titino Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 (editace) Nedávno před marketem v Opave po vystoupení z vozu, auto nešlo zamknout dalkačem, podařilo se až napodruhé, nějak jsem tomu nevěnoval pozornost ale po ohlednutí jsem viděl kousek od vozu postávat tři lidi. Šel jsem do marketu nakupovat, jelikoš jsem potřebol koupit jen nějaké vino, prošel jsem tou nejkatší cestou rovnou k pokladnám. A co nevidím tan chlápek co stál venku, stojí kosek ode mne v dlouhým kabátu a čumí do regálu s nanukama, divam se na ňej a po chvíli jak zjistil že ho pořad sledudi okamžitě znejisťel a spěchal k pokladnám. Nic nekupova ani košík neměl. A to mi vše došlo, kašlal jsem na víno a mazal za nim. Skočil do auta a odjel. Spz Zlin. Telefonat s kamarádem a následovala montáž tajně ukritého vypínače. névím jak jinak zabezpečit auto proti odcizení. Ale když dojede dodávka s pavoukem tak mám stejně smůlu. Editováno: 1. Duben 2019, autor: titino 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Tomšů Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Na to mám zeder lock. Už vidím, jak mi to u nakupaku oddelavaji. Samozřejmě ukrást jde i tak vše.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 2. Duben 2019 Sdílet Vloženo 2. Duben 2019 No nestraš. Já jsem z Opavy ? Tak jako já mám z kessy taky strach. Je to fajn fíčura ale sakra, když to někdo načte a pak mi z autem odjede jako by se nechumelilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos23 Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 Odporúčam porozmýšlať nad systémom VAM. Ja som si ho dal namontovať hneď po prevzatí auta, pretože je až prílš jednoduché prísť o auto za pár sekúnd. Ja tú "krabičku" vyberám pri každom vystúpení z auta a dokonca aj keď stojím doma za bránou prípadne v garáži. Dnes sa už tí zlodeji dostanú kamkoľvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trogar Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 Použitie inštalácie systému VAM diskutovaný so servisom ŠA a v prípade poruchy nevylúčil problém s uplatnením záruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos23 Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 Bude to zrejme o individuálnom prístupe konkrétneho servisu. Mňa sa dokonca sám predajca pýtal pri odovzdávaní vozidla, či neuvažujem o tomto systéme. A nakoniec, keby aj vznikol nejaký problém, firma ktorá systém montuje v podmienkach uvádza, že preberá záruku na dotknuté diely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 Pride ti odtahovka a za bieleho dna ti auto odtiahnu a staci ze budu mat reflexne vesty a okoloiduci nic nebudu riesit. Tvpj vam potom doma pekne rozoberu. Pre pokoj v dusi pphode no sto pro to neni 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 3. Duben 2019 Sdílet Vloženo 3. Duben 2019 Mne tvrdili v predajni tiež to isté že prípade poruchy nevylúčil problém s uplatnením záruky. Preto mi odporučili Defend Lock z Škoda shopu. Pred tým som mal v OII Zeder ale pri Karoqu mi tvrdili, že to nijak bude zasahovať do kolenného airbagu atd...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos23 Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 před 10 hodinami, velkepeni napsal: Pride ti odtahovka a za bieleho dna ti auto odtiahnu a staci ze budu mat reflexne vesty a okoloiduci nic nebudu riesit. Tvpj vam potom doma pekne rozoberu. Pre pokoj v dusi pphode no sto pro to neni Tu už ale zachádzame do extrému, aj keď deje sa aj to. Ale v 98% prípadov zlodeji s odťahovkou nejazdia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 nechci do toho kecat, ale nestaci mit proste dobrou pojistku a neresit? 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romantom8 Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 Tiež rozmýšľam nad nejakým zabezpečením, dal som si urobiť ponuku od VAR, ale ešte niesom rozhodnutý. Cenová ponuka pre Vás je: Cena s montážou za zabezpečenie VAM R1 je 420 €bez DPH Nadstavbový systém ODŤAH je za príplatok 390 € bez DPH Nadstavbový systém AKUSTIK je za príplatok 580 € bez DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 To pusher... ano mám nyní pojistku, je tam i odcizení takže neřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany98 Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 (editace) Nazdar chlapi, já jsem teda zatím jen čekatelem na nové, ale už jsem si objednal přímo u prodejce VAM akustik. Ptal jsem se hned na začátku jestli mají problém se zárukou při montáži i když VAM prý přebírá zodpovědnost za dotknuté části. Bylo mi řečeno, že vůbec s tím nemají problém. Dokonce, že přímo s nimi spolupracují, mají s nimi výborné zkušenosti a je možné to nechat namontovat přímo v prodejně. Takže jsem to u nich objednal. Nikdy nic není stoprocentní, ale měli víc jak 500 pokusů o krádež a ani jeden úspěšný, tak snad to o něčem svědčí. A k tomu samozřejmě ještě bude i pojistka. Editováno: 7. Duben 2019, autor: dany98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoBo88 Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 pokud se nepletu, tak je i v návodu, že se dá "deaktivovat" kessy tak, že zamknete dálkáčem a ještě to zamknutí potvrdíte zamknutím na klice dveří. Pak se dá odemknout jen dálkáčem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 6. Květen 2019 Sdílet Vloženo 6. Květen 2019 Přesně tak, já automaticky při parkování na veřejných místech deaktivují Kessy a jsem v klidu. Uvažoval jsem taky o VAMu, ale bylo by to víc otravný na manipulaci a ještě né zrovna laciný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zikina Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Je mechanické zabezpečení řazení z eshop škoda dobrý? Uvažuji o tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejog Vloženo 26. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2023 já jsem si objednal zamykání páky řazení (mechanická převodovka) hned při koupi auta, je to Construct. Trochu vada na kráse je to, že by ten zámek byl lépe umístěný více v předu, takhle musí být sedačka spolujezdce odsunutá dost dozadu, aby se to dalo vůbec zamknout. Ale chápu, že to asi jinak nejde vyřešit s ohledem na přihrádku pro telefon a USB konektory. Samozřejmě to trochu nabourává systém Kessy, když stejně musím vytahovat klíč na odemknutí řazení, ale pro ten klid na duši, že je to o něco lépe zamčené za to stojí. Navíc, měl jsem to ve všech autech, tak jsem na to zvyklý. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.