Publikováno Listopad 3, 20186 r Ma uz niekto realne tento motor v Superbe?Ako sa to v nom sprava?V Slovenskom konfiguratore je ho mozne dokonca vyskladat aj vo vybave L&K,u Vas v CZ zatial nie.
Listopad 9, 20186 r Autor Asi si tu nejaku dobu v tejto teme pokecam sam Riskol som to a po 140 kw dizly/jazdim necelych 20 000km rocne sukromnym autom/ a 4 kolke,ktoru som vlastne ani nikdy nejako extra nepotreboval,zvolil som prave tuto motorizaciu s dsg,vybava v extra bohatej, laurino-klementine.Vyroba zaplanovana na 50 tyzden 2018. Upraveno Listopad 9, 20186 r od Patrik1971
Listopad 13, 20186 r Budeš spokojený i pokud budeš naložený. Nebude to mít takový drive ale bude stačit. Měli jsme půjčeneho Kodiaqa 1,4Tsi 4x4 a jelo nás v tom 6 (sedmimístná verze) a jelo to obstojně, i spotřeba. Jen mě překvapuje dodací doba. Ano suuperb je v utlumu,čeká se na facelift, ale v rámci koncernu se na 1,5Tsi čeká 20 týdnů a více :-) . Asi má superb jinou prioritu.
Listopad 13, 20186 r Autor Predpokladam,ze mi bude po 140kw v dizly chybat ten magicky "kroutak",ale zase nebude brzdeny 4kolkou,ktoru som mal,ovela lahsi na predok a to ticho,co som sa bol zviezt v obdobnej motorizacii s dsg v Karoqu,sa mi po chrochtadle Tdi naramne pacilo. Presne,Superb ma momentalne uplne max max prioritu a je uprednostneny aj v takej motorizacii,akou 1,5 tsi celkoncernovo momentalne je. Upraveno Listopad 13, 20186 r od Patrik1971
Listopad 13, 20186 r Krouťák ti chybět bude, ale budeš odměněn kultivaností s tichem a tichem. Zase ten benzín můžeš drtit do 5000ot/min a bude stále táhnout. Chrochtadlo je od 3500ot/min většinou mrtvé. Jiná priorita :-) Já čekám od září a ještě si chvíli počkám. Dopředu jsem věděl že je 1,5TSi problém s termínem dodání, ale prostě ho chci a bude mi stačit. Priorita je superb pro celou škodu, neboť prodeje jdou dolů, tak to zachraňují krátkou dobou dodání. FL za dveřmi a každej čeká. Založ si ve vlákně Váš superb téma, dej konfiguraci objednanou :-) Se máš, pod stromeček bude dáreček.
Prosinec 29, 20186 r @Patrik1971 jak jazdi 1.5, neskace studeny? Upraveno Prosinec 29, 20186 r od embecka
Prosinec 30, 20186 r som zvedavy na tvoje postrehy.. na 1.5 s DSG cakam vahal som ci priplatit 8k za 200kw alebo pockat na homologizaciu slabsieho dvojlitra s mensim doplatkom ale nedockavost zvitazila..
