Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím.Prehodil som zimné pneu za letné ale na displaji stále píše že mám zimné.Vie mi s tým niekto poradiť ako sa to prepína-nastavuje?Ďakujem

Mrkni do manualu k autu, vsechno tam mas pospane. Pokud ho nemas, je dostupny ke stazeni na strankach Skodovky. Ve zkratce, bez do nastaveni MaxiDOTu a vypni tam zimni gumy.

• Autor

Nieje tam moznost vypnutia preto sa pytam a v navode som to tiez nenasiel nikde ani moznost prepnutia

Zajimave, ze se na to v navodu prave divam. Divam se teda na navod pro pred FL. Jak je to po FL nevim, ale temer jiste to bude to same... Mas pred FL nebo FL? Jsi schopny se dostat do nastaveni MaxiDOTu?

• Autor

Ano mozem

Tak to ti asi neporadim. Ja v nastaveni mam tyto polozky:

• Čas
  • Zimní pneu
  • Jazyk
  • Jednotky
  • Světla a vidění

V nastaveni Zimní pneu muzu nastavit maximalni rychlost pneumatik a taky varovani uplne vypnout... Snad poradi nekdo jiny. :kol-32:

• Autor

Asi tak.No nevadi problem to nerobi len som to chcel prepnut.Nic sa nedeje Dik aj tak

To varování na max rychlost vypni

• Autor

A vtedy budem moct prepnut na letne?

zimní letní pneu je rozlišeno z důvodu možného rozdílu rychlostního indexu, to je celý rozdíl.

Pokud se na auto dávají předepsané rozměry pneu, není rozdíl mezi zimní a letní (kromě uvedené rychlosti)

• Autor

Ale neprepne sa to na letne nikdy?

Ted jsem si teprve vsiml, ze se tady bavime o Octavii treti generace. Ja titulek tak detailne nestudoval a jsme v sekci pro druhou generaci... Nic z toho co jsem psal tedy asi neplati...

• Autor

Nevadi aj tak dik

A) jsi opravdu ve špatné sekci

B) co by se kam přepínalo :)

Výstřižek.PNG

Příště se pořádně podívej, co a kam píšeš. Manuály pro všechny ročníky OIII jsou dostupné na webu ŠA, stačí pořádně číst... Téma přesunuto.

@Štefan 936 -přepnout by se to mělo na infotainmentu - CAR - Nastavení - Pneumatiky...já osobně rychlostní limit nedávám, protože moje auto není formule jedna a nad 190 se NIKDY nedostanu... ?

Upraveno od Zdenek Pastorek
edit

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.