jenda Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 klucíí potřebuju poradot jak sundat plastové kryty předních sedaček. potřebuju tam dát potahy a nevím jak na to. mám fabinku krátce a bojím se tam na něco šáhnout a bych tam neco neskurvil. na fávu mi to bylo buřt. díky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 já měl venku celou sedačku aby to bylo pořádně. Jinak to tu kdosi řešil a povoloval prý jen jeden šroub na plastech a šlo mu to, ale venku se to dělá líp) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Tak bych je asi vyndal.. blbe se tam leze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenda Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 děkuji vám za radu snad to nejak zvládnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ok tak tu to mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenda Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 děkuji za plánek a za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ado1973 Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Ten planik je fakt pekny A ako by to vyzeralo pri sedackach na O1 Diki Ado. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenda Vloženo 9. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 dnes jsem uspěšně nasadil potahy do svého autička všem děkuji za radu velice moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Malta Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Tak jsem si koupil nové potahy (konečně), chtěl jsem je nasadit a se zlou jsem se potázal! Tak nevím jestli jsem takový dement , že už neumím dát ani potahy do auta, ale tady se mi to prostě nepodařilo. Nevíte někdo jak jdou na předním sedadle, konkrétně na sedáku provléct ty gumová očka kolem těch plastových bočnic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Malta Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Že by nikdo neměl potahy v autě? Nebo to všem šlo bez problémů, jen já si dělám násilí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 A jake mas potahy? Od jakeho vyrobce? Ja kdyz daval potahy, tak se ta gumova ocka protahla kolem bocnic celkem snadno Zkus to nafotit kudy to tam davas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Malta Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Výrobce je tuším Kappa nebo tak nějak. No já chtěl ty očka provléci mezi sedákem a těmi bočními lištami, ale podařilo se mi to akorát vepředu, kde ten čelní panel jde vyloupnout (dává se tam tuším místo toho ten šuplík) a pak se mi to podařilo protáhnout vzadu poblíž mechanismu na sklápění opěradla. Na boku např.(u mechanismu na výškového nastavení sedačky) není ani milimetr škvírky na protažení oka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Nie si sam je to ozaj makačka.Podla mna je najrychlejšie vytiahnuť sedačku/4skrutky/ a okolo tych plastov použi hačik.Ta sedačka je fakt umelecke dielo. A ešte rada ,nepokušaj sa dať dolu tie plasty lebo ich polameš je to jednorazovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Malta Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Tušil jsem že to tak dopadne, ale nevím kolikátka je ten Torx? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Kdybys pořádně prohlížel a četl tak pár řádků níž se to řeší, máš tam i radu a plánek abys nemusel vyndavat sedadlo... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7306 někdo o tom psal že stačí povolit dva šrouby na těch plastech a pak to prostrčit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Ten torx je M10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Malta Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 to hecker: dík a sorry, nevšiml jsem si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 To je v poho neomlouvej se, taky jsem po tom pátral nedávno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Tak jsem si koupil nové potahy (konečně), chtěl jsem je nasadit a se zlou jsem se potázal! Tak nevím jestli jsem takový dement , že už neumím dát ani potahy do auta, ale tady se mi to prostě nepodařilo.Nevíte někdo jak jdou na předním sedadle, konkrétně na sedáku provléct ty gumová očka kolem těch plastových bočnic? Pozri do DP tam to je napisane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenda Vloženo 17. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 když jsem nandaval ty potahy já tak jsem měl vyndaný celý sedačky. aby to za něco stalo. jinak to bude na prd. jo a stačil mi na to imbus číslo 8. pak mi to ceé trvalo asi ho´dku a půl. nepočítám li do toho zadní sesle. přeju hodně ůspěchů. joooo a ten plánek je super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Asi blbá otázka: proč chceš do auta potahy? Vždyť je to hnus. Připomíná mi to MBčka a Moskviče, kde měl každý děda fialové tygrované potahy, nebo bílé medvědí chlupy. A potah na volant chceš taky? Nechci rýpat, nemyslím to zle ale do nových aut bych potahy určitě nedával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Asi blbá otázka: proč chceš do auta potahy? Vždyť je to hnus. Připomíná mi to MBčka a Moskviče, kde měl každý děda fialové tygrované potahy, nebo bílé medvědí chlupy. A potah na volant chceš taky? Nechci rýpat, nemyslím to zle ale do nových aut bych potahy určitě nedával jj, presne tak, potahy nebrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludevik Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Asi blbá otázka: proč chceš do auta potahy? Vždyť je to hnus. Připomíná mi to MBčka a Moskviče, kde měl každý děda fialové tygrované potahy, nebo bílé medvědí chlupy. A potah na volant chceš taky? Nechci rýpat, nemyslím to zle ale do nových aut bych potahy určitě nedával A to ma chodit len tak bez potahov?Tak potahy urcite krajsie ukazu ako sedacky od Skody.Moj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Maltas Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Asi blbá otázka: proč chceš do auta potahy? Vždyť je to hnus. Připomíná mi to MBčka a Moskviče, kde měl každý děda fialové tygrované potahy, nebo bílé medvědí chlupy. A potah na volant chceš taky? Nechci rýpat, nemyslím to zle ale do nových aut bych potahy určitě nedával No nebudu čekat, až se mi bude klubat molitan zpod prodraných origo potahů. Auto už "nové" není, používám je denně, takže raději oželím roztrhání nasazovaných potahů než se pak dívat na roztrhané sedačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Malta Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Asi blbá otázka: proč chceš do auta potahy? Vždyť je to hnus. Připomíná mi to MBčka a Moskviče, kde měl každý děda fialové tygrované potahy, nebo bílé medvědí chlupy. A potah na volant chceš taky? Nechci rýpat, nemyslím to zle ale do nových aut bych potahy určitě nedával No nebudu čekat, až se mi bude klubat molitan zpod prodraných origo potahů. Auto už "nové" není, používám je denně, takže raději oželím roztrhání nasazovaných potahů než se pak dívat na roztrhané sedačky. to jsem byl já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.