kingo12 Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Ahojte pred tyzdnom mi zacal strajkovat moj climatic. Pri vonkajsej teplote cca 25 stupnov a zapnutej klime a nastavenom climaticu na 22 stupnov tak je v aute prilis zima. Otocil som ovladacom teploty az do cerveneho policka a z vyduchov chladenia isiel este stale jemne chladny vzduch. Tak som vypol klimu a cakal som ze pojde horuci vzduch ale isiel len taky teply (motor bol zohriaty). Viete v com moze byt problem stretol sa s tym uz niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Čéče máš moc výkonou klimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingo12 Vloženo 4. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Ahojte, tak som bol dnes s ty mojim problemom v servise pozerali na to ako puci dali to na pocitac a vsetko OK. Ale prisli sme na zaujmavu vec.Ked je kurenie otocene na sklo alebo cez predne vyduchy auto nekuri. Ale ked sa otoci kurenie na nohy alebo poloha nohy/sklo auto kuri bez najmensich problemov aj zo skla aj z bocnych vyduchov ( ze by tam bol nejaky skriatok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingo12 Vloženo 12. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 (editace) Ahojte, tak som bol dnes s ty mojim problemom v servise pozerali na to ako puci dali to na pocitac a vsetko OK. Ale prisli sme na zaujmavu vec.Ked je kurenie otocene na sklo alebo cez predne vyduchy auto nekuri. Ale ked sa otoci kurenie na nohy alebo poloha nohy/sklo auto kuri bez najmensich problemov aj zo skla aj z bocnych vyduchov ( ze by tam bol nejaky skriatok? Tak zahada vyriesene v ramci zaruky. Tvrdia ze vraj odisli elektormotory aj ked sa mi nechce verit ze na klimaticu nejake su. Editováno: 12. Červenec 2007, autor: kingo12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RS200. Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Ahojte, tak som bol dnes s ty mojim problemom v servise pozerali na to ako puci dali to na pocitac a vsetko OK. Ale prisli sme na zaujmavu vec.Ked je kurenie otocene na sklo alebo cez predne vyduchy auto nekuri. Ale ked sa otoci kurenie na nohy alebo poloha nohy/sklo auto kuri bez najmensich problemov aj zo skla aj z bocnych vyduchov ( ze by tam bol nejaky skriatok? Tak zahada vyriesene v ramci zaruky. Tvrdia ze vraj odisli elektormotory aj ked sa mi nechce verit ze na klimaticu nejake su. Tak to buď rád, že sa ti to podarilo vyriešiť, ja mám obdobný problém od začiatku a stále pretrváva. V aute mám automatickú klímu, ktorá stále fúka studený vzduch, aj ked dám na automatiku, tak chladí do nekonečna. V servise mi povedali už viac krát, že im diagnostika nevyhadzuje žiadnu chybu, tak s tým nemôžu nič robiť, čiže paráda.... už mi to ide poriadne na nervy... ale snáď sa mi to nejak podarí doriešiť.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
famfulin76 Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Tak mám cca 14 dnů stejný problém. Při nastavení foukání na sklo nebo do horních výdechů to netopí. Při nastavení na nohy a nohy/sklo je vše OK. V servisu napíchnuto na diagnostiku a samozřejmě vše v pořádku... Nejlepší je, že mi včera, po dvou dnech, auto vrátili s tím, že vadné servo hledali, ale nenašli a že tam jsou jenom táhla ! Podotýkám, že jde o značkový servis. Nechám si to od nich potvrdit písemně a pošlu to do MB, co oni na to. Nemá to servo třeba nějaké číslo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Kuciiiiiiiii, sezente nekoho s VAGem a napichnete a projezdete par kilometru a snimejte hodnoty. Pak treba najdete pricinu. Ja mam pakarnu a zalozim na ni tema. Zrejme odeslo cidlo vnitrni teploty. Proste si ukazuje nesmyslne hodnoty. uz sem mel v zime i 37 stupnu o))) zrejme ma teplotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Ti to sakra dobře topí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
famfulin76 Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Tak mně na záruku taky vyměnili servo ovládání směšovací klapky a... vono nic. Nahoru jde pořád studenej vzduch a když otočím na nohy tak to topí. Budeme tedy pokračovat čidlama vypouštěnýho vzduchu (jsou tam dvě: jedno pro vrchní výdechy, druhý pro spodní). Pokud to nepomůže, tak snad ještě čidlo vnitřní teploty a potom řídící jednotka, tak uvidíme. Jinak jsem do MB nic psát nemusel. Stačilo jim pohrozit a začali fungovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.king Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Zdravím mám OII 1.9TDi a poslední dobou jsem pozoroval že mi slábne topení a dnes jsem zjistil, že i když dam Climatic naplno tak to netopí. Setkal jste se s tím již někdo. Může být špatné čidlo nebo bude problém jinde. Pomohla by to najít diagnostika? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Zdravim chlapi mám v autě klimatronik a při zapnutém topení,při jízdě u spolujezdce pod palubkou něco semtam popraskává.Tak se chci zeptat jestli je to u klimatroniku normální takové popraskávání(zvuky vychází s topení). