SwoonDr. Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Pánové řešil tu někdo jak na TRVALOU DEAKTIVACI Lane Assistu? Respektive na to, aby si auto pamatovalo volbu z minulého startu a zamezilo se tak automatické aktivaci při každém startu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 1. Ak sa nic nezmenilo, je nutny mechanicky zasah a pridat LED diodu, riesili sme to na F3 2. + 4. Nutna kamera. Myslim ze staci ta pre Lane assist ak je v aute 3. Od neviem ktoreho MR to myslim neslo ani na inych koncernovych autach kvoli bezpecnosti. Mozno to uz zmenili, nechcem stresovat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 Ad. 3 to je úplně pryč z těch možností kódování? Mě to právě dost sere, nakolik to byla užitečná funkce. V USA to pořád prezentují jako dobrou fičuru - viděl jsem to v nějaké reklamě myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 27. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 Neporadil by nekdo, jak pres diagnostiku nastavit, aby i po nastartovani zustal aktivni posledni pouzity driving mode? Diky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSt Vloženo 5. leden 2020 Sdílet Vloženo 5. leden 2020 Pořídil jsem adaptér Carista + placená aplikace. Vyzkoušeno zapnutí DRL, na dvou autech, ani na jednom se nepodařilo nastavení zapsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RÁFEK Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 Trocha hraní s VCDS a Lane Assist toho ve Scale umí o něco více (viz. videa výše). - Aktivace možnosti výběru citlivosti - Aktivace adaptivního vedení v pruhu Největší radost mám ovšem z toho, že nyní si LA pamatuje poslední volbu. Tudíž už není potřeba při každém startu deaktivovat na maxidotu či v menu infotainmentu. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slots Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 (editace) Ještě tu paměť poslední volby aplikovat i ve FrontAssist a byla by to značka ideál !!! Editováno: 25. leden 2020, autor: slots Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 @RÁFEK co je to adaptivne vedenie v jazdnom pruhu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RÁFEK Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 Vysvětlení zde: http://www.autolexicon.net/cs/articles/lane-assist/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 @RÁFEK: ahoj, byl by si tak hodny a poradil, jak si toho docilil? Hlavne te zmeny, ze po nastartovani zustane posledni ulozena volba na LA. pak jeste potrebuji ulozeni jizdniho profilu sport i po nastartovani, vcds mam, tak bych to chtel zkusit sam, ale ztim jsem jen ten lane assist trvale vypl, i to je reseni, ale tim, ze se jedna o sluzebaka, uvedl bych to do stavu, kdy mohu auto ze dne na den zase vratit. Diky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 @RÁFEK a funguje to len tych 10s ako klasicky LA, alebo si aj to dokazal eliminovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RÁFEK Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 @Drapa postup je následující: A5 - Přední snímač asistenta jízdy - 07-kódování - Byte 14 - Bit 2-3 změnit na 08 Perso_HC,Last_setting Co se týče paměti jízdních profilů tak nemohu sloužit, ptž moje Scala je nemá. Tak nemám na čem zkoušet. @csabac na dobu trvání to nemá vliv, je to stejné. Nejsem si jist zda-li je to vůbec možné změnit. @slots s FA nemám žádný problém tak mi nevadí, že je zapnutý pořád. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scala10 Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Ahoj, mohl by mi někdo poradit, kde bych našel OBD konektor, k připojení diagnostiky. Nějak ho nemůžu najít, díval jsem se k pojistkám, do schránky spolujezdce i k pedálům, ale asi je dobře ukrytý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Je volne pristupny pod volantem blize ke dverim. Neni nicim zakryty, takze ho uvidis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Symetria Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 Zdar, chcem sa informovat ci moze byt problem so zarukou po tychto upravach, mam 3000km prejdenych a a ten adaptivny line asistant by sa mi hodil, som nan nauceny z Golfu7, a pretocenie budikov po starte by sa mi tiez pacilo =D.... otazka je ci pridem o zaruku alebo si to mozem poziadat spravit v autorizovanom servise. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 O celkovou záruku na auto ze zákona přijít nemůžeš, třeba když odejde nějaká mechanika, pokud by byl ale problém se SW, ikdyž nesouvisí s dokódováním, tak by určitě škodovka dělala tlaky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Symetria Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 Dakujejm za info a je tu niekto kto si daval dokodovat polozky v atorizovanom servise ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 Taky chci něco dokódovat, ale ne za hrůzný prachy, nakontaktoval jsem si mechanika ze značkovýho servisu co má jednak vhodnou diagnostiku a druhak licenci, takže dostaneš glejt a nedostaneš se do problému s nějakým uznáním záruky. Zatím ladíme kdy to spácháme. Až bude hotovo podám info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štorcik Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 Dobrý den, Chci se zeptat, mám v plánu dodělat osvětlení v zrcátkách a osvětlení ve dveřích. Je možnost nakódovat tuto funkci jako na karoqu a napojit se jen v jednotce dveří? Děkuji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scala10 Vloženo 15. Únor 2020 Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 Ahoj, pokud by někdo chtěl změnit grafiku budíků na virtualním kokpitu, tak za pomocí OBDeleven (verze PRO) to jde dle tohoto postupu: - Digital Dash RPM/Speedo Gauge Themes1. Control Unit 17 2. Adaptations 3. Tube_version: Choose version (Variant_3 is "sport"; Variant_0 is "original") a vypadá to takto: 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Symetria Vloženo 15. Únor 2020 Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 zdar zistioval som u svojho predajcu dokodovanie funkcie adaptive lane guidance a zborovo odmietali co i len pochopit ze tato funkcia tam nie je a ze doplnenie nie je mozne lebo funkcia tam je aj ked tam nie je =D takze budem hladat cestu niekde inde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Jdu se pokusit udelat ty budiky a ulozeni posledniho stavu LA. Nevedel by jeste nekdo, jak zachovat jizdni rezim i po nastartovani? Chtel bych, at je porad sport. Diiky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 17. Únor 2020 Sdílet Vloženo 17. Únor 2020 Tak budíky překódovány na sport a lane assist nakódován zpatky s dokódováním paměti. Díky kluci... @RÁFEK a @Scala10 Ještě jsem dokódoval zadní LED při DRL, ale jen tu část, co svítí 5. dveřích. Při klasických světlech se zapnou i ty kraje. 2 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Symetria Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 Cool, co myslis tym ze lane asistant nakodovan spatky... dal si si zapnut ten adaptivne vedenie vozidla v pruhoch ? a tie svetla su cool =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 mě totiž děsně štvalo, že se po každém nastartování zase zapl a pořád jsem ho přes MF volant musel vypínat... nenašel jsem, jak to uložit a tak jsem ho prostě odkódoval, aby tam vůbec nebyl :-) to adaptivní vedení vozidla je lane assist pokud se nepletu a byl tam od výroby... světla jsou něco jiného, s denním svícením to stačí a je to takové ozvláštnění, mohl jsem zapnout i ty kraje, ale takhle je to originálnější :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.