Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Neděje se vám někomu také to se zrcátky, že při sklápění vám začaly dělat hluk - 1x lupnou + nemají zcela pravidelný chod? Měl jsem to v servise, servis problém pochopil, promazal (nevím jak, kde), dělá to stále, dle Škodovky je to ok a na výměnu to není....

Nemáte někdo nějaký tip, jak se toho zbavit náhodou?

Vloženo

Měl jsem stejný problém reklamoval jsem loni v létě,nejdřív to bylo promazano ale za chvilku to dělalo znovu,přijeli se na to podívat přímo ze škodovky, reklamace uznána proběhla výměna 

Vloženo

Vyřašil jsem to tím, že je nenamáhám a otevíraji se až po nastartování, to neustále otevírání a zavíraní při každém příchodu pro věci, mě neskutečně nebavilo :)

Vloženo
před 1 hodinou, AntonioB721 napsal:

Měl jsem stejný problém reklamoval jsem loni v létě,nejdřív to bylo promazano ale za chvilku to dělalo znovu,přijeli se na to podívat přímo ze škodovky, reklamace uznána proběhla výměna 

U mne se přijímací technik pokusil, že Škodovky řekli ale, že to nemá vliv na funkčnost a hotovo.

před 25 minutami, pe.kova napsal:

Vyřašil jsem to tím, že je nenamáhám a otevíraji se až po nastartování, to neustále otevírání a zavíraní při každém příchodu pro věci, mě neskutečně nebavilo :)

To mám také, asi půl roku, ale lupání to neřeší...

Zajímalo by mne, kde se to přesně má promazat...

• o 2 týdny později...
Vloženo

Mě to dělalo levé, tak jsem sundal kryt a promazal. Každopádně bych to ale raději nechal udělat servis, protože hrozí, že prasknou packy na tom krytu a pak nedrží tak jak by měl. Já už těch krytů sundal spousty a občas stejně praskne

Vloženo

Presne tak! Z vlastnej skusenosti so servismi viem, ze jedine sam si viem nieco s citom urobit, teda samozrejme ked clovek ma nejake znalosti, dostatkom casu apod. Vacsine ludi pracujucim v servisoch je suma fuk vase auto, hlavne nech ide a hotovo! Servisak si jedine vlastne auto zrobi s citom.

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Ja je nesklapim z duvodu ze se otevrou pri odemceni auta. A kdyz jde clivek nekolikrat do auta pro cajky a odnasi je domu tak jen litaj sem a tam. Lepsi by byli kdyby se vyklapeli az po nastartovani treba

Vloženo

Dá se nakódovat, aby se otevřely až při zapnutí klíčku...ale neřeknu Ti už jak, je to nějaký pátek co jsem si to nastavil, možná jsem to tu psal ve VCDS tématu, už nevím.

Vloženo (editace)

Vcera prave kodovane u Ferdu a podarilo sa iba ciastocne.Proste vo dverach mam nevhodne dverove jednotky.Takze mne sa odklopia vzdy po odomknuti auta-Ale mam to vyriesene aspon tak,ze sa zaklopia az po dlhsom podrzani zamykania na klucke,alebo dialkovom,takze klasika pri prvom sa nezaklopia,takze ked parkujem trebars doma,alebo iba niekde kratko,nesklapam ich.

U modelov s vhodnymi jednotkami to je samo mozne nakodovat.Treba vyskusat.

Editováno: , autor: Patrik1971
  • o 3 týdny později...
  • o 5 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...