koutas Vloženo 1. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2018 Zdravím,už si nevím rady s mou Octou..topila trošku jen v otáčkách za jízdy nebo na místě,ale jakmile šla jen na volnoběh tak začala foukat jen studený vzduch.Byl jsem přesvědčený,že to je termostat tak jsem jej včera vyměnil zároveň i expanzní nádobku dolil kapalinu,ale problém přetrvává je to sice o fous lepší za jízdy ale 100% jako zamlada to není.Hlava byla srovnána cca před 2000km. hadice k termostatu byli před výměnou horké jen ty přední a zadní teplé jen od motoru.nyní po výměně jsou horké všechny i ty zadní.teplota se drží na 90 zahřeje se cca po 4 km a drží.Tak nevím no co dál??díky za odpovědi Josef. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funkymusic Vloženo 1. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2018 Mám taky stejný problém, ale motor AVU. Při volnoběhu to netopí, ale hadice je teplá až k topení, odchod z topení už ne. Mám Climatronic. Zacpaný topení to snad nebude? Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix95 Vloženo 1. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2018 Vadná vodní pumpa nebo přicpaný radiátor topení. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funkymusic Vloženo 1. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2018 Díky za reakci. Jak zjistit co konkrétně, obojí se dost blbě vyměňuje. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef 998 Vloženo 28. leden 2019 Sdílet Vloženo 28. leden 2019 Zdravím vás. Mám presne ten istý problém s mojou Octaviou. Už som menil rozvody lebo mi tiekla G12 okolo vodnej pumpy a po výmene mi prestala topiť úplne. Vymenil som aj teleso kde sa nachádza čidlo teploty a termostat a stále nič. Skúšal som ale preplachnuť chladiaci systém s čistiacim prostriedkom a stále netopi. Dúfam že to nieje radiátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 28. leden 2019 Sdílet Vloženo 28. leden 2019 BFQ ma odlisne stavany okruh.Ak odpojis cidlo musis na PC vymazat chyby aj v pristrojovke inak bude stale v nudzovom rezime a v tomto pocasi nebude topit.Takze po napojeni cidiel su 2 vymazat vsetko a naliat dost G12 a nechat na volnobech az sa spusti ventilator pri cca 105 stupnoch.Toto je sto percentna istota ze to urobis spravne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef 998 Vloženo 29. leden 2019 Sdílet Vloženo 29. leden 2019 Dúfam že to bude tak lebo už som zúfalý z toho auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbynekV Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 U BFQ jsem na podzim řešil podobný problém. Netopila, jen v otáčkách občas foukal trochu vlažný vzduch, přívodní hadice do radiátoru teplá, výstupní studená. Nakonec pomohlo dolít chladící kapalinu asi tak 5 cm nad rysku. Když byla na rysce, tak po odpojení hadice u příruby radiátoru bylo sucho. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.