wirer Vloženo 4. Květen 2019 Sdílet Vloženo 4. Květen 2019 (editace) Dílenská příručka, učební pomůcky, schémata, TPI Dielenská príručka, učebné pomôcky, schémy, TPI Sťahujte, používajte, ďakovanie poteší. Upload radšej šírte len môj, aj keď tomu nezabránim....kto chce prispieť, tak správa. Elektrika a schémy:S0066430015-Základní výbava (8T0) (8T2) (8T6) (8T9) (1MM) (1MA) (2FS) (2PK) (2PV) (2ZA) (AW5) Karoséria:D4B8091482E-Opravy karosérie.pdfD4B8091E476-Opravy karosérie.pdfS0051870015-Opravy karosérie - Montážní práce na karosérii.pdf Podvozok:D4B8090F114-Kola, pneumatiky.pdfD4B80903260-Brzdové_systémy.pdf Prenos sily: D4B80513DFA-Prevodovka 02S.pdf D4B80513E0E-Prevodovka 0AJ.pdf D4B809032B4-Palivový systém - zázehové motory.pdf D4B809032C4-Palivový systém - vznetové motory.pdf D4B809032B5-Motor 1.0 70-85 kW TSI.pdf D4B809032C5-Motor 1.6 85 kW TDI CR.pdf Topenie, vetranie a klimatizácia: D4B8090B8DD-Topení - Klimatizace.pdf D4B806338AC-Klimatizace s chladicím prostredkem R1234yf.pdf S0051890015-Klimatizace s chladicím prostredkem R134a.pdf Vlastná diagnostika:D4B8090B963-Komunikace.pdfS0051880015-Elektrická zarízení - vseobecné informace.pdf Editováno: 25. Březen 2020, autor: wirer 13 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkolar74 Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nedo Vloženo 24. Březen 2020 Sdílet Vloženo 24. Březen 2020 (editace) konečně, díky! ... nejde stáhnout příručka k motoru 1.6TDI Editováno: 24. Březen 2020, autor: nedo doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2020 Opravene https://uloz.to/file/wAOEh7050B2E/d4b809032c5-motor-1-6-85-kw-tdi-cr-pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 26. Duben 2020 Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 @wirer Nevim jaky mate zdroj, ale nebyly by prosim jiz nekde dostupne dalsi “navody” - napr. demontaze tapecu, plastu v interieru atd.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Duben 2020 Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 Zdroj (placený) je erWin. Tak to můžeš zkusit. Pokud to tam není v češtině, hledej v angličtině nebo němčině. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 26. Duben 2020 Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 Vedel by niekto prosim doplnit i TPIcka sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 26. Duben 2020 Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 Tak aktuálně asi nic extra nového, stále x věcí chybí :(: Nevšiml jsem si, že by v jiných jazycích bylo něco zásadního navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 Tak tak, je to platene. Ja si prioritne taham na Fabiu, len som malncas tak som stiahol aj zvysok. Tapacire dveri by mali byt podobne ako ostatne modely podobneho roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Květen 2020 Sdílet Vloženo 16. Květen 2020 D4B8090EF13-Údržba_–_přesné_pokyny.pdf 4 7 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Něco málo na demontáže a montáže tapeců. Tak třeba se někomu šikne :-) 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2022 (editace) Nema niekto moznost ziskat pristup do Erwin? Editováno: 7. Května, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2022 vsetky dielenske prirucky si vies stiahnut rovnako ako hocikto iny po zaplateni pristupu na Erwin, ak dana prirucka existuje a bola vydana. ak nie, tak jedine ked skontrolujes ine modely, ktore mali panoramu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Ledna Autor Sdílet Vloženo 11. Ledna Dílenská příručka, učební pomůcky, schémata, TPI Dielenská príručka, učebné pomôcky, schémy, TPI Sťahujte, používajte, ďakovanie poteší. Upload radšej šírte len môj, aj keď tomu nezabránim....kto chce prispieť, tak správa. Keďže obľúbené uloz.to ukončilo verejné zdieľanie súborov medzi používateľmi, toto mi prišlo ako vhodná náhrada. Pokiaľ ma nenapadne niečo lepšie. V prípade potreby sa stačí ozvať a skúsim urobiť reupload aj