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Auto mám krátkou dobu tak nevím jestli u těchto oktávek je tohle normální(jestli se v topení něco za jízdy natáčí a pod.co by dělalo tyhle zvuky,aniž bych něco zapínal)mimo toho že jsem jen zapnul topení.Topení je zapnuté bez toho aby bylo stlačené tlačítko AUTO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendel Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda nemá někdo podobnou zkušenost s rozbitým topením. Během letošní zimy mi začalo zlobit topení, někdy topí a někdy ne. Na začátku zimy mi při jízdě když auto topilo z ničeho nic začal fučet z ofuků úplně ledový vzduch a teď auto netopí už vůbec (i přesto, že termostat ukazuje 90 stupňů). Mám v octávce climatronic. Měl jsem to napíchnutý na diagnostice a nic to neukázalo. Poradil by mi někdo co by s tím mohlo být, popř. co bych měl vyměnit aby mi topení zase fungovalo pořádně? Díky za rady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 (editace) tipujem,že máš 1,9 TDI-PD,77kw motor...je tak?? pozri sem.. http://forum.autoskodaklub.sk/viewtopic.php?f=97&t=2168 Editováno: 12. Březen 2011, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendel Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 (editace) JJ mám 1,9 TDI 77 kW... děkuju za odkaz... jestli to bude ta hlava motoru tak to teda potěš... Editováno: 13. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmm. Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 Octavia, r.v. 2007, Climatic. Po zapnutí climaticu jde z klimatizace pouze nejchladnější vzduch, nemění se se změnou teplotu v interiéru (jak by u climatiku mělo být) a nejen to. Stále stejně chladný vzduch jde z klimatizace, i když člověk teplotu kolečkem "zvyšuje". Až teprve těsně před koncem dráhy kolečka najednou něco zavrní a místo totálně studeného vzduchu (ten je stále jakoby z naplno puštěné klimatizace) začne foukat vzduch úplně teplý. Jinými slovy - jakoby klima fungoval jen jako Zapnuto - vypnuto. Setkal se s tím někdo, prosím? Rád bych byl před komunikací se servisem (zřejmě už zítra) aspoň trošku infomačně vybaven:-) Podotýkám, že v autě je vyměněný kompresor a klima funguje. Zlobí tedy jen regulace, předpokládám, že se jedná o banalitu, bude-li správně dignostikována a řešena.. Díky Moc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomot Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 U ovladače rozvodu vzduchu mám problém v tom , že pokud přepnu do polohy ofuky oken (šipka nahoru ) fouká studený při přepnutí o 9O st do polohy (šipka dolů) foká teplý . Vše při nastavení teploty na nejvyšší teplotu. Také při zapnutí climatiku fouká studený . Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldys Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 Ahoj.Mám problém s topením. Mám Octavii 2007 1,6 75 kw. Teplota vody je normálně na 90 stupních ale pořád to fouká studený vzduch. Předem moc děkuji za radu. Baldys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 Ahoj.Mám problém s topením. Mám Octavii 2007 1,6 75 kw. Teplota vody je normálně na 90 stupních ale pořád to fouká studený vzduch. Předem moc děkuji za radu. Baldys Napíchni to na diagnostiku, co to napíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 (editace) Tzv. horký motor.Chce to diagnostiku,proměření teplotních čidel.Jsou tam dvě.Hádal bych to na špatný el.termostat.Netočí se Ti třeba pořád ventilátory na chladiči?To potom značí závadu na chladící soustavě... Editováno: 17. Listopad 2011, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajdo Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 (editace) Vcera v noci som presiel 10km kludnym tempom za 5,6l/100km. Vonku bolo +2°C bez vetra. Za celu dobu som mal zapnute kurenie na plno smerom len dole. Ventilatror na 1. Motor sa zohrial na 80°C (podla palubovku), kuril slabo (v porovnani so starou Feliciou, ktora na rovnakej trati uz kurila ako besna). Ked som zastavil a nechal motor zapnuty tak sa schladil skoro na 50°C. Je to normálne? Mam O2FL 2011 motor 1.2TSI. Editováno: 20. Listopad 2011, autor: Pajdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 PAJDO: Normalne to nie je!!! To auto mas v zaruke tak sup do SERVISU a reklamovat!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 PAJDO: v akom týždni/roku máš auto vyrobené??... zabehnúť do servisu (auto v záruke)!!!....,možno tomu pomôže prehranie softu RJ motora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Co dělá ventilátor na chladiči?? !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajdo Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Ventilator na chladici je vypnuty, ked sa teplomer priblizil k 85°C tak hadica horna do chladica uz bola tepla ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.