Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

V 6. 12. 2020 na 12:34, PetriCZECH napsal:

V infotainmentu v nastavení vozidla.

Tiez by ma to zaujimalo,ale myslim ze v tom nastaveni to bude nieco ine,ako auto uzamknutie po 3 minutach.

Mimochodem, to jsou nějaký regule EU nebo je to pro to jinej dobrej důvod proč se auto nezamyká a neodemyká samo? Já si pamatuju v US, že když jsem měl u sebe klíček a přišel jsem k autu tak se samo odemklo, nebylo třeba ani šahat na kliku nebo tak, prostě když jsem přišel ke dveřím zámky cvakly a lidi mohli nastoupit, to stejné když jsem odešel do obchodu tak hned zámek cvakl a samo se to zamklo. Taky byla docela užitečná funkce nastartovat auto vzdáleně na dvoje kliknutí na klíčku - např. z hotelového pokoje když jsem viděl na "svoje" auto tak jsem ho vzdáleně nastartoval a začlo chladit nebo topit, vzdálený start byl podmíněn ještě nejdřív kliknutím na zámek aby bylo auto 100% zamčeno samozřejmě. A to všechno bylo v roce 2016, i když uznávám že šlo o dražší auto, trochu mě mrzí že se to za ty roky moc neposunulo.

Myslím, že žádný regule na to nebudou. Například nový Sandero se odemyká samo (pokud si připlatíš za kessy), když se s klíčem přiblížíš. Spíš jde o politiku koncernu.

• 11 měsíců později...

Ahoj, dá se ta funkce otevírání a zavírání nějak dodělat? Mám auto z července 2017 s Columbusem a mám v autě i simku, ale v appce vidím jen stav paliva (a to ještě X desítek starý údaj). Ve Škoda connect mi šel koupit jen Infotainment Online. 

Az v autach od 11/2018 dostupne.

Sakra, tak to mě mrzí...takový maličkosti mě dokážou přivézt až k šílenství - až mám chuť auto střelit :D
Ale říkal jsem si, že vlastně jsem si mohl ve Škoda Connect koupit jen ten Infotainment Online...

Takže ani teda na dálku nezjistím stav paliva? I přes to, že to mi v appce ukazuje? 

• 2 měsíce později...

dříve jsem mohl přes mobilní telefon na dálku spustit blikání vozidla pro snažší  nalezení vozidla, nyni jen uzamčení a otevření vozidla, bylo to zrušené

Taky to v nabídce nevidím, ale vůbec si nevybavuju, že bych to tam kdy měl - možné to ale je 🤔.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.