Mirek 835 Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Tak jej kontaktuj jak je tam měl,popř. nech vrátí peníze. Někteří lidi prodaj vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 A to nové od Jomu stojej přes 3 stovky jen....A mě slouží už přes 3,5 roku...A že do motoru lezu neustále Stačí promazávat pístnice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Přesně jak píše Ondrero. Jom je v pohodě. Za málo peněz fungují dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Metabolic Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 nezkoušeli jste to někdo namontovat plynové vzpěry od JOMu i na 5-té dveře u kombiku?? zkoušel jsem to priměřovat jen tak na oko a vypadaly celkem rozměrové stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 Zdravím , chci se zeptat : Namontoval jsem na kapotu vzpěry z combíka upravení na 300Nm ... Ale když zavřu kapotu , tak je vyboulená na obou stranách ...... Nevíte co s tím ? Říkaly mi že zkrácení vzpěry nepomůže .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 Foto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piwell84 Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Tak jsem to taky zkoušel. Držel jsem v ruce sadu od toho JOMu a moc důvěry to ve mě nevzbuzovalo. Doma se mi válely starý originální vzpěry víka kufru z Renaultu Clio II. generace (od r. 1998), kde jedna byla KO. Koupil jsem druhou stranu těch kloubků, tzn. kuličky. Měly jen s M8 závitem, takže 2ks utočit na M6 (do blatníku, pod ně jsem dal velký podložky). Vybrousit plastový koncovky vzpěr a voilá - nádherně sedí, otevření maximální, paráda. Jenže jak byl jeden KO tak to samozřejmě nebylo ono. Tak jsem na doporučení z návodu z octaviaclubu koupil vzpěry víka kufru na O1 combi (byly nejlevnější). Jenže mi kapota zaprvý málem nafackovala při otevírání a hlavně se strašně ztěžka zavírala, až se prohýbala. Holt vztlak 550N je hrozně moc. Tak jsem je vrátil a koupil ty na Clio II, ty mají 340N, to by mělo být OK. Když přišly a dal jsem je na auto, kapotu jsem nezavřel, chybělo asi 20 cm - měly delší tu silnou část. Na těch origo od Renaultu (mají logo s nápisem Renault, modrý nápisy) bylo zase vidět, že se na Cliu nezasouvají úplně do konce a proto na kapotu O1 byly akorát. Tohle byly Starline z autokelly. Takže jsem od souseda, jehož matka má Clio II, vzpěry zkusil prohodit - na Cliu ty Starline fungovaly perfektně, mě na kapotě O1 zase ty originální z Clia. Takže výměna (on zase byl rád, že má matka nový vzpěry). Schválně jsem měsíc počkal a testoval a konečný verdikt je ten, že fungují naprosto skvěle a naprosto bez problémů. Žádný další úpravy nebyly potřeba a vztlak 340N je úplně akorát. Takže sehnat originální vzpěry z Clia II, 4x 10mm kuličky a je vystaráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda L. Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 zdárec hoši.. jsem trochu amater v upravach na autě mužete někdo hodit navod jak namontovat vzpěry, Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Možná se ti moje odpověď nebude líbit, ale jestli si to nepochopil po přečtení 17 stran včetně fotek, tak se do toho vůbec nepouštěj. Nikdo ti to již lépe nevysvětlí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JUFEK Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 Sice je to přes dva roky staré téma, ale taky se pochlubím. Dnes sem si konečně nahodil vzpěry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.