Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

MR 2020

Upraveno od Pawouk

Touring Sport:

-karosérie combi
-17 kola Trius černá
-černé exterierové doplňky
-LED světlomety s ostřikovači
-Sportovní sedadla vpředu
-černý strop
-vkládané tkané koberce
-multifunkční sportovní volant s pádly DSG
-rádio Bolero

Omezený rozsah mimořádných výbav

Černý strop ?

• Autor

za me si myslim fajn edice a takovy ,,BABY RS" s fajn cenou, bez zbytecnych asistentu a dalsich vymozenosti ;)

Kdyz da jeste prodejce nejaky procento dolu, tak jeste vic prijemny.

Pak staci prehazet jen narazniky a je z toho RS :D

Citovat
před 21 hodinami, Lukason napsal:

Nově možnost objednáno modelu Octavia III. Tour a Touring Sport ;) 

Tour motorizace: 1.0 TSI 85kW MP - 439 900,-  a 1.6 TDI 85kW MP - 499 900,-

Touring Sport motorizace: 2.0 TSI 140 kw 4x4 DSG - 699 900,- a 2.0 TDI 135 kw 4x4 DSG - 745 900,-

2.0 TDI 135 kw 4x4 DSG - 745 900,- vypadá dobře - jen je škoda té DSG :-(

Moc hezká nabídka. Kdybych teď měl měnit auto, hned bych do toho Touring Sport v benzínu šel.

Počítám, že na tydle Touring Sport a Tour nepůjdou tak velké slevy jako na běžkou O. Bude to podobné jako s výbavou Fresh.

Zítra se na to jdu akorát zeptat jestli na to půjde i můj bonus. Pak není o čem a objednávám. 

Také zkoumám konfigurátor, to se jim povedlo ?.

Kdyby mě to pak vyšlo na 400 s paketem led bylo by to super. 

No doufam, ze na to nebudou velkoodberatelske slevy, protoze ta sedadla pro Active a Ambition uz bych v dalsim aute nesnesl. Trochu jsem doufal v nejakou "Edition" :(

Jj ty tam určitě budou :kol-48:.. Marže pravděpodobně bude pro prodejce klasická. 

Podle cc jsou tam. Dost me ta vybava a cena prekvapila. Zjevne je cil prodavat misto Scaly OIII.

Upraveno od bojler

Spíš bych to viděl vyprodat věci na combi než se ukáže nová Octavia. 

Z čeho jsou vlastně ta sedadla z active a ambition? Základní pro superb? To se na nich sedí tak špatně? Třeba v porovnání s fábií. Tam mně nepřijdou tak zlé.

Jako mínus v dnešní době beru, že nejde nakonfigurovat DAB, a to ani k Amundsenu.:-(

Upraveno od radlat

Superb má taky dvě standardní tvarové verze. Ale do OIII se dávají jiná než do Superbu. Mně vadí, že jsou malá. To samé standardní sedadla v Rapidu.

Ještě jedna zajímavost. Stupeň Active byl zdražen o 10 000Kč. Do základní výbavy přibyl malý kožený paket, dešťový senzor, bluetooth a podle všeho i litá kola (!). Do paketu Active Plus přešly místo koženého paketu zadní parkovací senzory. Sice je to vzhledem k AM Tour pro běžného smrtelníka relativně jedno, ale vlastně se OIII dočkala takového neoficiálního AM Trumf.

Kdo co plácá? Kde je v konfigurátoru u Tour napsáno, že součástí Bolera a Amundsenu je ve standardu DAB?

Možná to je uvedeno jen v návodu k autu, ten se dá stáhnout.

Aha, takže za to může konfigurátor. Pak mě tedy přesvědči o opaku, že DAB lze do Tour dokonfigurovat. Já žádný jiný relevantní zdroj nenašel. Jen pro ujasnění, abych příště "neplácal".

to Jan R.: Návody jsou dělané pro full výbavu.

@radlat Ztoho si nic nedelej, vsichni tu pláácááme, az na jednoho cloveka ... .... ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.