Publikováno Červen 9, 20196 r Čau, nevím jak změnit zobrazované jméno při vytažení klíče ze zapalování. Už jsem hledal ve všech nastaveních a nic. Budu rád za radu. Upraveno Červen 9, 20196 r od Tainix
Červen 9, 20196 r nechce sa mi koli tebe luskat manual , ale skusil by som iny mobil sparovat, co to bude pisat potom mne to pise iba ze nemam zabudnut mobil, bez mena
Červen 9, 20196 r Autor Mobil spárovaný mám a předchozí co tam byl jsem vymazal. Už mě jen napadá dát “tovární nastavení” ale nechce se mi pak zas všechno nastavovat tak jsem se zkusil zeptat jestli už tohle někdo řešil.
Červen 9, 20196 r myslim ze aj "toverni nastaveni" si mozes vybrat co chces znulovat a nemas to sparovane s klucom? co druhy kluc? pise to iste meno? Upraveno Červen 9, 20196 r od misocko
Červen 9, 20196 r Mě se začalo zobrazovat jméno v autě potom, co jsem si hrál s aplikacemi jako Škoda Connect, MyŠkoda apod.
Červen 10, 20196 r To jmeno to bere ze Skoda Connect. Jak to vypnout ale netusim.. osobne mi to tam nijak nevadi.
Červen 10, 20196 r Autor Díky všem, už jsem to smazal pomocí továrního nastavení Škoda connect (nebo tak nějak).
Listopad 21, 20213 r Takze kdyz dam tovarni nastaveni tak mi to da vybrat co chci nastavit do tovarniho nastaveni nebo se vymaze vse?diky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.