ferokulda Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 (editace) Zdravím. Srovnával někdo spotřebu 1.0 MPI (Citigo, up!, Mii) co ukazuje palubní počítač se spotřebou při tankování? Já mám dle palubáku průměrnou spotřebu (na jednu nádrž, cca 700 km) 4,5 l/100 km. Dle tankování 4,8 l/100 km (natankované litry děleno najetými km krát 100). Editováno: 14. Únor 2019, autor: ferokulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Je to myslím jinak, natankované litry děleno najeté km a 100. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 14. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Díky opraveno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Palubak mi ukazoval vice o cca pul litru. Prumer mam kolem 5l/100km. Mrkni na spritmonitor.de, obcas tam lide vedou i udaje z PP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaaka Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 Já mám MR2019 44kw a spotřeba mezi tankováním plné nádrže sedí +- o desetinku litru ale jezdím kolem 5,5 - 5,8 litrů na 100 km (zajíždím) . Možná že čím je nižší spotřeba tak tím víc palubák lže.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cemar Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 Reálnou spotřebu podle tankování do plné nádrže srovnávám s údajem palubního počítače dlouhodobě, rozdíl je vždy cca 0,2 - 0,3 l/100km, reálná je vždy vyšší než údaj počítače. Mám Citigo MR 2014, 55kW a reálná spotřeba je dlouhodobě kolem 5 l/100km. Z jednoho tankování nelze usuzovat, plná nádrž není vždy stejně plná... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 Panove, idealni zacit pouzivat spritmonitor.de .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DYXiCZ Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 Když to tak čtu, děláte mi radost Pokud palubák kecá o 0,2L tak je to furt luxus Liberec - Boleslav jezdím za 3,6 - 3,8, záleží jakým způsobem vyrazím od baráku do kopečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 2. Září 2019 Sdílet Vloženo 2. Září 2019 A ja jsem na druhe strane spektra, nevim jak se mam dostat pod 6l ... ma to do prace cca 5km, prvni km je do kopce ... pak take radim cca o stupen nez je "doporucovano" ... ale stejne myslim ze zere krapet vic ... asi spatne zajete nebo nevim ... menil sjem akorat svicky, leju nejaky lepsi Optimal 95 od EuroOil .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 Tak zásadní problém je že je to jen 5km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 Sak to je jasny, a to jeste se nekdy uprostred toho kopce zastavim s prckem do skolky ... Dyxi to ma cca 50km... Ale nekde se nekdo tloukl do hrudi ze z toho nemuze vic jak 5l/100 dostat ... Mam take 15ky jak jsem psal jezdim krapet v otackach ... Za me spokojenost, ostatne ani kdyby to ukazovalo o 2 vic, menit nebudu ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 4. Září 2019 Sdílet Vloženo 4. Září 2019 Mě ukazuje palubák s odchylkou 0,2-0,3l Taky záleží na tankování, někdo jede do prvního vypnutí pistole, někdo tam pak ještě něco docvrkává, což udělá rozdíl možná tak v setinách, ale udělá (např 4,98 versus 5,02 apod.) Já jezdím 80% město, trasu 8km do práce - cesta se šesti semafory a asi 20 přechody. Těch 20% je mimo město na pěkné dlouhé rovné silnici, kde se dá předjíždět... Dálnici nejezdím. Ale i tak třeba poslední nádrž byla vyjetá se spotřebou 5,4/100km. Jinak třeba trasa Hlinsko - Pce s lehkou nohou jde i za 3,8. Ale si říkám, že nám za chvíli zakážou v autech i dejchat, tak si chci ještě užít ten zbytek automobilové svobody co máme. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.