maniak 1 Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 hlavně pístem dolu at se maže jinak začnou vrzat a jsou pak rozhašené "" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Pánové je normální, že ty vzpěry jsou tak tvrdý že je nedokážu zasunout ani když se o ně opřu rukama vší silou ? Dneska mi přišly ty od JOMu tak mě to docela udivilo, jasný že kapta je těžká, navíc k tomu ta velká páka. Tak se raději zeptám, abych pak náhodou nepustil kapotu dolu a ty vzpěry mi ji neprobodly jestli ej to teda normální že s něma ani nehnu ať dělám co dělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 Tak jsem vzpěry po dvouhodinovém broušení a řezání závitů nasadil. Vybrousil jsem v těch kulových hlavách výběžky pro ten čep max co to šlo abych nevybrousil i dírky pro tu závlačku a i tak se mi to zdá málo. Musel jsem je zkrátit celkem o cca 15mm, možná i více a stejně mi to na pravé straně nadzvedává kapotu. Je to tím že je to pořád dlouhé nebo ji vyboulujou ty vzpěry svou silou ? Ať vím jestli to ještě více zkracovat, případně můžu nějak zprasit funkci vzpěr tím, že je zkrátím až moc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Určitě to bude tím,že je máš ještě moc dlouhé. Klidně je ještě o pár mm zkrať. Na funkci to nebude mít vliv.Akorát čím bys je dělal kratší,tím méně by potom byla otevřená kapota.Ale to bys musel zrátit opravdu hodně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Ok, ještě to zbrousím. Přišel jsem ale na jednu další věci, vzpěry jsem zkracoval rovnoměrně, aby byly obě stejně dlouhé ale při zavírání slyším že nejdřív se rozjede jedna vzpěra a druhá až po ní, je možný že bych měl nerovnoměrně navrtaný díry nad podběhem ?! Ty vzpěry mi teda dávají zabrat . . . .( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 Nerovnoměrně navrtaný? Na přidělání vzpěry není potřeba nic vrtat.Stačí vyndat šroub m6 co drží bladník.A taky pořádnou podložku kvůli prohejbání plechu. A že by to měla škodovka blbě se mi nezdá Asi si narazil na nějakýho zmetka... Jinak jak jsi předtím psal o tom,že jsou ty vzpěry tuhé na zmáčknutí.Zkus si to udělat i se zadníma. Taky budeš překvapenej jak jdou ztuha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 Vím že sem nic nevrtal, myslel jsem to právě tak jestli to není od výroby nějak asymetricky navrtaný. No tak asi ty vzpery jsou nějaký aušusy tak tu jednu zkusim ještě pár mm zkrátit, snad to poůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak 1 Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 no já kupoval písty za 350kč chromové a nic nevtáno jen vybrousil u kloubu viz víše a makají jak víno žadné zkracováni ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla1 Vloženo 2. leden 2012 Sdílet Vloženo 2. leden 2012 A co říkáte na toto??? http://aukro.cz/vzpery-kapoty-skoda-octavia-97-04-chrom-vzpera-i1975846924.html myslíte že by se muselo vrtat?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 2. leden 2012 Sdílet Vloženo 2. leden 2012 podle fotky bych rekl ze jsou to presne ty stejne od JOM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Existuji nejake vzpery, ktere se nemusi nijak upravovat, jenom je na vozidlo namontovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Ještě jsem nikde na takové nenarazil. Jednou se tu tím na fóru zabýval, že někde kupoval, upravoval a ty pak prodával už hotové jen namontovat. Nějak to nechápu, proč to už někdo kdo to vyrábí, nevyrábí přímo na OI. Vždyť by stačilo udělat všechny úpravy, které stejně každý dělá a vyslat to do světa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Presne, jak pises. Kdyz si neco koupim, tak chci, aby to rovnou fungovalo a ne, abych to musel jeste dodelavat, to je jako kdybych si koupil housku a musel si ji dopect, abych ji mohl jist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 tie od JOM zacali po cca 1roku pekne hrdzaviet......cize som zas "uplne spokojny s nemeckou kvalitu"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 A já je mám 3 roky a semtam tu pístnici postříkám WDčkem a pořád fungujou parádně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek_Norway Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Zdravím, potreboval by som opäť poradiť, mám možnosť kúpiť použité vzpery milotech - funkčné no sú bez kĺbov čiže aj bez úchytných šróbov...je možné tieto kĺby niekde kúpiť osobitne, prípadne budú tam pasovať kĺby z nejakých iných lacných vzper? Ďakujem za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Navštiv nejbližší vrakáč....A tam určitě něco seženeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matty117 Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 pánové mám vzpery z octy combi a mají cca 420mm musí se taky nějak zkracovat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 A kloubky seženeš kdepak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 veme si kolafit a použije své - kolagenové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolama Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 ahoj chci se zeptat na ty vzpěry od milotecu musí se s nimi něco dělat nebo to funguje hnet bez uprav?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Milotec je bez úprav.Ale stojí pěknej ranec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolama Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 ja vim ale já to kupuju jako dárek k narozeninám dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Tak to potom jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 zdravim tak sem si take poridil plynové vzpěry ale kdyz sem to namontoval tak nejde zavrit kapota vzpera uz je zatahla a ja mam jete tak 15cm do zavreni ,kupoval sem je na aukru od manika ktery je tam mnel rok ,ja se stoho fakt uz z blaznim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.