Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, jak jste na tom s vrzajícími madly dveří? Ve vlákně reklamace padla zmínka o tom, že možná je na světě nová verze madel, co už nevržou. Máte někdo zkušenost?

Mám MR2019 a zde již by madla vrzat neměly, pokud bodou časem tak reklamace. Prodejce tvrdil že MR2019 tento neduh řeší. Do MR2019 reklamace-výměna.

A vie niekto ako to vyriesili, niečo vymenili za iný materiál? 

• 2 týdny později...

Mam MR2019 a vrzou jen kdyz s nima opravdu silne kroutim. Pri normalnim pouzivani zadny zvuk nevydavaji. 

Zdravím
U nás provedena výměna v záruce, jiný vnitřní díl, údajně ještě promazáno, nová madla nevržou. S tím vyměněna roleta v kufru - v mrazu nenavíjela, nová se tváří ok, ale pořádný mráz ještě nezažila.

J.

U mě řešeno výměnou - prý modifikace dílu, zatím nic nevrže.

před 11 hodinami, jakoubek_ napsal:

Zdravím
U nás provedena výměna v záruce, jiný vnitřní díl, údajně ještě promazáno, nová madla nevržou. S tím vyměněna roleta v kufru - v mrazu nenavíjela, nová se tváří ok, ale pořádný mráz ještě nezažila.

J.

Tobě vyměnili roletu? Já to reklamoval teď na podzim (jak se ochladilo blbě se navíjela) a prý jim ŠA odpověděla, že je to závislé na teplotě a tudíž mi zatím nic nevyměnili...

Zdravím,

roletu vyměnili, pokud se mi roleta nenavine, ze servisu bez výměny neodjedu.

j.

• 6 měsíců později...

Můžete mi prosím napsat, v jakém servise vyměnili madla na záruku, případně neznáte číslo vady pro uplatnění v rámci záruky u dodavatele?

Měl by to vyměnit každý servis, prostě to reklamuj dokud ti to nevymění :-D. Kdyžtak zkus jiný servis. Tobě to nechtějí vyměnit?

Já mám vyměněno,  dávali nový tapec.

• 3 týdny později...

Vozidle na reklamaci dnes, reklamováno více věcí najednou. Tak uvidíme. Oficiální stanovisko škodovky se mi k tomuto problému nepodařilo dostat. Oficiální postupy k tomuto problému v rámci doporučení výrobce pro servisy také mlčí. 

• 1 měsíc později...
V 6. 8. 2019 na 17:27, JaJu napsal:

Vozidle na reklamaci dnes, reklamováno více věcí najednou. Tak uvidíme. Oficiální stanovisko škodovky se mi k tomuto problému nepodařilo dostat. Oficiální postupy k tomuto problému v rámci doporučení výrobce pro servisy také mlčí. 

Jak dopadla reklamace??

• 3 týdny později...

Ahoj, také jsem reklamoval u svého MR2017 a uznali a vyměnili madla. Je to lepší, nicméně pokud tím silněji zakroutím, tak stále vrže,

Mě nejdříve mazali, pak měnili madla - nepomohlo, nakonec měnili komplet tapec na všech dveřích, Oproti původnímu stavu je to mnohem lepší, ale při silnějším zakroucení si to vrzne.

• 11 měsíců později...

V ramci zaruky jsem nahlasil vrzajici madla, probehla jejich vymena a nyni nic nevrze, vse v poradku i pri silnejsim uchopu. Uvidime, budu sledovat.

Mam stejnou zkusenost

• 6 měsíců později...

Nemáte někdo TPI na ty madla? Kolega to byl reklamovat a servis, že to nikdy neslyšeli, že by to museli rozebrat, auto si tam týden nechat atd.

V servisu mě nepomohli. Nechal jsem si vytlumit cele dvere. A v ramci teto upravy podlepili madla páskou, ktera odstranila vrzani uplne. Madla jsou i dost tuhe. Cele reseni je to nejlpesi, co jde udelat.

Upraveno od Honkam

• 1 rok později...

Mozem sa opytat, kde si si daval robit to vytlmenie dveri?

• 1 rok později...

Zdravim vsechny. Dneska jsem dodelal uprevu madla na Kodiakovi. Madlo samo sebou prasklo, tak jsem vyrobil z duralu podlozku a upravil protikus madla.  Drzi jak nove a nevrze. Kdyz tak mam fotky. Mejte se Zdena

Ahoj, 

dal by si sem prosím fotky úpravy?

Díky 

To je z nějaké skupiny? 

Bohužel na foto nemam přistup.

Tak snad uz to pujde. Kdyz tak klikni na muj profil.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.