Lukeš Filip Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 Dobrý den , Mužu se zeptat mám Škodu rapid 1.4 tdi .. a mám otázku. Povedlo se mi darem získat tento olej TOTAL Quartz INEO MC3 5W-30 a je možné ho použít bez potíží tento olej nebo raději pořídit jiný ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 podľa všetkého to nemá VW 507.00 normu , zbytočné pokúšať aj keď by sa určite nič nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LupinusCor Vloženo 31. Ledna Sdílet Vloženo 31. Ledna Ahoj. Prosím kolik litrů je olejová náplň? Motor CUS 66kW. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petercheco Vloženo 31. Ledna Sdílet Vloženo 31. Ledna Ahoj, je tam pro výměnu oleje 4,1 litru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.