Publikováno Leden 15, 20196 r Zdravim, Chci se zeptat jestli mate nekdo zkusenosti se sportovnim sanim MaxFlow PRO na nemeckych strankach Milotec.de. https://milotec.de/product_info.php?info=p2883_Sports-air-filter-system-with-transparent-cover-MAXFLOW-Pro--Octavia-II.html&XTCsid=7dedd29db3821f95dc1078834f1c6f38 Zvysi se trosku vykon? Bude jiny zvuk nebo je potreba dokoupit ladeny vyfuk? A co si o tom myslite chlapci? Diky :)
Leden 15, 20196 r Ahoj. Taky jsem o tom uvažoval,ale nakonec od toho upustil s to ze dvou důvodu 1 poměrně vysoká cena 2. nutno zapsat do velkého TP ,nevím ,ale vzhledem k novým STK by to mohl být problém. Zvýšení výkonu možná o několik HP nutno změřit na brzdě. Zvýšení výkonu legálně X tuning funguje to mám to také bez problemu zapsáno do velkého TP a vyměněn malý TP. Více na stránkách.
Leden 15, 20196 r Autor Diky za odpoved. Na STK mi nezalezi to ted nechci resit :) X tuning? Co mas timto na mysli?
Leden 15, 20196 r Zvýšení výkonu oficiální cestou ze zápisem do TP. Menší spotřeba vyšší kroutící moment zaručeného výsledek,u toho sání pouze vizualni efekt dle mého názoru za velký peníze a jak jsem zmínil STK.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.