Přejít na obsah

Chiptuning

Doporučené příspěvky

Vloženo
a tych 8V to nebude malo? vsetci tu mate 16V... bude to stacit?

Nechápu, co tím myslíš.... ? ? ?

S počtem ventilů to nemá nic společnýho.

Podívej se třba na cimbu.cz a uvidíš o kolik ti nakyne výkon...

Vloženo
jaj..ved ja sa tommu nerozumiem...tak preto sa pytam...

a na SR maju koho? ci sa mam spytat cimbu?

staci pozret web, je tam aj kontakt

PS na chip na 44kw by som sa vykaslal, je tam treba menit aj sanie z 50kw verzie, to si rovno kup cely motor (kludne daj 50kw, cislo motora sa uz neeviduje), ten tvoj s cca 300tkm nebude bohvieco.

Vloženo
jinak asi co tu tak ctu tak kazdej chvali cimbu.cz tak to necham chipnout od nich,ten motordesign.cz je taky dobrej,ma dobrou cenu na fabii ale zatim tuhle firmu tu nikdo nechvalil tak se přikláním k cimbu.cz :palec2:

Moje řeč.

Vloženo
Jako že tvoje FRS jede 235 jo? :kuk: Měl by sis asi nechat zkalibrovat tacho! Však vem si GPS a budeš překvapen

Kdybys četl pořádně zjistil bys, že všechny uváděné rychlosti jsou tacho a nejsem magor, abych si myslel, že když mi rafička tachometru ukazuje 235, tak taky tak rychle jedu. V reálu to může být cca. 215 :)

Vloženo
Zdravim,

nabizime chiptuning a nyni mame akci na veskere naftove motory Fabia - 4.000 Kc.

Zaruka je samozrejmosti.

Vice info na www.cipovani.cz

ZA 4.000? Tak to bude kvalitka :p

Vloženo
Máš s nima nějaký zkušenosti....? ;)

když se najde firma,která za ciptuning bude chtít 30 000kč tak je nejlepší na světě..?????

Uznej sám, že to je sakra podezřele nízká cena.. :help:

Vloženo
Uznej sám, že to je sakra podezřele nízká cena.. :help:

Já,Dakie a pár dalších lidí máme chip ještě za menší cenu a jezdíme bez závad,nežere nám to nějak extrémně víc,nekouří....

je to jen o tom kdo si za to řekne rozumnou cenu....je to jako se vším ostatním...

Vloženo (editace)
ZA 4.000? Tak to bude kvalitka :p

Záruka samozřejmostí .. Proč by to mělo být něco špatného? .. je to marketingová akce na tento týden .. jinak na trhu nejsme týden jako každý 2. rádoby chiptuner .. Máme nyní akci na veškeré vozy koncernu VW za 7.000 Kč .. Pouze vozy jako A8, Q7 a podobné jsou mezi 7 a 11.000 Kč ..

Pokud nás chce někdo zatracovat, tak ať nás vyzkouší a pokud mu auto pokazíme tak má na to nárok - jinak nevidím důvod k nedůvěře :p

Editováno: , autor: cipovani.cz
Vloženo
Zdravim,

mame Fabiu 1 1,4 MPi 44kW 8V 250tis km...origo spojka (este nesmyka), jazdene na spotrebu, velmi malo po meste.. RV 2001...

pytam sa:

1. oplati sa do nej este vrazat za cip tuning?

2. kde blizko NR sa to daaa?

3. este si budem nanu musiet pockat 1,5roka..cize cisto teoreticky sa pytam... o rok a pol bude mat najazdene 280tis...

dakujem za odpovede:) priemny den:)

nikto mi neporadi? :help:

Cimbu je na 99 procent dobrá volba ,ale já jsem asi to jedno procento.Jsem taktéž od něho čipnutej , ale že by mi klesla spotřeba ,ve městě to mám za 11,5 litru a na sitič, vidim ,jak mi padá ručička nádrže.Něco je asi v pr.. ale mě se do MB nechce.Tak víc toč a kup si za ty prachy MP3 nebo andělské oči. ;)

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

To by mě taky zajímalo. Mělo by to odstranit reakci na sešlápnutí plynu. A tu mam na autě opravdu strašnou, takže pokud by to fungovalo, tak za to těch 6 tis dam...

• o 4 týdny později...
Vloženo

Zajímalo by mne, zda je možné orig. motor 47kW po čipu na 52kW dál upravit novým sáním jaké má orig. motor 51kW a tím se dostat na 56kW, které má po čipnutí 51kW motor. Nebo to není jen tím sáním. Kolik by to stálo?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...