Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím,

nevíte někdo, kde by mi půjčili auto na víkend? Rozhoduju se mezi Superbem 3 a Passatem B8, 140kW, DSG, 4x4. Jenže většinou je ta testovací jízda cca 4-5 km a to mi opravdu nestačí.

Máte někdo zkušenosti, kde by byli teda ochotný půjčit auto na víkend, nebo alespoň na jeden den? Dík moc.

Vloženo

Tak zatím se mi ozvali 3 prodejci. Ani jeden nepůjčí auto na víkend. Po Praze není problém si zajezdit 45 min. Nejdéle se mi povedlo v Litoměřicích u Horejska, po dobu otvírací doby, tedy od 7 do 18 hod. Ale jen 100 km max.

Vloženo

A napsal jsi, ze je Ti jasne ze to nechces zadarmo?

Jarov mi to kdysi umoznil (~3 roky) - Daval jsem zalohu 10k (spoluucast pri pojistce) a asi 5tis. za vikend.

Vloženo

Vím, že to nebude úplně populární názor, ale ani trochu se nedivím přístupu prodejců. Ruku na srdce, i tady jsou lidé, kteří nepoznají rozdíl u OIII mezi klikovou a víceprvkovou nápravou. Neshazuji to, pouze říkám, že to není pro 70% lidí postřehnutelné a pro dalších možná 15% ani po přímém srovnání. Testovací jízdou prakticky nic nepoznaji. Řada lidí má jako vrchol kolosální rozhodnutí, jestli naftu nebo benzin.

Prostě filtrují vychcánky, kteří si takhle zdarma půjčí auto. A to ještě nejsme u situace, kdy po zápůjčce prodejce nedejbože nepředloží zrovna nejnižší nabídku. Pak totiž většinový zákazník na jakékoli předchozí služby zapomíná velmi rychle.

Šel bych cestou nabídky nějaké zálohy, aby bylo vidět, že z tebe nekouká jenom 160 najetých kilometrů.

Vloženo (editace)

Zítra mám domluvený 2 auta v Litoměřicích. Každý po 100km. Není to žádná sláva, ale myslím, že mi to bude stačit. Nic lepšího jsem nesehnal. Ono by mohlo stačit, kdyby po lidech chtěli zálou 10tis na spoluúčast a třeba 5tis pro případ, že bych v autě, nebo na autě něco zničil, jak píše M_ike. Ale 5tis za víkend že mi ho půjčí, to určitě ne.

Jinak jde o 2,0TDI, 110kW, DSG, Předokolka a 2,0TDI, 140kW, DSG, 4x4 tak se těšim :)

Editováno: , autor: hrbeklibor
Vloženo

V létě jak jsme řešili Kodiaqa, tak prodejce mi nabídl sám zkušební jízdu a pak mi řekl, nechcete ho na víkend ? Byli jsme omezeni nájezdem 250km, pojištění si vyřídili a my nic neplatili krom benzínu. Za víkend jsme zjistili vše co jsme chtěli a v pondělí jsme objednávali. Neměli problém půjčit nám jakékoliv auto co měli na škodaplus. Vzorový přístup.

Vloženo

Hezký den, jen osobní zkušenost: při výběru aut jsem nikdy neměl problém domluvit zapůjčení vozidla na víkend. Jediná automobilka, která to údajně nedovoluje "systémově a zásadně" je prý Audi. Jinak všechna auta která mne zajímala (VW Passat, VW Aerton, Š Superb, MB-E, Jaguar XF, BMW 5, Volvo S90) nakonec domluvena byla. Všichni prodejci měli nějaká omezení v kilometrech (250-600), všichni požadovali dotankování "do plné". Některé automobilky (VW, Škoda, Jaguar) měly zákaz jízd mimo územi ČR. Zálohu jsem nikde neskládal.

• o 1 rok později...
Vloženo

Existuje nejaky zoznam predvadzacich vozidiel Skoda v jednotlivych dealerstvach?

Mal by som zaujem o vyskusanie si konkretneho modelu (Sportline 1,5 TSI MAN) ale rad by som sa vyhol obvolavaniu dealerstiev jeden po druhom.

Vloženo

Verejne mimo klasicky seznam skladovych vozidel na webu skodovky/jednotlivych dealeru ne. Nejsou tam uvedena vsechna auta a neni stoprocentni ani to, ze predvadeci/skladove je skutecne predvadeci nebo skladove. Dealeri ale zpravidla jsou ochotni a nekdy nebyval problem ani s tim, ze dane auto zajisti odjinud. Jak je to na Slovensku, to presne nevim.

Alese, co ti dal na tvoji otazku minus si nevsimej.

Vloženo
před 4 hodinami, deto napsal:

Existuje nejaky zoznam predvadzacich vozidiel Skoda v jednotlivych dealerstvach?

Mal by som zaujem o vyskusanie si konkretneho modelu (Sportline 1,5 TSI MAN) ale rad by som sa vyhol obvolavaniu dealerstiev jeden po druhom.

neco podobneho jsem resil. Chtel jsem vyzkoučet vice motoru s kombinaci Man/DSG. Nejprve jsem zkousel infolinku Skody. Ale totalni propadak. 3 krát slibili, že najdou určite auto a ozvou se mi. nikdy to neudelali.  Nakonec ale dealeri maji moznost nahlednout do databaze s predvadeckama a tak jsem se k tomu dostal. Ale je dobre si tam zavolat. Stalo se asi 3x, že něco měli mit ale už nemaji.

S pujceni na vic nez jen na predvadeci jizdu 5-15km  je ale problem.  Pokud ale beres nekolikate  auto od nich, tak ok. Ale branili se tomu. Pry s tim jezdi reditel a podobne reci.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...