Jan R. Vloženo 21. Únor 2019 Sdílet Vloženo 21. Únor 2019 Finální detail předního světlometu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 https://www.skoda-storyboard.com/cs/modely/kamiq-cs/skoda-kamiq-exkluzivni-odhaleni/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Povedlo se to, pěkná ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 to by šlo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 (editace) Svetla ala Citroen....ak toto bude novy rukopis Skodovky,tak to je koniec a katastrofa. Ale tak ono...cela klassa tohoto auta je uplne mimo a katastrofa,takze vpodstate,ak to zostane iba u tohto modelu,bude to este vpoho,pokial tie ostatne,skutocne auta zostanu normalne. Editováno: 1. Březen 2019, autor: Patrik1971 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 Ono vymyslet něco nového v dnešní době už není tak jednoduché . Viz třeba Kona má také podobné dělení světel. Ale to odbíháme od tématu, za což se omlouvám. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 (editace) Vypadá to - za mě supr ? Editováno: 5. Březen 2019, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 v té bílé vypadá dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 Jj, modré Race bude také pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 (editace) Jako celek se jim to moc povedlo ?? Editováno: 5. Březen 2019, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 Na tom zadku mě tam chybí Škoda znak, přijde mě to takový prázdný ikdyž je tam nápis ŠKODA. Na Scale to víceméně rozbije prodloužené sklo. Ale celkově fakt paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 6. Březen 2019 Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 No tak po odhalení v Ženevě to není až tak moc spy photo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 6. Březen 2019 Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 mě se to auto snad začíná líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 6. Březen 2019 Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 Nějak postrádám mlhovky.Že by na ně někdo zapomněl??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Březen 2019 Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 To už jsem psal, ale podle fotek z interiéru by tam být měli (dle ovladače). Takže leda v hlavních světlech, pokud ano, tak jsem zvědav jak to bude svítit, když jsou tak vysoko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 6. Březen 2019 Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 (editace) před 11 hodinami, Martab napsal: To už jsem psal, ale podle fotek z interiéru by tam být měli (dle ovladače). Takže leda v hlavních světlech, pokud ano, tak jsem zvědav jak to bude svítit, když jsou tak vysoko. Samozřejmě mne to taky napadlo,ale vzhledem k ,, sesterským,, modelům je to dost zvláštní už jenom z pohledu na ten masivní prostor bez odlehčení právě těmi mlhovkami , které by tomu velice slušely v úzkém designu. I když ...... určitý náznak tam je v rozích pod světlomety - něco jako má Scala. Editováno: 7. Březen 2019, autor: pigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Březen 2019 Sdílet Vloženo 7. Březen 2019 Jo, náznak tam je, ale dle ovladače světel ty "výstavní auta" mlhovky mají, ale vidět moc zvenku nejsou. Necháme se překvapit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelius Vloženo 7. Březen 2019 Sdílet Vloženo 7. Březen 2019 Tak musím říct, že tohle se Škodě opravdu nepovedlo. Myslím tím čistě design. Nerozumím tomu, proč je předek ala "citroen" to fakt nechápu. To už jsou na tom tak špatně, že musí opisovat od jiných automobilek? Proboha, vždyť je to do oči bíjící.....i Hyundai Kona má přední část podobnou, myslím tím rozdělené světlomety..... Podle mně to nařídili Germáni aby udělali něco nepěkného, protože se Škodě moc daří.....? jinak si to nedovedu vysvětlit. Seat Arona zepředu fakt povedená, VW T-rock hezké auto, ale co to proboha upatlala Škoda, tak to je něco.... Teď jsem zrovna ve Světě Motoru četl v rubrice bazar o citroenu cactus a říkal jsem si jaká je neskutečná podoba s vozidlem o několik stránek před ním, kdy tam představují Kamiq. Zkrátka takový český Cactus, nicméně věřím, že si své ortodoxní příznivce tento model najde. Ale abych jenom neškodil, interiér se mi moc líbí a zadní část karoserie je také povedená, ale kvůli divně koukající světlometům s ledkovým obočím bych si tohle auto nekoupil čistě z důvodu nepovedeného designu. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 (editace) Odpověď ohledně mlhovek Editováno: 8. Březen 2019, autor: Jan R. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 Takže přecejen bude i low verze světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 https://www.skodahome.cz/2019/03/11/skoda-kamiq-prvni-mestske-suv-znacky/? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.