Hori Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Zdravim, Chci se zeptat jestli mate nekdo zkusenosti se sportovnim sanim MaxFlow PRO na nemeckych strankach Milotec.de. https://milotec.de/product_info.php?info=p2883_Sports-air-filter-system-with-transparent-cover-MAXFLOW-Pro--Octavia-II.html&XTCsid=7dedd29db3821f95dc1078834f1c6f38 Zvysi se trosku vykon? Bude jiny zvuk nebo je potreba dokoupit ladeny vyfuk? A co si o tom myslite chlapci? Diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Ahoj. Taky jsem o tom uvažoval,ale nakonec od toho upustil s to ze dvou důvodu 1 poměrně vysoká cena 2. nutno zapsat do velkého TP ,nevím ,ale vzhledem k novým STK by to mohl být problém. Zvýšení výkonu možná o několik HP nutno změřit na brzdě. Zvýšení výkonu legálně X tuning funguje to mám to také bez problemu zapsáno do velkého TP a vyměněn malý TP. Více na stránkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hori Vloženo 15. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Diky za odpoved. Na STK mi nezalezi to ted nechci resit :) X tuning? Co mas timto na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Zvýšení výkonu oficiální cestou ze zápisem do TP. Menší spotřeba vyšší kroutící moment zaručeného výsledek,u toho sání pouze vizualni efekt dle mého názoru za velký peníze a jak jsem zmínil STK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.