alien27 Vloženo 7. Září 2022 Sdílet Vloženo 7. Září 2022 Nedaří se mi překonat Bezpečnostní přístup do 09-Centrální elektrika. Kód 31347 nepřijme a VCDS skončí chybou. Nemáte někdo vyzkoušený jiný Bezpečnostní kód ? Jde o r.v. 2022, ale např. přístup kódování na Přístrojovku funguje bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 8. Září 2022 Sdílet Vloženo 8. Září 2022 (editace) V 15. 3. 2022 na 19:43, keras napsal: Na ss jde jednoduše vytáhnout na baterce kablík. To denní svícení jde v kodovaní dostat do menu. Někde jsem ti zahlédl. Ale nevidím v tom přínos. Člověk to zapomene zaškrtnout a jezdí bez svícení. Daleko lepší je aktivovat zhasnutí drl při poloze spínače na 0 a zatažené ručce Jakým způsobem se dá toho dosáhnout ? "Daleko lepší je aktivovat zhasnutí drl při poloze spínače na 0 a zatažené ručce" Díky edit : Odpovím si sám : DRL neaktivní při zatažené ruční brzdě [Výběr] [09 - centrální elektrika] [Přístupové oprávnění – 16] Zadejte 31347 [Přizpůsobení - 10] Změňte adaptační kanál "ENG141647-ENG149104-Aussenlicht_Front-Tagfahrlicht_Dauerfahrlicht_bei_Handbremse_abschalten" na hodnotu "active" Editováno: 3. Říjen 2022, autor: Anderson doplnění 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 18. Září 2022 Sdílet Vloženo 18. Září 2022 Prosím o informaci jak dostat menu do Bolera aby u zamčení vozidla se okna zároveň zavřela. Postup kódování ve VCDS. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Září 2022 Sdílet Vloženo 18. Září 2022 zamknutie nestaci, musis drzat stlacene tlacidlo zamykania na kluci alebo kessy klucku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 18. Září 2022 Sdílet Vloženo 18. Září 2022 V 4. 8. 2021 na 18:12, keras napsal: Tak jsem také dokódovat automatické zavření oken při zamčení. Jde to volitelně volit v infotaimentu. To je dobré, protože když si chcete dát DO mikroventilaci tak se to musí vypnout na rádiu. Akorát nevím k čemu je "KOMFORTSCHLIESSEN_BRASILIEN" protože i bez této aktivace to funguje. @wirer Asi to jde při zamčení vozidla zároveň zavřít okna. Což by odpovídalo i tomu menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 18. Září 2022 Sdílet Vloženo 18. Září 2022 já si to nakodoval do fabie , ale v menu to nemám :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 19. Září 2022 Sdílet Vloženo 19. Září 2022 (editace) Zrušení omezení vzdálenosti na zavření kufru dálkovým ovládáním : našel jsem na internetu tenhle návod >OZKOUŠENO - mě to nefunguje< úpravu děláte na vlastní nebezpečí ! : Německá verze : Heckklappe (elektrisch) - Schließen mit dem Schlüssel aus größerer Distanz erlauben STG 09 > Zugriffsberechtigung: 31347 > Anpassung > Kanal "Verdeckbetrieb-Reichweitenbegrenzung fuer Servoheck schliessen" > Wert auf "nicht aktiv" setzen Prohnané překladačem de>cs : Zadní dveře (elektrické) - umožňují zavírání klíčem na větší vzdálenost STG 09 > Oprávnění k přístupu: 31347 > Adaptace > Kanál "omezení provozního rozsahu pro servo vzadu" > Nastavte hodnotu na "neaktivní". V jednotce 09 jsem našel možná souvislost s touto položkou ? " ENG141653-ENG126630-ZV Heck-Reichweitenbegrenzung fuer Servoheck schliessen " Do filtru pak napište 126630. Edit : Ozkoušel jsem osobně. A bude to asi v něčem jiném :( Editováno: 20. Září 2022, autor: Anderson zkoušené kódování 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipro Vloženo 23. Září 2022 Sdílet Vloženo 23. Září 2022 V 7. 9. 2022 na 17:15, alien27 napsal: Nedaří se mi překonat Bezpečnostní přístup do 09-Centrální elektrika. Kód 31347 nepřijme a VCDS skončí chybou. Nemáte někdo vyzkoušený jiný Bezpečnostní kód ? Jde o r.v. 2022, ale např. přístup kódování na Přístrojovku funguje bez problému. musíš otevřít kapotu motoru před zadáním kódu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien27 Vloženo 24. Září 2022 Sdílet Vloženo 24. Září 2022 Bohužel, otevření kapoty nemá na vložení kódu žádný vliv, i tak končí chybou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien27 Vloženo 25. Září 2022 Sdílet Vloženo 25. Září 2022 Vyřešeno - nová verze SW 22.9.0 už přístupový kod bere a koduje, i bez otevřené kapoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukkii Vloženo 26. Září 2022 Sdílet Vloženo 26. Září 2022 V 25. 9. 2022 na 6:14, alien27 napsal: Vyřešeno - nová verze SW 22.9.0 už přístupový kod bere a koduje, i bez otevřené kapoty. V 19. 9. 