Patrik1971 Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 V 6. 12. 2020 na 12:34, PetriCZECH napsal: V infotainmentu v nastavení vozidla. Tiez by ma to zaujimalo,ale myslim ze v tom nastaveni to bude nieco ine,ako auto uzamknutie po 3 minutach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_k Vloženo 21. leden 2021 Sdílet Vloženo 21. leden 2021 Mimochodem, to jsou nějaký regule EU nebo je to pro to jinej dobrej důvod proč se auto nezamyká a neodemyká samo? Já si pamatuju v US, že když jsem měl u sebe klíček a přišel jsem k autu tak se samo odemklo, nebylo třeba ani šahat na kliku nebo tak, prostě když jsem přišel ke dveřím zámky cvakly a lidi mohli nastoupit, to stejné když jsem odešel do obchodu tak hned zámek cvakl a samo se to zamklo. Taky byla docela užitečná funkce nastartovat auto vzdáleně na dvoje kliknutí na klíčku - např. z hotelového pokoje když jsem viděl na "svoje" auto tak jsem ho vzdáleně nastartoval a začlo chladit nebo topit, vzdálený start byl podmíněn ještě nejdřív kliknutím na zámek aby bylo auto 100% zamčeno samozřejmě. A to všechno bylo v roce 2016, i když uznávám že šlo o dražší auto, trochu mě mrzí že se to za ty roky moc neposunulo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Baroch Vloženo 21. leden 2021 Sdílet Vloženo 21. leden 2021 Myslím, že žádný regule na to nebudou. Například nový Sandero se odemyká samo (pokud si připlatíš za kessy), když se s klíčem přiblížíš. Spíš jde o politiku koncernu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kllrt Vloženo 17. leden 2022 Sdílet Vloženo 17. leden 2022 Ahoj, dá se ta funkce otevírání a zavírání nějak dodělat? Mám auto z července 2017 s Columbusem a mám v autě i simku, ale v appce vidím jen stav paliva (a to ještě X desítek starý údaj). Ve Škoda connect mi šel koupit jen Infotainment Online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 17. leden 2022 Sdílet Vloženo 17. leden 2022 Az v autach od 11/2018 dostupne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kllrt Vloženo 17. leden 2022 Sdílet Vloženo 17. leden 2022 Sakra, tak to mě mrzí...takový maličkosti mě dokážou přivézt až k šílenství - až mám chuť auto střelit :D Ale říkal jsem si, že vlastně jsem si mohl ve Škoda Connect koupit jen ten Infotainment Online... Takže ani teda na dálku nezjistím stav paliva? I přes to, že to mi v appce ukazuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomot Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 dříve jsem mohl přes mobilní telefon na dálku spustit blikání vozidla pro snažší nalezení vozidla, nyni jen uzamčení a otevření vozidla, bylo to zrušené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Taky to v nabídce nevidím, ale vůbec si nevybavuju, že bych to tam kdy měl - možné to ale je 🤔. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.