnosti dodatečně instalace na auto s nezávislím topením budu rád. (a nebudu sám ?) Edit : Jedině kde by mohl by zakopaný pes je více druhů krytu motoru. Editováno: 8. Listopad 2019, autor: Joker 85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasici Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 Mám jak nezávislé topení tak paket pro špatné cesty origo z výroby. 1.5 benzin automat 4x4. Duben 2019 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 25. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2019 myslíte, že je to užitečná věc (paket pro špatné cesty), nebo zbytečně vyhozené peníze? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 V 8. 11. 2019 na 11:00, Joker 85 napsal: Na eshopu škody u krytu pro Octavii je upozornění že nelze s nezávislím topením, ale u Karoqa nic takového není. A v konfigurátoru u Karoqa nezávislé topení a paket pro špatný cesty lze kombinovat. I jsem ho tam měl a nakonec jsem ho zrušil. Kdyby měl někdo ověřené informace o možnosti dodatečně instalace na auto s nezávislím topením budu rád. (a nebudu sám ?) Edit : Jedině kde by mohl by zakopaný pes je více druhů krytu motoru. Aj si ten kryt riesil,alebo nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 mám karoq s topením i s paketem pro špatné cesty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 Může někdo posoudit stav před a po montáži toho krytu pod motor? Je poznat nějaký rozdíl? Špiní se méně? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 Urcite ano,rýchlejšie sa ohrieva,pomalsie chladne,ak stojim vonku pred auto,zmizol taky ten odraz od cesty zvukovy,proste kapanek stichol. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.