2022 na 21:16, Anderson napsal: Zrušení omezení vzdálenosti na zavření kufru dálkovým ovládáním : našel jsem na internetu tenhle návod >OZKOUŠENO - mě to nefunguje< úpravu děláte na vlastní nebezpečí ! : Německá verze : Heckklappe (elektrisch) - Schließen mit dem Schlüssel aus größerer Distanz erlauben STG 09 > Zugriffsberechtigung: 31347 > Anpassung > Kanal "Verdeckbetrieb-Reichweitenbegrenzung fuer Servoheck schliessen" > Wert auf "nicht aktiv" setzen Prohnané překladačem de>cs : Zadní dveře (elektrické) - umožňují zavírání klíčem na větší vzdálenost STG 09 > Oprávnění k přístupu: 31347 > Adaptace > Kanál "omezení provozního rozsahu pro servo vzadu" > Nastavte hodnotu na "neaktivní". V jednotce 09 jsem našel možná souvislost s touto položkou ? " ENG141653-ENG126630-ZV Heck-Reichweitenbegrenzung fuer Servoheck schliessen " Do filtru pak napište 126630. Edit : Ozkoušel jsem osobně. A bude to asi v něčem jiném Ano - je to už součástí datové sady/parametrizace = aktivovat můžeš, ale bez efektu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 26. Září 2022 Sdílet Vloženo 26. Září 2022 (editace) @Lukkiidíky moc za reakci. To mě mrzí, že to VCDS nepůjde. Nevěděl by si jak kódovat ve VCDS aspoň toto ? : Automatické zavření oken při zamčení. Jde to volitelně volit v infotaimentu. Odpovím si sám a info pro ostatní : Automatické zavření oken při zamčení vozidla. Jde to volitelně volit v infotaimentu (viz screen). [Výběr] [09 - centrální elektrika] [16 - Přístupové oprávnění] Zadejte 31347 [10- Přizpůsobení] Změňte adaptační kanál "ENG148616-ENG154964-ZV Komfort (Fensterheber)-BAP_Komfortschliessen" na hodnotu "aktivní" Do filtru můžete napsat : 154964 aby se rychleji vyhledal. Editováno: 30. Září 2022, autor: Anderson Doplnění informací 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien27 Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 Automatické zavření oken při zamčení šlape skvěle, výborná vychytávka. Dík za postup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 Jj tak to mám aktivní jenom pozor pokud se zamkne auto přes aplikaci v mobilu tak se okna nezavřou ! Aspoň u 2019 výroba…. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altra Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 V 26. 5. 2021 na 9:31, keras napsal: Používám často eco kvůli volnoběhu a tohle by se po startu hodilo. Volnoběh se dá zapnout i při modu Sport nebo Normal. Stačí pomalu pouštět plyn a je tam. Ale nad 120 km/h už mi to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien27 Vloženo 27. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2022 Nevíte někdo, kde upravit počet cyklů stěračů při použití ostřikovače? Rád bych to snížil ze tří na dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Černohorák Vloženo 28. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2022 Zdravím můžete někdo dopuručit nějaký vcds kabel z alíku, který vám funguje na scalu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 8. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2022 (editace) Vypnutí pípání při otevřených dveří při běžícím motoru ("Pozor motor běží") [Výběr] [17 - přístrojová deska] [Přizpůsobení - 10] Změňte adaptační kanál "IDE06588-Zapalování aktivní hlášení: aktivace" ("Dveře řidiče" je výchozí hodnota) na hodnotu "žádné dveře" Edit : Bylo vyzkoušeno a funkční. Bohužel po třech dnech jsem zkusil znova test a bohužel OPĚT to pípá jako kdyby nakódováno nebylo. Buď je nutné k tomu něco dokódovat dál nebo to prostě fungovat nebude. Jsem zklamán :( Edit 2 : Zdá se, že pro Scalu starší před rokem 2021 to funguje. Mě na 4/2021 ne. Kdyby někdo měl nový postup pro novější vozidla budu rád. :) Editováno: 30. Duben 2023, autor: Anderson Doplnění informace. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 9. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2022 Hoj, a funguje to? Opravdu nepípá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 12. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2022 Ano, funguje to. Nepípá to, jen pouze zobrazí otevřené dveře klasicky na maxidotu. Konečně si nepřipadám jak debil abych nevěděl, že mi motor běží když otevřu dveře řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altra Vloženo 13. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2022 Ne, nefunguje to. Nemám tam položku "žádné dveře". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2022 @altra A co "žádné zobrazení"? A mohu se zeptat, co používáš za apku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altra Vloženo 13. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2022 (editace) OBD11 Pro v Adaptaci I v Žádném zobrazení to pípá :( Editováno: 13. Listopad 2022, autor: altra 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartom Vloženo 13. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2022 (editace) Podařilo se někomu aktivovat automatická dálková světla přes Caristu? Nebo, jak poznám že je asistent funkční? Svítí nějaká kontrolka? Lze to poznat při zaparkovaném autě? Editováno: 13. Listopad 2022, autor: bartom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipro Vloženo 13. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2022 před 10 hodinami, altra napsal: Ne, nefunguje to. Nemám tam položku "žádné dveře". Pořiď si VCDS. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.