deto Vloženo 9. Únor 2019 Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 Ahojte, planujem kupit priecniky na S3 combi, primarne na vozenie bicyklov (len po okoli). Aku znacku a typ doporucujete? S cim mate dobre skusenosti? Zatial mam vyhliadnute original Skoda pripadne Thule. Neviem ale ako su na tom s hlukom ak budu bez nakladu :) Diky za vase nazory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 9. Únor 2019 Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 Ja mam origo Skoda na SIII a na nich vozim 600l Kamei box (je to prvododavatel boxov pre VW koncern len je lacnejsi ako Thule), vidim v nich vyhodu ze su robene origo na Superba, predny je dlhsi a zadny kratsi... thule je zbytocne drahy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin18 Vloženo 9. Únor 2019 Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 Thule neni o moc drazsi a pokud jde o pricniky na hagusy, nabizi vyrazne plochy profil, aerodynamicky a tichy. Skoda ma vysoky profil a ten je vice slyset. Ale koupil jsem Skoda, jen kvuli zaruce, kdyby byla nejaka mela, aby se to nesvalovalo na prislusenstvi jineho vyrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 10. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2019 A je original Skoda vyrazne hlucnejsi v kabine nez ked sa ide bez priecnikov? Thule ma celkom slusnu ponuku priecnikov, nicmene cenovo zacinaju jemne pod originalom a koncia takmer na dvojnasobku. Coz nie je problem ak to bude naozaj dobre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 10. Únor 2019 Sdílet Vloženo 10. Únor 2019 Zalezi asi ako ich umiestnis, ja davam predny co najviac dozadu cize aj hluk od priecnika ide az za vodica, do cca 140kmh nebadam vyraznejsie zvysenie hlucnosti, skusal som ist 160 a vtedy to uz pocut ale to malokto jazdi tak rychlo s nakladom na streche... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 10. Únor 2019 Sdílet Vloženo 10. Únor 2019 Pouzivam thule wingbar (tie take ploche) a som spokojny. Sada priecnikov a patiek na hagusy O3 RS combi ma stala nejakych do 200 eur. Pasuju mi aj na sukromny Passat B7 combi, aj na tatkov S3 combi, takze ich obcas este pouzivame - inak by som ich predal. Na S3 sedan boli priecniky tesne kratke, takze som kupoval celu sadu za nieco nad 200 eur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 Šel jsem a šel bych zase do Thule. Příčníky spíš delší a při výměně auta pak měnit už jen patky. Už mě nebaví s každým autem kupovat a prodávat extra nosiče. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 11. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 A aky typ Thule mas? Spokojnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 (editace) Pouzivam pricniky Thule Aero Bar - 120cm starsi typ se zamkem v zaslepce. Zaslepka se povytáhne a slouží k utahovani patek. Koupil jsem je starsi a sjednotil klice s veskerym prislusenstvim a jsem maximalne spokojen. Jeden klic, zadne naradi, nasazeni/demontaz otázka par minut. Cista prace. Parada. Pokud se pouzije zaslepovaci gumovy profil do nezakryte T drazky, tak při rychlostech do 130km/h není téměř slyset. Na internetu se kousky v dobrem stavu daji bez problemu sehnat kolem 2000Kc. Editováno: 11. Únor 2019, autor: OnMiT312 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 12. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 Asi som sa rozhodol, ze pojdem do Thule. Predbezne som vybral: Thule WingBar Evo 118 Thule Evo Raised Rail Thule Pro Ride 591 alebo 598 Este by som mal dotaz k systemu One-Key system. Daju sa zamky dodatocne dorobit/dokupit? Patky uz to maju by default, takze by som to chcel rozsirit aj na drziaky na kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 zjednotit kluce (vymenit vlozky) na thule ProRide nie je problem. pripadne rovno povedz predajcovi, nech ti celu sadu zjednoti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 13. Únor 2019 Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 Já mám WingBar. A patky podle potřeby. Taky jsem si nechal sjednotit zámky s nosiči na kola, většinou se to dá rovnou při objednávce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 14. Červen 2022 Sdílet Vloženo 14. Červen 2022 Zdravím skupino,chci se zeptat.Sháním příčníky na suberba 3 combi.Budou pasovat například i příčníky z octavie 3 nebo jiných modelů?