Curas44 Vloženo 20. Duben 2019 Sdílet Vloženo 20. Duben 2019 Dobry den vsem, Chtel bych se zeptat zda se nekdo setkal s nefunkcim osvetlenim interieru. Nejde zadne svetlo ani v kufru. Pojistka kontrolovana. Napeti na pojisce tez kontrolovano a je ok. Dekuji za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rojan Vloženo 20. Duben 2019 Sdílet Vloženo 20. Duben 2019 Zakladni otazka: zda mas zarovky nebo Ledky? Nesviti pri zapnutem zapalovani nebo i pri otevreni auta DO (po delsi dobe)? Jeden okruh napajeni jde pres pojistku, dalsi napajeni jde primo z jednotky. U starsich rocniku je to pojistka c. 23. Zkontroluj jeste jednou podle popisu v manualu. Je mozne, ze nektere rocniky maji zmenene ulozeni pojistek. Podle toho, ze vsechny zdroje svetla nesviti, vypada to spis na prerusene napajeni, kablik, spadly konektor, pojistka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Curas44 Vloženo 20. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2019 LED pasky mam dole u nohou. A nahore asi zarovky. Je to rok 2019. V Navodu je pojistka c.6. Pojiska c.23.je vyhrivani zrcatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 20. Duben 2019 Sdílet Vloženo 20. Duben 2019 2019, tak reklamace v ŠA. Proc se s tim vůbec trapis?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provaznik78 Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 ahoj, mám dotaz, čím by to mohlo být, už dvakrát po sobe cca 1měsíc (déšť a silný vítr) se mi stalo že se mi nerozsvítilo vnitřní osvětlení po otevření jakých koliv dveří. Lampička je přepnutá správně. (zkoušel jsem přepínat z jedné polohy do druhé , dveře i trvale) Rosvítila se až po otočením klíčku do polohy 1 (15). a potom to zas fungovalo správně bez závad. ? Ve výpisu závad nic. ? Rapid 7/2018. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek WV Vloženo 15. Červen 2020 Sdílet Vloženo 15. Červen 2020 Cau chlapi, vlastnim Rapida 2018 a zjistil jsem, ze mi nesviti zadne interierove svetla (stropni predni plus zadni, svetla pod nohami, kliky, spolujezdcova prihradka a ani kufr) zkratka nic v interieru. Pojistka cislo c.6 je ok. V nastaveni jsem zkousel vsechno mozne i reset, ale nic nepomohlo a stale nesviti. Nevite cim to muze byt? Asi nezbyva nez navstivit servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek WV Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 (editace) Takze nikdo nic? Asi nejaky novy typ zavady. Auto je mr 2019, ale nejhorsi, ze co s tim nevi ani Skodovka.. V servisu mi pripada, ze jsou bezradni.. Pry cekaji na vyjadreni ze ŠA, ale... Pokud se nemylim, tak maji na reklamaci 30 dni, tak uz jim bezi cas. Jen nechapu jak to chcou opravit, urgoval sem, ze potrebuju nahradni vozidlo a oni v klidu rekli, at si klidne prijdu proto sve, ze stejne dokud se neozve ŠA, tak ho nepotrebuji.. Silene.. Auto vlastnim 3 mesice a zacinam byt zklamany jak kvalitou, tak hlavne pristupem.. Editováno: 23. Červen 2020, autor: Marek WV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Nefunkční vnitřní osvětlení není šílená závada znemožňující provoz, ano je to nepříjemné, ale je pojízdné. Sám jsem několikrát reklamoval klimu a taky mě obtěžovaly cesty do servisu a při nouzovém stavu jsem byl na autě ještě víc závislý, přesto se mi omluvili, že na náhradní auto nemám nárok a opakovanou závadu odstranili a dokonce mi pak udělali výměnu oleje i na počkání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Curas44 Vloženo 23. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Zkus odpojit a pripojit baterii. Me nakonec menili RJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek WV Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Jj jasne chapu, ze to neni silena zavada a asi si to tak i vyhodnotili.. Jde mi hlavne o to, at to spravi ? A kterou ridici jednotku ti menili? Nevis treba kde byla umistena? Kazdopadne diky za odpoved ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 Najskor BCM, nad spojkovym pedalom za palubkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 16. Únor 2023 Sdílet Vloženo 16. Únor 2023 (editace) Včera jsem zjistil, že mi nejde přes infotaiment regulovat intenzita ambientního osvětlení nohou. Dříve šlo ztlumit a měl jsem to na cca 50%. Nyní se mi zdá, že svítí naplno i když uberu treba i na 10% a svítí stále i v poloze 0% = vypnuto. Zkusil bych obnovit výrobní nastavení, ale mám obavu, abych nepřišel o vlastní nastavení i jiných oblastech než osvětlení. EDIT: Už jsem tomu přišel na kloub. Jen se zaplým zapalovaním to svítí naplno a nereaguje to na posuvník infotaimentu. Když se nastartuje a rozsvítí světla, pak to svítí nastavenou intenzitou a reaguje to na posuvník v nastavení. Jsem holt trubka 😆 Editováno: 16. Únor 2023, autor: tom01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Únor 2023 Sdílet Vloženo 16. Únor 2023 vyrobne nastavenia sa daju pre kazdu cast urobit osobitne. prisiel by si len o nastavenie pre svetla 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.