Publikováno Prosinec 9, 20186 r Ahoj, jak jste na tom s vrzajícími madly dveří? Ve vlákně reklamace padla zmínka o tom, že možná je na světě nová verze madel, co už nevržou. Máte někdo zkušenost?
Prosinec 10, 20186 r Mám MR2019 a zde již by madla vrzat neměly, pokud bodou časem tak reklamace. Prodejce tvrdil že MR2019 tento neduh řeší. Do MR2019 reklamace-výměna.
Prosinec 20, 20186 r Mam MR2019 a vrzou jen kdyz s nima opravdu silne kroutim. Pri normalnim pouzivani zadny zvuk nevydavaji.
Prosinec 21, 20186 r Zdravím U nás provedena výměna v záruce, jiný vnitřní díl, údajně ještě promazáno, nová madla nevržou. S tím vyměněna roleta v kufru - v mrazu nenavíjela, nová se tváří ok, ale pořádný mráz ještě nezažila. J.
Prosinec 21, 20186 r U mě řešeno výměnou - prý modifikace dílu, zatím nic nevrže. před 11 hodinami, jakoubek_ napsal: Zdravím U nás provedena výměna v záruce, jiný vnitřní díl, údajně ještě promazáno, nová madla nevržou. S tím vyměněna roleta v kufru - v mrazu nenavíjela, nová se tváří ok, ale pořádný mráz ještě nezažila. J. Tobě vyměnili roletu? Já to reklamoval teď na podzim (jak se ochladilo blbě se navíjela) a prý jim ŠA odpověděla, že je to závislé na teplotě a tudíž mi zatím nic nevyměnili...
Prosinec 23, 20186 r Zdravím, roletu vyměnili, pokud se mi roleta nenavine, ze servisu bez výměny neodjedu. j.
Červenec 9, 20196 r Můžete mi prosím napsat, v jakém servise vyměnili madla na záruku, případně neznáte číslo vady pro uplatnění v rámci záruky u dodavatele?
Červenec 15, 20196 r Měl by to vyměnit každý servis, prostě to reklamuj dokud ti to nevymění :-D. Kdyžtak zkus jiný servis. Tobě to nechtějí vyměnit?
Srpen 6, 20196 r Vozidle na reklamaci dnes, reklamováno více věcí najednou. Tak uvidíme. Oficiální stanovisko škodovky se mi k tomuto problému nepodařilo dostat. Oficiální postupy k tomuto problému v rámci doporučení výrobce pro servisy také mlčí.
Říjen 7, 20195 r V 6. 8. 2019 na 17:27, JaJu napsal: Vozidle na reklamaci dnes, reklamováno více věcí najednou. Tak uvidíme. Oficiální stanovisko škodovky se mi k tomuto problému nepodařilo dostat. Oficiální postupy k tomuto problému v rámci doporučení výrobce pro servisy také mlčí. Jak dopadla reklamace??
Říjen 27, 20195 r Ahoj, také jsem reklamoval u svého MR2017 a uznali a vyměnili madla. Je to lepší, nicméně pokud tím silněji zakroutím, tak stále vrže,
Říjen 30, 20195 r Mě nejdříve mazali, pak měnili madla - nepomohlo, nakonec měnili komplet tapec na všech dveřích, Oproti původnímu stavu je to mnohem lepší, ale při silnějším zakroucení si to vrzne.
Říjen 12, 20204 r V ramci zaruky jsem nahlasil vrzajici madla, probehla jejich vymena a nyni nic nevrze, vse v poradku i pri silnejsim uchopu. Uvidime, budu sledovat.
Duben 27, 20214 r Nemáte někdo TPI na ty madla? Kolega to byl reklamovat a servis, že to nikdy neslyšeli, že by to museli rozebrat, auto si tam týden nechat atd.
Duben 30, 20214 r V servisu mě nepomohli. Nechal jsem si vytlumit cele dvere. A v ramci teto upravy podlepili madla páskou, ktera odstranila vrzani uplne. Madla jsou i dost tuhe. Cele reseni je to nejlpesi, co jde udelat. Upraveno Duben 30, 20214 r od Honkam
Leden 23, 20241 r Zdravim vsechny. Dneska jsem dodelal uprevu madla na Kodiakovi. Madlo samo sebou prasklo, tak jsem vyrobil z duralu podlozku a upravil protikus madla. Drzi jak nove a nevrze. Kdyz tak mam fotky. Mejte se Zdena
Leden 24, 20241 r https://www.facebook.com/100084195824947/posts/363699309779927/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.