Publikováno Březen 24, 20196 r Dobrý den chtěl bych se zeptat zde je normální že při zahřátém motoru na volnoběh jde kouř z měrky na oleje a víka na dolévaní oleje ale pouze jen kdyz je vyndám a i jestli je zvuk ok? přidám i odkaz na youtube Děkuji Superb 2012 2.0tdi cr 103kw najeto 290tkm https://youtu.be/JagnCywg6VE
Duben 10, 20196 r Robí mi presne to isté. Aj zvuk presne rovnaký, tento týždeň idem na meranie tlakov, mechanik má podozrenie na podpálený ventil, pripadne hydroštel. Avšak rozumný budeme až po zameraní tlakov.... Ty si to ako vyriešil?
Duben 13, 20196 r Autor V 10. 4. 2019 na 7:56, Gabki napsal: Robí mi presne to isté. Aj zvuk presne rovnaký, tento týždeň idem na meranie tlakov, mechanik má podozrenie na podpálený ventil, pripadne hydroštel. Avšak rozumný budeme až po zameraní tlakov.... Ty si to ako vyriešil? Bylo mi řečeno že je to v pohodě tak to už něak neřeším... ale dej vědět jak si dopadl
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.