Jan R. Vloženo 8. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 Jaké zaujetí, slova od někoho ze škodovky, to chápu Nikoho v širokém okolí takového neznám ani na sídlišti nic takového nestojí, ale beru to :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. Únor 2019 Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 Nezlob se na mne, ale to je argument jak Brno... Tak řešíme zde že je ŠA tuctová, když dám příklad verze Škodovky která tuctová není, tak tvůj protiargument je, že 40tník chce přece zapadnout ?. A jenom proto, že mám HB (nevidím proč jako druhé auto do rodiny kupovat kombi) a zvolil jsem z nabídky to co se mi líbí a měl jsem k tomu tu odvahu musím být okamžitě mladý co sotva vylezl školu A argumentem je opět to, že v okolí nikdo nic podobného nemá a chtějí "zapadnout a nevyčnívat z davu" (což je přesně to, co u nás ŠA splňuje). Promiň, ale to už se musím vyloženě jenom smát ? a z okolí musím souhlasit s @Habi001 aspoň dle toho co pozoruji v okolí (pravda, né zrovna cestou tak výraznou, ale Scoutů, MC, SportLinů a podobných edic i od jiných automobilek tu jezdí dost). Možná by bylo nejlepší, kdyby někdo jako @Pawouk promázl poslední 3 strany, protože to co tu někteří předvádějí je jen hejt a už to nemá nic společného s diskuzí... 1 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 tak moje téma bylo Scala a konkurence, že sem někdo dá ceníky corroly sedan a combi a interiéry jiných tříd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Únor 2019 Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 Koukám, že demagogie tady kvete. Pokud budete tímto stylem pokračovat nadále, skončím toto téma v hospodě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 (editace) Držel bych se tématu pouze HB nižší střední třídy, zbytek ať si uživatelé řeší ve svých tématech ?. Téma jsem vytvořil na porovnání, že si myslím ceníková cena by měla být o 50tis. nižší ( kdo kupoval dražší auto sám to potvrdí, viz. diskuze na jiných serverech). @Pawouk smazal bych to celé od příspěvku ze čtvrtka v 10:20 Editováno: 9. Únor 2019, autor: Jan R. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Únor 2019 Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 V 23. 1. 2019 na 21:57, Jan R. napsal: Přímo konkurent to není, ale alternativa v podobě vyššího SUV. Cenou to bude hodně podobné, stačí se podívat na nesmyslnou cenu T-Crosse. http://www.auto.cz/suv-skoda-kosmiq-foto-spy-127160 Skutečně jen HB nižší střední třídy? Sám jsi sem jako první hned na začátku zatáhnul SUV, pak Kamiq, tak nelži a drž se tedy tématu! A upozorňuji tě, že se nebudu opakovat. Pokud chceš hejtovat a vyvolávat flame (a to nejenom v tomto tématu), bude tomu zabráněno všemi prostředky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 Hádat se nebudu, je tam uvedeno alternativa a ukázka součastné cenové politiky koncernu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 O jednoho méně https://www.autorevue.cz/sef-ceskeho-hyundaie-i30-hb-nenabizime-neprisel-nikdo-kdo-by-ho-chtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 Jsem zvědav i na nový Leon. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 13. Únor 2019 Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 To je celkem trapný, že HB nazývali liftbackem.. U té Coroly teda musím říct že na tiskových fotkách vypadala lépe. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 Realita a fotky je u více případů dost rozdíl - třeba u mě nový Focus v reálu nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Toyota a Honda jedou poslední dobou ,,sci-fi,, vozy a nevypadá to zle. Uvidíme jak bude stárnout jejich vzhled. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 (editace) Zatím jsem v tom neseděl, ale se Scalou bych to nesrovnával i ten interiér přes okno jiný level. http://www.autoforum.cz/predstaveni/mazda-odhalila-detaily-k-motorum-nove-3-o-dieselu-na-benzin-vime-zase-o-neco-vic/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Editováno: 20. Únor 2019, autor: Jan R. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 Je boží ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 Osobně se mi sedan líbí více. Zkusím to příští týden, jestli už bude na showroomu. Ale palubka také syntetická kůže se švy, v dnešní době to mít v autě za půl mega je vzácnost jako atmosféra 2.0. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 Osobně se opravdu moc těším až se v ní povozim i víc než na Ford Focus RS (2016) v blízké době. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 Na 28.2.mám s ní domluvenou jízdu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 Tak pak dej echo na první dojmy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 před 14 minutami, Dixik2 napsal: Na 28.2.mám s ní domluvenou jízdu. Jsem zvědav na dojmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 Napíšu.Další týden má domluvené Ford Focus,Toyota Corollu a ProCeed GT v automatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 Ta jednoduchost a účelnost designu M 3 je bomba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 (editace) před 1 hodinou, Dixik2 napsal: Napíšu.Další týden má domluvené Ford Focus,Toyota Corollu a ProCeed GT v automatu. S prodejcem jsem taky dohodnutý, že nám Corollu Combi zase půjčí, ale obávám se, abych neodešel s objednávkou ?. Dopláceli bychom 130tis, podle mě nebude za to tak velký posun, systémový výkon je nižší. Focus bych také rád projel, na Scalu už jsem také objednaný na předváděčku, ale náhrada za Fabii3 by byl drahý špás ?. Editováno: 18. Únor 2019, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 18. Únor 2019 Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 Na Scalu jdu ke známýmu do salonu 24.4 tak tam se nemusím ani objednávat. U té Corolly asi nebude na projetí ten dvoulitr že ? Protože CH-R hydrid mě před 2 lety zklamal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 (editace) Tak to nevím jestli bude 2.0 Editováno: 19. Únor 2019, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2019 Tolik peněz bych nedal, to už bych šel do té hybridní Hondy. Nižší střední tak do 600, pak už by byl lepší roční Superb 2.0TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.