inde... https://mega.nz/folder/06UUABzb#Iw-obeBV8Wlf1Dz33NJcxQ 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johank Johanka Vloženo 13. Ledna Sdílet Vloženo 13. Ledna (editace) Sice není k tématu, ale informace snad prospěšná. Stáhnul jsem podvozek.zip, antivir nehlásil nic. Při pokusu o otevření se kousl počítač, soubor nejde otevřít a celé mi to přenastavilo nastavení pozadí = pouze černá plocha a nešla změnit. Po několika restartech jsem to rozchodil, nyní projžidom PC zda není někde virus. Stáhnout soubor šel, ale při otevírání se kousnul PC. Editováno: 13. Ledna, autor: Johank Johanka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Ledna Autor Sdílet Vloženo 13. Ledna nikdy som s tym problem nemal. ani so strankou mega.io, ani so ziadnou podobnou. nikto mi ani nehlasil ziadny problem cez spravy konkretne DP Scala (aj Kodiaq a Karoq) boli nahravane cez mobil... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek253 Vloženo 13. Ledna Sdílet Vloženo 13. Ledna Stáhnul jsem v zip formátu, rozbalil, žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prof. Birkermaier Vloženo 14. Ledna Sdílet Vloženo 14. Ledna Děkuji za reupload. U mě taktéž v pořádku. NOD32 ani Avast neprotestují a počítače se chovají jako předtím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johank Johanka Vloženo 14. Ledna Sdílet Vloženo 14. Ledna (editace) Ok díky to mě uklidnilo, zkusím znova :-)), nevím tedy co se stalo. Tak problém byl pouze se složkou motor. Všechny šly sthnout vpohodě, u motoru se znovu kouslo. Restart PC, staženo znova a pak OK. Asi se nějak chybně stahoval soubor a při otevírání zipu se PC kousnul. Včera mi ještě změnil to pozadí, tak mě to vystrašilo zda nebyl nějaký virus. Díky Editováno: 14. Ledna, autor: Johank Johanka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Ledna Autor Sdílet Vloženo 14. Ledna ked mate niekto navrh na iny server, tak kludne sem alebo do spravy a urobim reupload. kedze ako vsetci vieme, uloz.to skoncilo verejne zdielanie podmienka je aspon 30GB free priestoru a daju sa idealne vytvarat priecinky. fastshare a webshare maju obmedzenie asi na 5-10GB, cesky edisk som sa nedocital aky je limit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petercheco Vloženo 21. Ledna Sdílet Vloženo 21. Ledna Myslím, že mega je super a dle mého není důvod jít jinam 😉. Děkuji za poskytnutý materiál 😁. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Černohorák Vloženo 29. Července Sdílet Vloženo 29. Července V 11. 1. 2024 na 20:12, wirer napsal: Mega má nějaký problém Dílenská příručka, učební pomůcky, schémata, TPI Dielenská príručka, učebné pomôcky, schémy, TPI Sťahujte, používajte, ďakovanie poteší. Upload radšej šírte len môj, aj keď tomu nezabránim....kto chce prispieť, tak správa. Keďže obľúbené uloz.to ukončilo verejné zdieľanie súborov medzi používateľmi, toto mi prišlo ako vhodná náhrada. Pokiaľ ma nenapadne niečo lepšie. V prípade potreby sa stačí ozvať a skúsim urobiť reupload aj inde... https://mega.nz/folder/06UUABzb#Iw-obeBV8Wlf1Dz33NJcxQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Července Autor Sdílet Vloženo 30. Července (editace) To vyzera skor na pokus o opakovane prihlasenie s nespravnym heslom. Navyse podla prekladu to vyzera na nutnost resetu. Pokyny mas v mailovej schranke. Takze pochybujem, ze to bude priama chyba na strane mega.nz V mobile momentalne vsetko funguje, dokonca nevyzaduje ani login Ked sa prihlasim, vsetko funguje rovnako. Notebook sebou nemam, to viem overit az poobede/vecer Editováno: 30. Července, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Července Sdílet Vloženo 30. Července Normálně to funguje. Teď jsem to zkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukatione Vloženo 27. Září Sdílet Vloženo 27. Září Dobrý den, slo by někde sehnat popis pinu konektoru zapojeni pro hlavní světla (BiLed) Škoda Scala? Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.