kodemi.:R Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Tak se přiznejte kdo už přezul na sněhule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Zatím ne protože litáky vypadají mnohem lépe než plecháče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Dlouho jsem se držel, ale teď už něco musím říct. Ty tvoje příspěvky opravdu stojí za to Radši se koukni na večerníček a jdi spát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 21. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Dlouho jsem se držel, ale teď už něco musím říct. Ty tvoje příspěvky opravdu stojí za to Radši se koukni na večerníček a jdi spát. jiste sefe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 (editace) uprimne receno,nevidim nic spatneho na zalozeni tohoto tematu .. priznavam,ze KODEMI ma nekdy zvlastni poznatky a pripominky,ale tady si myslim,ze je vse v pohode .... ted k tematu .. ja se chystam prezout na zimni po brnenskem Renocaru coz je pristi tyden v nedeli .. preci jen je porad behem den docela teplo na zimni .. ale zacatek listopadu ti jisti .. Editováno: 21. Říjen 2006, autor: bajdik1... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 21. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 (editace) bajdik1...: to neřeš,mam nekdy nemožný keci ale kdo ne i když ja vic,oggy nema do čeho píchnout tak se snaží do me ale ja mam prdel sevřenou!! Bajdiku přeju klidnou jizdu na letních ještě na tom renocaru Jen at to nikde nehodiš na boudu Editováno: 21. Říjen 2006, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Nj Bajdíku ty už asi po Renocaru...ale v Brně to vidím tak na půlku Listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 jj .. take jsem byl mlady a cekal na sve prvni auto .. takze te tak nejak chapu .. ale nekdy mas opravdu zvlastni pripominky,coz asi nektere cleny popuzuje .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 (editace) 2kodemi: No teda i já musím říct,že někdy teda perlíš...a ještě navíc čučím jak rychle reaguješ... Jinak Bajdík je rozvážný a dobrý jezdec tak to snad na boudu nehodí nemusíš mít obavy Jen občas kola minou pravou krajnici ,že Bajdíku ? Editováno: 21. Říjen 2006, autor: Lugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 ja uz mam prezute 6 dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Zatím ne protože litáky vypadají mnohem lépe než plecháče. toto je vazny dovod na to ze neprezuvaj to vobec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 2kodemi: No teda i já musím říct,že nekdy teda perlíš...a ještě navíc čučím jak rychle reaguješ... Jinak Bajdík je rozvážný a dobrý jezdec tak to snad na boudu nehodí nemusíš mít obavy Jen občas kola minou pravou krajnici ,že ? Lugo,vubec nevim o cem mluvis .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 (editace) 2kodemi: No teda i já musím říct,že nekdy teda perlíš...a ještě navíc čučím jak rychle reaguješ... Jinak Bajdík je rozvážný a dobrý jezdec tak to snad na boudu nehodí nemusíš mít obavy Jen občas kola minou pravou krajnici ,že ? Lugo,vubec nevim o cem mluvis .. Nooo ,že bys třeba usínal za volantem to zrovna nééé Myslím,že jsi byl až moooc čilý Ale raději se vraťme k tématu ať nedostaneme za OT ..... Editováno: 21. Říjen 2006, autor: Lugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 U mě tak cca za týden a budu přezouvat na AL ať to má styl i v zimě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrand Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Taky už příští nebo přes příští tejden budu přezouvat poprví ono to začne pomalu namrzat a nikdy nevíš kdy to přesně spadne tak asi je lepší to přehodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 mě čeká přezout 14 kusů kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 V zimnich botach se mi hur ridi, takze zatim nosim letni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 21. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 2kodemi: No teda i já musím říct,že někdy teda perlíš...a ještě navíc čučím jak rychle reaguješ... Jinak Bajdík je rozvážný a dobrý jezdec tak to snad na boudu nehodí nemusíš mít obavy Jen občas kola minou pravou krajnici ,že Bajdíku ? reaguju rychle pač sem tu skoro celej den,jen na škodahome foru a dalších Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 jj, minulu sobotu, sam 15minut prace. aspon som si pozrel v akom stave su napravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 21. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 jj, minulu sobotu, sam 15minut prace. aspon som si pozrel v akom stave su napravy a v jakym stavu jsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 no vo velmi zaujimavom uz viem co budem robit v jary, vymenim kotuce, homokynetak, sylentbloky, gumy na zadnych tlmicoch uz teraz sa velmi tesim, mal som to prezut v servise a nic som nemusel vidiet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 pardon, teda v jari ale obycajne som v gramatike dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Ach jo, proč tu zakládáte každý rok před zimou takováto zbytečná témata... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 njo, mnohem zajímavější by bylo zjistit, kolik procent lidí přezouvá a kolik ne.. Já osobně normálně přezouvám, ale tenhle rok jsem tak finančně vyšťavenej, že se bojím, že na gumy nebude.. Naštěstí jezdím v zimě akorát tak po Praze do práce a zpět.. mimo bych bez zimních nevyjel. Odsuzuju všechny nezodpovědné řidiče, co vyrážej na sjetých letních gumách do Krkonoš a podobně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 mě čeká přezout 14 kusů kol 14? Co to je za počet? To jsou 3 auta a jedna motorka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.