Zdenco90 Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 Zdravím, oživuji téma. Mám rapid 8/2019 1.0 81kw. Při každém nastartování a následném řazení zpátečky to jde jako přes zuby. Je špatná spojka? Jednička mi to nedělá. Mám prodlouženou záruku na 5 let. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 A toto téma je zde k čemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosectom Vloženo 8. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2021 Ahoj všichni, já teda hlásím, že mi na Rapidu SB MR2019 odešla jedna svíčka v 50 000 km. Autu najednou strašně kolísaly otáčky, z motoru jsem měl pocit, že se v autě tak mele, že z něj asi vyskočí. Dovezli jsme do Škoda servisu a oprava byla pár tisíc, tuším že to bylo kolem 3000 - 3500,- . Teď mi začala svítit žlutá kontrolka motoru a auto píše závada start/stop, tak uvidíme co to bude, každopádně nepociťuju, že by se na jízdě cokoliv projevilo. Pokud jste se s tím už setkali tak dejte vědět, co by to mohlo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 8. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2021 Já bych si v rapidu každopádně 50tis.svíčky nenechal. Zatím mám najeto 30+ a při servisu brzdovky půjdou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 8. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2021 No a to na nových škodovkách je predpísaný servisný interval na sviečky po 100 000 km. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 8. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2021 Opravdu? Měl jsem za to, ze je to 5 let/60 tis km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 22. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2021 Měl bych takový dotaz ohledně kontrolky MIL (oranžová, tvar motoru). Kontrolka mi zhasne vždy cca 1-2 sekundy po nastartování motoru, ne tedy okamžitě. Auto (Rapid 1,0TSI DKRC) mám krátce, tak ani nevím jestli je to normální jev, či nikoli. Jak tato kontrolka zhasíná na Vašich 1,0TSI po nastartování? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 22. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2021 Dôležité je, že nakoniec zhasne a nerozsvietí sa. Ďalej by som to nerozpitvával, všetko je ako má byť. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 22. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2021 Díky za vysvětlení. Na jiných autech mi zhasíná okamžitě, tady až takto po chvilce. Pro sichr, čekají mě nové svíčky (mají už 50.000km) spolu s dalším servisem, tak nechám načíst paměť závad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 22. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2021 Nič tam v pamäti možno ani nebude, skôr tie dlhšie svietiace kontrolky spôsobuje pokles napätia pri štarte, hlavne v minulosti na predchádzajúcich modeloch zvykla tak svietiť napríklad kontrolka ABS po štarte ešte nejakú chvíľu. Ale na funkčnosť to nemalo žiaden vplyv, poprípade stačilo len dobiť aku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 29. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2021 Jen doplňuji, včera jsem popojížděl novou Scalou 1,5tsi a projev té kontrolky naprosto stejný, po cca 2 sec zhasne, takže jsem naprosto v klidu 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.