suntour Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Uvažuju o ochraně zadního nárazníku z škoda-eshopu folii nebo lištou. Jak je to s montáží lišty nebo folie? Folie je lacinější, má smysl ? Díky za jakékoliv informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Mám fólii, u lišty se mi nelíbí, že jde vidět, fólie si skoro nikdo nevšimne. Další výhodou fólie je že kryje i hranu nárazníku, lišta končí před ní. Na druhou stranu lišta bude určitě odolnější a fólii má smysl dávat jen na nepoškozený nárazník, pokud už tam nějaké rýhy jsou, tak je fólie spíš zvýrazní než aby je schovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 origo lista konci pred hranou, ale na OB autodily jsem koupil listu, ktera neni origo skodovka a je pres hranu. (neni lestena a materialove mi pripomina tu co jsem mel na FII mela by to byt tato: https://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-combi-kryt-zadniho-narazniku-ki-r-cerny-8833cz991/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 Fólie je fajn když se často nepřeváží nic těžkého. Já už jí mám prorvanou až do plastu. @lumirnavratTa z OB je celkem fajn, ale víc by se mě zamlouvala leštěná, kór na MC. Dej foto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 24. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 OK a jak jde folie namontovat ? Jde to v pohodě ? Sám mam blbé zkušenosti s montáží folie na telefon :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 Mne to dělali v servise (nechal jsem to tam lepit při koupi a nechtěli za práci nic). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 před 14 hodinami, MilanHos napsal: Fólie je fajn když se často nepřeváží nic těžkého. Já už jí mám prorvanou až do plastu. @lumirnavratTa z OB je celkem fajn, ale víc by se mě zamlouvala leštěná, kór na MC. Dej foto ? No a ja prave nechtel tu lesklou. Otec ji mel/ma a nelibila se mi. Takze jsem rad, ze jsem nasel tu co vypadala podobne jako na FII. Mimochodem na podzim 2016 mel otec na FIII listu s presahem pres hranu. Ale loni,kdyz mu davali novy zadek (nedobrzdil za nim Range Rover na prechode) tak dostal uz jen po hranu. Dokonaly foto detail ted nemam, ale u me v tematu na zacatku resp. tady. je trochu videt. Jinak stejne jako @Martab. Koupil, dovezl do servisu a ten nalepil pri koupi auta. Sice ne gratis, ale tech par stokorun uz me nezabije (montovali toho stejne vice). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 Hm to se mě nelíbí, být to tak z průhledného plastu ? @suntour Taky nemám dobré zkušenosti s lepením fólie na mobil, ale tohle je trochu jiné. Návod je přibalený a je celkem dobře popsaný. Potřebuješ vodu v rozstřikovači (např. na květiny), odmastíš podklad, natříkáš vodu na podklad, nastříkáš vodu na lepivou stranu fólie. Fólii přiložíš na hranu nárazníku a dokud je tam voda, můžeš s tím ještě hýbat takže fólii vycentruješ. A potom přiloženou špachtlí postupně od středu fólie ke krajům vodu vytlačuješ. Mě tam vznikly i bubliny, ale i tak z metru nejde poznat, že tam nějaká fólie je. Na slunku se to potom ještě zlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 před 8 hodinami, suntour napsal: OK a jak jde folie namontovat ? Jde to v pohodě ? Sám mam blbé zkušenosti s montáží folie na telefon :D Vůbec se toho neboj, mám originál folii, kterou jsem lepil sám a naprostá spokojenost. Pravda je, že je potřeba ji nalepit co nejdřív dokud je nárazník nepoškozený. Lepení je bez problémů jak píše @MilanHos, bubliny žádné nemám a folie plní svojí funkci myslím velmi dobře a k tomu nenarušuje nijak vzhled auta, doporučuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 28. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 Folii doporučuji. Nechal jsem si ji namontovat v servisu. Má přesah přes hranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 S tou fólií si jen musí člověk uvědomit, že není uplně tak samospásná. Ocenil bych třeba průhledný plast. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 @MilanHos tak nějak podobně vypadala po měsíci i moje... takže sem nalepil lištu z https://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-combi-kryt-zadniho-narazniku-ki-r-cerny-8833cz991/ a zatím mám pul roku klid, pěkně kryje i hrany, už přežila i ranu od klíče na kola. Na modre race to nevypadá špatně.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 No na tu jsem už výš psal, že lesklá by se možná na MC hodila ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 Fólie je kompromis, nikdy to nebude nějaká "úžasná" ochrana. U mého auta se prahu kufru nesmí dotknout ani bunda, takže fólie je tam čistě z bezpečnostního důvodu kdyby náhodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Na blue race lišta z ob nevypadá zle.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 2. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2019 před 11 hodinami, Ibe napsal: Na blue race lišta z ob nevypadá zle.? Jj vypada to dobře. Lištu dám až folii dodrbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Vloženo 14. Duben 2019 Sdílet Vloženo 14. Duben 2019 Tady je odkaz na lesklou lištu, k MC by se hodila:? https://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-combi-ochranny-panel-zadniho-narazniku-glossy-black-design-vv-cerny-10610cz991/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 Je nakládací hrana kufru F3 Combi totožná mezi FL a předFL nebo má FL jiný tvar? U této lišty totiž mají v popisku že je to na facelift. https://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-combi-facelift-ochranny-panel-zadniho-narazniku-glossy-black-design-vv-cerny-11520cz991/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 @MilanHos U popisku originální jsou jiná čísla, stejně tak u folie. Asi tedy bude hrana jinak. A podle odrazek které nepasují na před FL tak bude jiná forma na nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.