Publikováno Leden 3, 20196 r Ahoj, procházel jsem témata, ale nenašel obdobné. Přijedu, před barák, rádio hraje. Vypnu klíček a jdu dom. Druhý den ráno zapnu klíček, rádio se zapne, ale nehraje a nereaguje dotyková obrazovka. Vypnout a zapnout jde. Shodim baterku - vyskočí na mě PIN. Nemám. Jedu do Škodovky. Dali mi PIN, ale rádio stále nefunguje... Je mrtvý? Nešlo jim ani přehrát FW. Popřípadě někdo na nebo v okolí Prahy 5, kdo by se na to kouknul? Díky
Leden 10, 20196 r Mna len prekvapilo, ze radio pytalo PIN. Ja som uz X-krat odpajal baterku na min. 10-12 hodin ked som ju daval pod nabijacku a nikdy PIN nepytalo. Niekde som cital, ze to ani nema, lebo je to nejako sparovane s riadiacou jednotkou ci s cim presne neviem.
Leden 10, 20196 r Když to nevidí budíky, tak to nemá z čeho vyčíst PIN. Dle popisu odešel šváb na mpeg(přehrávání DVD), stačí jej deaktivovat a jinak bude vše fungovat, jen to nebude přehrávat filmy. Upraveno Leden 10, 20196 r od ferda25
Březen 3, 20196 r Jak lze prosím deaktivovat mpeg? Upravený fw? Díky Upraveno Březen 3, 20196 r od vwphun
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.