Prosinec 30, 20186 r Autor 15 januara prevezmem a zreferujem. Tiez som zvazoval 110kw dizel..alebo aj 140kw benzin..ale ten rozdiel ceny a to co potrebujem je pre mna uz nepotrebny nezmysel.Uvidime no? Upraveno Prosinec 30, 20186 r od Patrik1971
Prosinec 31, 20186 r budem cakat.. dufam ze ma postihne rovnake stastie ako teba s dodacou lehotou.. objednaval som 18.12., neviem ako maju dovolenku v zavode pocas sviatkov ale pokial by to bolo aspon podobne rychlo tak snad do konca januara bude.. chystam sa po sviatkoch pospamovat predajcu nech mi vytiahne udaje o vyrobe ako si daval v teme o terminoch dodania.. edit: takze stastie sa nekona. Sportline je nejaky opozdeny takze najskor koncom februara/zaciatkom marca, a to ze je este dobry termin :/ Upraveno Leden 2, 20196 r od Rado22
Leden 8, 20196 r Autor Si si mohol kupit tento... https://stock-cars.skoda-auto.com/654/sk-SK/?vin=TMBAN9NP0K7024888 Trafil si presne dovcu...od 22.12.2018 do 6.1.2019
Leden 14, 20196 r Autor Takze...vozitko je doma a teda presne sa potvrdilo,co spominal Michal B.....kultivovanost...ticho..ticho a este raz ticho/u mna oproti dizlu obrovska zmena/...taky ten motor ozaj je......zo spodu trosku prispatejsi,ale potom uz ide krasne.....zatial ani nevnimam nijake cukanie,zavahanie ani u studneho,ani u zohriateho motora....ale mam za sebou zatial iba prve,zoznamovacie km.....zatial velmi dobry doje,ale pripisujem ho aj klasika euforii z novoty V 13.11.2018 na 9:11, Michal B. napsal: Krouťák ti chybět bude, ale budeš odměněn kultivaností s tichem a tichem. Zase ten benzín můžeš drtit do 5000ot/min a bude stále táhnout. Chrochtadlo je od 3500ot/min většinou mrtvé. Jiná priorita :-) Já čekám od září a ještě si chvíli počkám. Dopředu jsem věděl že je 1,5TSi problém s termínem dodání, ale prostě ho chci a bude mi stačit. Priorita je superb pro celou škodu, neboť prodeje jdou dolů, tak to zachraňují krátkou dobou dodání. FL za dveřmi a každej čeká. Založ si ve vlákně Váš superb téma, dej konfiguraci objednanou :-) Se máš, pod stromeček bude dáreček.
Leden 14, 20196 r Autor Co ma prekvapilo a vobec som necakal.....vsimol som si pri cuvani,ze dym vychadza z oboch stran zadneho naraznika....rozmyslam,ved byvale TDI malo vyfuk iba na lavej strane a pozriem po auto lepsie a ona tato 1,5 TSI ma 2 tlmice vyfuku a 2 rury....mile,take skutocne
Leden 14, 20196 r To nebude mít 2xOPF. Koncový tlumič je něco jiného. Zkus se podívat pod auto, jestli tam najdeš na výfukovém potrubí v přední části něco jako tlumič, tak to je OPF.
Leden 14, 20196 r Autor Ja viem,robil som si prdel,ale mozno dobuducna vymyslia aj to 2x OPFko před 27 minutami, embecka napsal: ty si proste vyjednal tak dobru cenu .. a mas tam dvojliter :D :D No musim kuknut pod kapotu,co tam vlastne mam
Leden 15, 20196 r Autor Dnes rano za studena otestovany rozbeh a nasledna jazda.Ani za studena,ani po zahriati ziadnu tu spominane neduhy nema.Chodi hladucko,rozbieha sa krasne bez skakania,chyba trosku ten drive pri rozbehu/mozno aj prechodom z dizla mi chyba ten magicky krutiak/,ale samo co od neho chciet pri prvych km. Zatial iba iba spokojnost.
Leden 20, 20196 r Autor Motor ma za sebou prvych 500km.Cez vikend ho jazdou otestovala aj moja polovicka a ta praveze zhodnotila,ze jej sa zda tato motorizacia ovela sviznejsia na rozbeh,ako byvala 140 kw dizlova 4kolka.
Leden 20, 20196 r Moze byt. 140kW TDI v S3 je hodne lenivy v nizkych otackach, dokial sa nepreberie turbo.
Leden 20, 20196 r On 1/8/2019 at 8:24 PM, Patrik1971 said: Si si mohol kupit tento... https://stock-cars.skoda-auto.com/654/sk-SK/?vin=TMBAN9NP0K7024888 Trafil si presne dovcu...od 22.12.2018 do 6.1.2019 presne v nom som sedel v Galante.. aj by som vzal ale nema vegy 19", stresne okno a virtual cockpit.. s tymto vsetkym som objednal aj tak este o 2 tisic lacnejsie ako tento..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.