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakluk Vloženo 21. Červen 2022 Sdílet Vloženo 21. Červen 2022 Ahoj, já měl přicniky z Octavie 3 a na superba byly krátké musel jsem koupit nové (širší). Ta teď půjčuji v rodině pasujou na Sharana, xc70 apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 14. Září 2022 Sdílet Vloženo 14. Září 2022 Já jsem koupil Thule na Octavii III a i s patkami na Superba sedí. Sám mám jiný dotaz, jaké nejširší Thule WingBar kdo máte na Superba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 14. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2022 Ja som mal 118cm a prisli mi siroke akurat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 6. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2022 ja som pouzival na Superb 3 Sedan priecniky dlhe 135 cm (Thule Wingbar 962B). dokazal som tam osadit aj 118 cm (Wingbar 961), no to bolo vpredu natesno a nevedel som na priecniky dat tie plastove krytky na okrajoch. tie kratke som mal z O3 combi z hagusmi, tak som potom dokupil tie dlhsie. tie kratke mi pasuju na passata combi s hagusmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 29. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2022 Díky, jak jsem psal, z OIII mám 118 cm a všechny e-shopy k Superbu nabízí totéž. A když občas chci nahodit kanoi a box zároveň, tak mi to nevychází. Ty 135 cm vypadají lákavě. A že budou přečnívat mi nevadí, stejně se přes půdorys auta nedostanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 1. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2022 Tenkrat sem mel na jednickivy fabce dlouhy pricniky a kdyz sem se o nej uz po treti praštil tak jsem je zariznul 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 11. leden 2023 Sdílet Vloženo 11. leden 2023 Zdravím, nemáte někdo obrázek/výkres řezu hagusem od Superba III. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 29. Dubna Sdílet Vloženo 29. Dubna Ahoj, Jaky byste mi doporučili střešní nosič na Superba 3 Combi? Koukal jsem bud na origo Skoda -ale dost ae různě psalo ze je hodně hlučný, a ja mam navíc panorama střechu, tak by to bylo slyšet asi dost pokud je to pravda. Nebo Thule WingBar Evo - je ale dražší, prý tichý, pomalejší montáž. Chci ho kvuli rakvi ma střechu na dovolenou - jakou "tichou" byste mi taky doporucili (objem asi 400l by mel stačit)? Jestli se da mluvit/existuje nějaká "tichá" pri 130-140km/h. Díky za zkušenosti. 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 29. Dubna Sdílet Vloženo 29. Dubna Thule, Thule .. většinou cim drazsi, tim lepsi vlastnosti a chovani. Lepsi aerodynamika. Pak uz je to jen o tom, kolik do toho das penez a jaky tvar potrebujes. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zikpik Vloženo 18. Května Sdílet Vloženo 18. Května Ahoj všem, chtěl bych si pořídít příčníky Thule Wingbar Edge kvuli designu a na ně co nejobjemnější box. Máte nekdo zkušenost s Thule Motion XT L? Popřípdě máte vyzkoušený v praxi nějký box, který by na Edge seděl? Motion XT XL je moc velký a kraje už přesahují na patky. Nikde ale nikdo neuvádí rozměry, které dosedaji na tyč. Box nemusí být nutně Thule (i když by to bylo lepší). Na SIII je vzadu tyč 77 cm a kus je ještě schovaný v patách. Moc se mi nechce dávat pricniky WingBar Evo, protože mi to na autech potom připadá spíš jako lešení 😁. Předem díky za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 21. Května Sdílet Vloženo 21. Května Lešení však bude dosti praktičtější (patky mě nebudou šířkově omezovat) 🙂 Já si tedy pořídím určitě WingBar Evo... o vhodném boxu však stále přemýšlím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 14. Června Sdílet Vloženo 14. Června Já naopak řeším, že bych současný Wingbar 111 cm bych poslal do světa a koupil 120 cm. Když dám box, tak se vedle špatně vejde kanoe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.