Bury1104 Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Cus jakou chladicí kapalinu lejete do auta díky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Vždy tu, kterou předepisuje výrobce vozidla. Škodovky to mají v posledních letech vždy uvedeno na nádržce chladící kapaliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Máš to napsané na nádržce, tuším se dnes dává G13. Tobě už ubyla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 To je celkem běžné, že u nového ubyde. Nesmí to klesat pořád dále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bury1104 Vloženo 22. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Je zhruba 1mm pod minimem mám najeto cca 18000km. Docela mě překvapila teplota kapaliny, když jsem stál a motor běžel tak mi padala teplota, ale jak jsem se rozjel, tak bylo to uz ok.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi28062005 Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 To je ale celkem normální, že v těchto dnech, když tak mrzne a vůz Ti stojí na volnoběh, že se ti nebude zvedat teplota motoru, ba naopak. před 15 hodinami, Bury1104 napsal: Je zhruba 1mm pod minimem mám najeto cca 18000km. Docela mě překvapila teplota kapaliny, když jsem stál a motor běžel tak mi padala teplota, ale jak jsem se rozjel, tak bylo to uz ok.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.