Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pánové řešil tu někdo jak na TRVALOU DEAKTIVACI Lane Assistu? Respektive na to, aby si auto pamatovalo volbu z minulého startu a zamezilo se tak automatické aktivaci při každém startu?

Vloženo

1. Ak sa nic nezmenilo, je nutny mechanicky zasah a pridat LED diodu, riesili sme to na F3

2. + 4. Nutna kamera. Myslim ze staci ta pre Lane assist ak je v aute

3. Od neviem ktoreho MR to myslim neslo ani na inych koncernovych autach kvoli bezpecnosti. Mozno to uz zmenili, nechcem stresovat

Vloženo

Ad. 3 to je úplně pryč z těch možností kódování? Mě to právě dost sere, nakolik to byla užitečná funkce. V USA to pořád prezentují jako dobrou fičuru - viděl jsem to v nějaké reklamě myslím.

• o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Trocha hraní s VCDS a Lane Assist toho ve Scale umí o něco více (viz. videa výše).

- Aktivace možnosti výběru citlivosti

- Aktivace adaptivního vedení v pruhu

Největší radost mám ovšem z toho, že nyní si LA pamatuje poslední volbu. Tudíž už není potřeba při každém startu deaktivovat na maxidotu či v menu infotainmentu.

20191003_160954_zv.thumb.jpg.4a073efc79eacf6345d18690edd192bc.jpg

20191003_161009_zv.jpg

20200111_145649_zv.jpg

20200111_163850_zv.jpg

Vloženo

@RÁFEK: ahoj, byl by si tak hodny a poradil, jak si toho docilil? Hlavne te zmeny, ze po nastartovani zustane posledni ulozena volba na LA. pak jeste potrebuji ulozeni jizdniho profilu sport i po nastartovani, vcds mam, tak bych to chtel zkusit sam, ale ztim jsem jen ten lane assist trvale vypl, i to je reseni, ale tim, ze se jedna o sluzebaka, uvedl bych to do stavu, kdy mohu auto ze dne na den zase vratit. Diky :-)

Vloženo

@Drapa postup je následující:

A5 - Přední snímač asistenta jízdy

- 07-kódování

- Byte 14

Bit 2-3 změnit na 08 Perso_HC,Last_setting

image.thumb.png.a48715a48c39adb7e923083236a622c2.png

Co se týče paměti jízdních profilů tak nemohu sloužit, ptž moje Scala je nemá. Tak nemám na čem zkoušet.

@csabac na dobu trvání to nemá vliv, je to stejné. Nejsem si jist zda-li je to vůbec možné změnit.

@slots s FA nemám žádný problém tak mi nevadí, že je zapnutý pořád.    

Vloženo

Ahoj,

mohl by mi někdo poradit, kde bych našel OBD konektor, k připojení diagnostiky. Nějak ho nemůžu najít, díval jsem se k pojistkám, do schránky spolujezdce i k pedálům, ale asi je dobře ukrytý.

Vloženo

Zdar, chcem sa informovat ci moze byt problem so zarukou po tychto upravach, mam 3000km prejdenych a a ten adaptivny line asistant by sa mi hodil, som nan nauceny z Golfu7, a pretocenie budikov po starte by sa mi tiez pacilo =D.... otazka je  ci pridem o zaruku alebo si to mozem poziadat spravit v autorizovanom servise. Dakujem.

Vloženo

O celkovou záruku na auto ze zákona přijít nemůžeš, třeba když odejde nějaká mechanika, pokud by byl ale problém se SW, ikdyž nesouvisí s dokódováním, tak by určitě škodovka dělala tlaky.

Vloženo

Taky chci něco dokódovat, ale ne za hrůzný prachy, nakontaktoval jsem si mechanika ze značkovýho servisu co má jednak vhodnou diagnostiku a druhak licenci, takže dostaneš glejt a nedostaneš se do problému s nějakým uznáním záruky. Zatím ladíme kdy to spácháme.

Až bude hotovo podám info.

Vloženo

Dobrý den, 

Chci se zeptat, mám v plánu dodělat osvětlení v zrcátkách a osvětlení ve dveřích. Je možnost nakódovat tuto funkci jako na karoqu a napojit se jen v jednotce dveří? 

Děkuji 

Vloženo

Ahoj,

pokud by někdo chtěl změnit grafiku budíků na virtualním kokpitu, tak za pomocí OBDeleven (verze PRO) to jde dle tohoto postupu:

- Digital Dash RPM/Speedo Gauge Themes
1. Control Unit 17
2. Adaptations
3. Tube_version: Choose version (Variant_3 is "sport"; Variant_0 is "original")

a vypadá to takto:

scala virt variant_3.jpg

Vloženo

zdar zistioval som u svojho predajcu dokodovanie funkcie adaptive lane guidance a zborovo odmietali co i len pochopit ze tato funkcia tam nie je a ze doplnenie nie je mozne lebo funkcia tam je aj ked tam nie je =D takze budem hladat cestu niekde inde...

Vloženo

Jdu se pokusit udelat ty budiky a ulozeni posledniho stavu LA. Nevedel by jeste nekdo, jak zachovat jizdni rezim i po nastartovani? Chtel bych, at je porad sport. Diiky ;-)

Vloženo

Tak budíky překódovány na sport a lane assist nakódován zpatky s dokódováním paměti.

Díky kluci... @RÁFEK a @Scala10

344570C9-C7A9-47B2-83B2-FF7EA14BA37E.thumb.jpg.9c99b28b6ad2d54b6353a2728d8620c9.jpg

Ještě jsem dokódoval zadní LED při DRL, ale jen tu část, co svítí 5. dveřích. Při klasických světlech se zapnou i ty kraje. 

IMG_7469.thumb.jpg.4a5b69744b352466c3449341b66f4c7d.jpg

• Líbí se mi 2
  • Pozitivní 3
Vloženo

mě totiž děsně štvalo, že se po každém nastartování zase zapl a pořád jsem ho přes MF volant musel vypínat... nenašel jsem, jak to uložit a tak jsem ho prostě odkódoval, aby tam vůbec nebyl :-) to adaptivní vedení vozidla je lane assist pokud se nepletu a byl tam od výroby...

světla jsou něco jiného, s denním svícením to stačí a je to takové ozvláštnění, mohl jsem zapnout i ty kraje, ale takhle je to originálnější :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...