PetriCZECH Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Tak či tak, tohle je jedna z věcí, podle které preferuji servis. Kde mi nevezmou vlastní olej, tam dělat servis nebudu. Naštěstí se v okolí ještě najdou dealerství, kde s tím víceméně problém nemají. Ten vlastní olej chci z principu, že nehodlám podporovat tuhle zlodějnu, nic jiného vlastního bych si samozřejmě nedovolil (někteří nosí i své filtry atd.)...u Hlavačka v Olomouci s tím dříve problémy neměli, aktuálně už problém mají, tak jsem tam asi dvě výměny, ještě u Octavie, prostě zkousnul (nechtělo se mi dělat až takový drahoty a nabídli slevu 20% na olej), aktuálně jsem tam ale už přestal auta vozit a raději volíme Přerov. Uvidím, jak dopadnu s Karoqem v Hranicích. Pokud budou dělat drahoty, i když je auto koupené u nich, servisovat budu jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 9. Květen 2021 Sdílet Vloženo 9. Květen 2021 Tak jsem v patek absolvoval prvni servisni prohlidku (po dvou letech) ve Slavkove. Cena 3164,- Kc. Dodavali olejovy filtr, pylovy filtr, zatku. Olej jsem mel vlastni (servis s tim problem nemel). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 17. Květen 2021 Sdílet Vloženo 17. Květen 2021 Přišlo jaro, takže jsem koncem dubna vyměnil kola (komplety) + nechal vyměnit olej a filtr. Cena 3828,- -> PP Autocentrum Hranice. Cena oleje cca poloviční, oproti Škoda Hlaváček v Olomouci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomot Vloženo 19. Květen 2021 Sdílet Vloženo 19. Květen 2021 potvrzuji rozdíly mezi PP Autocentrum Hranice a Škoda Hlaváček v Olomouci, dnešní garanční prohlídka včetně výměny oleje PP Autocentrum Hranice. cena 3572.-Kč, dříve garančky v Olomouci dražší o více jak polovinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 6. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2021 Ve čtvrtek jsem byl na roční garančce, najeto 48 tis.. Olej a filtr vlastní, měněn olej v Haldexu a brzdová kapalina. Cena 5200,- Zdarma změřena geometrie kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ras23 Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 Dnes som dal po roku vymeniť olej. Olej som doniesol svoj, filter a zatku dodal servis, cena 55,25€. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
udo Vloženo 11. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2021 Ahoj mam dotaz palubni pocitac mi zacal hlasit vymenu oleje za 30 dni a na garancku po dvou letech mam napsane 58 dni myslite ze to bude problem ze tu vymenu necham az na garancku.Aby nebyl nejaky problem v servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 Proč neuděláš olej a s tím i garančku, to ti jde o těch pár dní ?: 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarynS Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 Mně stála první dvouletá serviska na Karoq 2.0 tsi 6952 kč.fakturováno: olej, nástavec filtru s těsněním, zátka oleje, ochrana bateriových pólů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 16. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2021 Trochu drahý servis. Mě za měsíc čeká 2. garančka po 60t. Olej v převodovce DSG si udělám sám s kolegou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarynS Vloženo 16. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2021 No čekal jsem že se vejdu do 6 000 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 16. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2021 Jak jsem tady už psal. 1. serviska byla cca kolem 4200. Ale to záleží na servise. Hold rýžují na tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarynS Vloženo 16. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2021 Jak jsem psal bylo to překvápko jezdím tam asi 6 roků.U předchozího auta Yeti 1.4.tsi 4x4 jsem za první servisku platil do 5 000 tisíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.r.a.n.t.a Vloženo 20. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2022 Trochu pro pobavení, i když já se moc nesmál ... koukněte, kolik stojí jedna večeře pro kunu servírovaná v motorovém prostoru mého 3 měsíce starého Karoqa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2022 (editace) pritom stacili piny zakupene osobitne za necelych 10Kc/ks (na tom uvedenom 000979034E kabli by mali byt po 2ks na 1 kabel), spojky by sa dali "vyrobit" alebo nahradit, alebo minimalne kupit niekde inde za zlomok ceny...ak to poskodenie bolo viditelne, tak sikovny elektrikar by to mal zvladnut aj doma. skoda, ze na to sa nevztahuje zaruka edit: tak "dutinka" sa da najst aj lacnejsie... Editováno: 20. Říjen 2022, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.r.a.n.t.a Vloženo 20. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2022 Opravit bych si to samozřejmě dokázal (asi ne tak hezky, jak do udělali v AS), ale vzhledem k tomu, že je auto v záruce, nechtěl jsem do elektroinstalace zasahovat - v případě nějaké další poruchy opravované "na záruku" by kvůli tomu mohli ve Škodovce kopat. No ... a taky nemám potřebné nástroje - krimpovací kleště. Na druhou stranu to beru tak, že když mi dali na Karoqa 170k slevu, tak mě nebolí jim holt teď nějaký chlup pustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 11. Září 2023 Sdílet Vloženo 11. Září 2023 Ahoj, je nějaká možnost kontroly servisní knížky, když je dnes vše v elektronické podobě? Hned po koupi vozu mi měnili poškrábané sklo u spolujezdce a nevím, jestli to tam zapsali. Asi návštěva prodejce, ale to mi přijde trochu mimo. Dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 11. Září 2023 Sdílet Vloženo 11. Září 2023 U vozů, která mají digitální servisní plány, mohou uživatele na portálu erWin provádět přímo záznamy v systému. Můžete si zde vést svou elektronickou servisní knížku u neautorizovaného servisu a ušetřit tak. Zdarma se registrujete a zadáte své VIN, zobrazí se Vám Váš vůz včetně minulých servisních záznamů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 11. Září 2023 Sdílet Vloženo 11. Září 2023 Jsem zaregistrovan, kde zadam svuj VIN. Upozornuji, ze nechci vest nejaky svuj servisni plan. Pouze mne zajima, co se na mem aute kdy delalo u aut.prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 11. Září 2023 Sdílet Vloženo 11. Září 2023 Pokud nejsi registrovaná firma, musíš si přístup zaplatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 12. Září 2023 Sdílet Vloženo 12. Září 2023 Dobrá, to jako znamená, že jsem majitelem vozu a nemohu se bez poplatku dostat k jeho servisním záznamům? To mi připadá trochu "chucpe"...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 12. Září 2023 Sdílet Vloženo 12. Září 2023 Můžeš. Ale musíš do Škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BVi Vloženo 16. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2023 Dobrý deň, kde by som sa dostal k podrobnému rozvrhu servisných úkonov podľa času a ubehnutých kilometrov pre Škoda KAROQ, 1,5 TSI EVO, rok výroby 2017 ? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 16. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2023 Nikde. Oficiálně nic takového není. Jinak to jde teoreticky napsat, ale jinak to nikde nenajdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 19. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2024 Tak dneska první garanční prohlídka po dvou letech a dostal jsem při přebírání pouze doklad viz. příloha. Cena za servis 10260,- Kč. Zítra tam jedu, aby mi aspoň dali soupis prací. Ještě že mám předplacený servis Plus...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.