Keso8 Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Zdravím všetkých, keďže som nenašiel ani v sekcií elektrika ani sekcií v audio/hifi taktúto tému tak som založil novú a po vyriešení keď tak zmažem. Potreboval by som poradiť či pomocť. Pár tyždňov dozadu sa mi stalo že som naštartoval, všetko sa rozsivetilo ale palubný pc (polodot) síce svietil ale nezobrazoval vobec nič. Až keď som vytiahol kľúč zo spínačky a znovu našartoval polubný pc naskočil. Dnes sa mi stalo niečo podobné s rádiom BOLERO. Naštartoval som a rádio hralo, tlačítka boli podsvietené ale displej bol čierny. Keď som na neho klikal bolo počuť že dotyková časť funguje pretože mi to dávalo zvukovú odozvu. Skúsil som vytiahnúť kľúč zo spínačky ale nič. Až keď som auto zamkol nechal nejakú dobu kým sa všetka elektronika a riadiace jednotky "uspia" a potom znovu nasadol a naštartoval rádio už normálne fungovalo. Neviete mi poradiť kde by som mal hladať problém alebo či je takéto niečo nejaký klasický jav ? Objavilo sa to až v poslednom mesiaci. Inak auto mám už 7 rokov a zatiaľ sa mi to doteraz nestalo. Auto je Fabia 2 FL 1.4 16V rok výroby 2011. Vopred díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Na diagnostiku si daval auto? Ja som mal raz podobny problem, ze po chladnej noci (-17°C) mi nesli budiky. Na diagnostike svietila nejaka chyba s budikmi po vymazani vsetko OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 12. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Keďže sa také niečo stalo dnes druhý krát tak som to ešte na diagnostiku nedával ale asi o tom zauvažujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 13. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 (editace) Já taky mám problém roomster 2007 když je teplo a několikrát zastartuji ( asi 20x ) zmizne jen to rádio na palubovce horní půlka v počítači MAXI DOT , ale přitom rádio je originál hraje a na rádiu se vše zobrazí lak má . Do druhého dne je vše OK a vše to funguje . Zatím to neřeším mám to 4 roky . Prý se měnili rádia , nebo se přehrával SW přesně nevím .Zde jsem se výsledku nedočkal , plno lidí si stěžovalo , ale víc nic .Jak mu to spraví už jsem nejdou ani nedají zprávu . Editováno: 13. Listopad 2018, autor: standa 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.