Přejít na obsah

SwoonDr.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení SwoonDr.

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím Vás, přátelé kódování. Jedním dechem jsem zhltnul celé téma a díky Vám všem jsem nabyl nových a důležitých informací. Své drahé polovičce jsem dopřál O3 5E FL 2018 Ambition PLUS s LED světly. Autu chybí AFS a protože jsem na něj docela zvyklý, rád bych ho doplnil. A tedy: Octavia má LED světla, samonivelaci, je to 4x2, nemá personalizaci, má automatiku zapínání světel i dešťový senzor. Pokud jsem to správně pochopil, mělo by mi stačit doplnit jednotku 7P6 907 357 A (připadně její modifikaci pro facelift?), upravit elektroinstalaci a nakódovat?
  2. Dobrý den, panstvo. Mám na vás takovou delikátní otázku, zdánlivě nesmyslnou, ale vše vysvětlím. Otázka zní: Co vše potřebuju, abych rozchodil multifunkční volant k Symphony mimo vůz Škoda? Multifunkci, rádio, kroužek pod volant a podvolantovou jednotku? Dalo by se to zprovoznit v takhle minimalistickem podání? O co mi jde? Rád bych multifunkční volant do Liazky - jeden z posledních modelů. Mám tam origo symphony, ale je nad hlavou. Rád bych dodělal ovládání na dosah. Nějaké nápady?
  3. Pánové řešil tu někdo jak na TRVALOU DEAKTIVACI Lane Assistu? Respektive na to, aby si auto pamatovalo volbu z minulého startu a zamezilo se tak automatické aktivaci při každém startu?
  4. Pardon, ano OIII pamatuje.. Zadal jsem to do špatného vlákna - jde mi o Scalu. Ale jak hledám všude, nakonec jsem to napsal sem, kam to nepatří. Moje chyba O:-)
  5. Pánové řešil tu někdo opačný problém, aneb jak na TRVALOU DEAKTIVACI Lane Assistu? Respektive na to, aby si auto pamatovalo volbu z minulého startu a zamezilo se tak automatické aktivaci při každém startu?
×
×
  • Vytvořit nový...