oscar.xll Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 Zdravím, potrebujem radu ohľadne vysuvnej dvernej ochrannej lišty. Na predných pravých dverách sa mi zlomila. Objednal som si druhú. Ako sa mení. Len sa zasúva do toho výsuvného držiaka vo dverách alebo inač. Pozeral som na dielenskú príručku ale tam je len výmena celého mechanizmu. ďakujem za každú radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 Mělo by se to jen nacvaknout. Podívej se do návodu k autu, str.67 (teda u mě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bekino01 Vloženo 26. Červen 2019 Sdílet Vloženo 26. Červen 2019 Zasekla se mi na pravých zadních dveřích a dveře nešly zavřít. Odstranil jsem ji a při garančce 30000 km jsem reklamoval. Reklamace neuznána a neopraveno. ?? Škoda auto, už teď se děsím až nedejbože dojde k vážnější závadě v záruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 26. Červen 2019 Sdílet Vloženo 26. Červen 2019 Je ten plast zlomený ? Ak nie tak len poriadne zacvaknúť . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bekino01 Vloženo 26. Červen 2019 Sdílet Vloženo 26. Červen 2019 Zlomený není, ale dostatečně nezajíždí a dveře nejdou zavřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoD Vloženo 26. Červen 2019 Sdílet Vloženo 26. Červen 2019 (editace) Taky mi to zadrhávalo. Děcka s tím mlátily jak u stodvácy. Stačí vzít šroubovák a poštelovat. Resp uvolnit šroub ve dveřích kde je dětská pojistka, ručně zamáčknout lištu a dotáhnout. V manuálu někde zde( https://forum.skodahome.cz/applications/core/interface/file/attachment.php?id=439575) i k dispozici jsem tam našel i návod (str 88-90) . Práce na tři minuty. i s najitím správného šroubováku. Od té doby chodí jak hodinky. Ani by mě nenapadlo s tím do servisu jezdit. Editováno: 26. Červen 2019, autor: RoD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 26. Červen 2019 Sdílet Vloženo 26. Červen 2019 Mne sa to tiež raz stalo na vodičových dverách vybral som ten plast a nasadil ho znovu a odvtedy som už problém s dverami nemal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bekino01 Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 Jen pro zajímavost oficiální sdělení garančního technika. Reklamace neuznána z důvodu, že k poškození muselo dojít úmyslně. Je nutná výměna celého mechanizmu ve dveřích cca 3 500,- Kč. S tím šroubovákem vyzkouším dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 (editace) To ako ťa upodozrieva že si sa v tom vŕtal a že si si to sam poškodil? Ako na to prišiel? Editováno: 2. Červenec 2019, autor: Jaro92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bekino01 Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Prý se to jinak samo nepoškodí. Škoda konečně vyrábí nerozbitnou věc ?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Je pravda, že ŠA vydala nějaký pokyn, kde se snaží problém hodit na zákazníka - něco v tom smyslu, že je to nesprávným používáním. Na druhou stranu do určitého data výroby byla na tyto chrániče vydána servisní akce, kde se prováděla výměna mechanismu. Mě měnili všechny čtyři a minulý týden měnili další v PP dveřích. Taky to zkoušely na mě nějakým pokynem, tak jsem se nenechal odbít a chtěl jsem ať mi vysvětlí nesprávné používání (když na to nemám vliv), zkoušeli to seřídit a najednou ŠA povolila další výměnu. Je to smutné, ale je potřeba být neoblomný a trvat na svém (teda pokud to není evidentně nějak poškozené). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macc33 Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 ještě že to na svým kokodáku nemám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel Bednář Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Jinak info od mého kámoše, šéfa vývoje tohoto udělátka. Za první rok výroby Kodiaqa bylo provedeno 16 konstrukčních úprav... Vývoj trval 2 roky. Opět mi potvrdil staré známe, nové auto kupovat tak až po roce výroby :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 Výměna celého mechanismu na záruku - PP a PZ dveře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sulak Vloženo 21. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 Zdravím, mám Kodiaqa model 2020, tedy s nápisem Škoda na zadních dveřích, ve výbavě Style, ale z výroby tam nemám nainstalováno ochranné kryty dveří. Je možné, že se již tyto kryty na auto nemontují? Nebo na ně Škoda zapomněla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 21. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2019 Ochrana hran bočních dveří je příplatková výbava = součást Family paketu (7300,-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 23. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2019 To si dělaj srandu ne, a to bylo vždy příplatková výbava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepanlu Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Příplatková výbava to nebyla. Já auto objednával leden 2018 a byl to standard (pokud vím) pro všechny verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeCe Vloženo 27. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2019 Teďka jsem si dovezl z autosalonu L&K a taky to nema. Na vsech Kodiaq to bylo vždy i prodejce to vyzvdvihoval jako úžasnou věc. V konfiguratoru to nebylo jako priplatkova vybava. Pri zmene model roku tam mají ale vždy bordel. Už jsem se s tím smířil. Vidím ale že s tím sou i problemy. Nezavrit dvere bych u takoveho auta nepochopil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 27. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2019 Je to k pláči, jeden s tím počítá, Škoda simply clever a pak krčí ramena, jeje, to je divný, mysleli jsme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Антон Тимофеев Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Mám L&K MR 2020 a ochranná dvěrnich hran tam je. Mám ale ve výbavě Family Paket II, tak nevím jestli ke to tim, jinak by mě taky zklamalo kdyby tam nebyla ta ochrana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Stačí si přečíst popisek toho Family paketu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeCe Vloženo 29. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2019 (editace) To je zase nekdo chytrej :-) No jde o to, že si v nějakém okamžiku objednate auto. Zkontrolujete jake změny udělali v novem modelovem roce, standartni položky a pak takove překvapeni. Schvalne jsem si nasel ulozenou konfiguraci a tam ve family paketu nic takového neni :-) Pokud si ale nekdo zacne konfigurovat auto ted, tak tam už je Family paket II a ten už má v popisu ty lišty. Tj. nastala tam změna. Dříve to měly všechny Kodiaky. Editováno: 29. Říjen 2019, autor: LeeCe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 29. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2019 Tak já se sám zajímal o změny modelového roku, abych předešel takovému překvapení. Netuším, jestli má dealer povinnost tě informovat o takových změnách konfigurace oproti objednávce. Ale slušnost by to byla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeCe Vloženo 30. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 Ja se to o cíleně zajímal, ale ani dealer toho nevěděl víc. Já podepisoval smlouvu v pulce zari, v pulce rijna auto vyrobeno :-) Puvodni predpoklad od dealera byl unor/březen, realita 1 mesic. A už druhy den po podpisu smlouvy nic neslo menit, Čumel jsem jak puk. Bo to zadali do vyroby a hned se to zaradilo do fronty. Asi specifikum 2.0TSI nebo se jim nejaky slot uvolnil.... Nakonec jsem byl rad, ze je to tak brzo. Tj. jsem chtel rict, že na doladeni nebyl prostor :-) a taky kdyz jsem mel auto v konfiguratoru vydefinovane od srpna, tak uz se tam zpetne nic neaktualizuje i kdyz najel novy modelovy rok. Nicmene ja si delal i nove konfigurace a behem toho zari tam ve family paketu ty chranice nebyly. Pokud by to fungovalo bezchybne, tak by mě to mrzelo. Diry tam na to jsou, ale cena dodelani by asi byla brutalní jako u všeho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.