Publikováno Duben 12, 20196 r Mám na operativák včera dovezenou F3 FL a předtím jsem měl před FL a tak mě teď zarazillo, že facelift nemá pod ruční brzdou v té vaničce gumovou podložku, jako měl předfacelift. Opravdu tam není nebo někdo něco zapomněl? Předpokládám, že tam rámci šetření na nesprávném místě není, ale já si tam dávám klíče a bez té gumové podložky je to spíš k vzteku, protože klíče pořád lítají po plastu sem a tam ve vaniččce. Nevíte někdo kód dílu abych si mohl tu podložku objednat? Něco stříhat neoriginál samo-domo mi na autě za půl milionu přijde na hlavu. DÍky moc za reakce.
Duben 13, 20196 r Autor Tak to je zvláštní, měl jsem to u roku výroby 2016, podložka je ze stejného materiálu jako je v kastliku na napoje a v kastliku pod středovým tunelem. Viz foto z internetu o co mi přesně jde.
Duben 13, 20196 r Vsetci to maju, cislo nenapise nikto... Maju napr. v Autokelly, alebo u lokalneho predajcu. Mam ho i v 2016 Ambition 6V0 863 301 A
Srpen 15, 20196 r hello, a take gumene podlozky do pristoru pod radiom alebo na napoje neexistuje nahodov? :-o
Srpen 18, 20196 r hmm, tak ja na napoje nemam gumu :/ vies mi zistit prosim pod akym "cislom" ? by som ju vedel kupit? diky
Únor 19, 20205 r Podařilo se někomu tu podložku sehnat?? Nikde jsem nenašel ale určitě bych o ni stál.
Únor 19, 20205 r Zabehni do najbližšieho autorizovaného servisu, povedz im číslo dielu a požiadaj ich, nech ti to objednajú....
Únor 20, 20205 r Akoze sorry, ale google snad mas funkcny. Tak hod cislo dielu a hladaj. Ak nenajdes, otvor sinstranky autodielov a napis im mail nech zhanaju...
Únor 20, 20205 r Kdybych to na googlu(funkční ho mám) našel tak si to i objednám a nezatěžuji nikoho dotazem...ale díky za rady
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.