Cofi Vloženo 8. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2020 Čínský kryt co uváděl @wirer je na autě. Je to fakt easy :-) Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lvir Vloženo 29. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2021 Ja som dal ten to, dúfam že bude pasovať, na Fabiu 3 combi https://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-facelift-spodni-ochranny-kryt-pod-motor-original-benzin-11095cz1071/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lvir Vloženo 30. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 Dnes prišiel ,ide sa do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socfabia Vloženo 30. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 (editace) Mam ten istý z OB autodiely na Fabii HB 1.0MPI , je super a oveľa pevnejší ako ten od výroby. Editováno: 30. Prosinec 2021, autor: Socfabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelius Vloženo 27. Únor 2022 Sdílet Vloženo 27. Únor 2022 (editace) Kluci, kde ten kryt objednám,(1.0 TSI 70 Kw kombi) v OB autodíly ho nemůzu najít........ díky za pomoc... a u autorizovaného partnera ho koupím, koukal jsem na e-shop škoda a píšou vyprodáno? A ještě jedna věc, pokud bych koupil ten kryt s Číny nebo z Polska a sám si vymenil a auto mám v záruce, nebude to mít vliv na záruku..... Díky všem... Editováno: 27. Únor 2022, autor: Marcelius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burkyss Vloženo 4. Září 2022 Sdílet Vloženo 4. Září 2022 Ahoj, u F3 kombi, r.v 2017, 1.2tsi chci vyměnit polokryt za Čínský celokryt. Po přečtení tohoto tématu si jsem skoro jistý že by tam měl být tento. Nepletu se? https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6q0825237txxx-spodni-kryt-motoru-8186.html Děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlick Vloženo 5. Září 2022 Sdílet Vloženo 5. Září 2022 Ano, je to přesně on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 8. Září 2022 Sdílet Vloženo 8. Září 2022 Ano lze namontovat i na DSG převodovku. Mám ho tam. 🤗 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.