deto Vloženo 15. Únor 2020 Sdílet Vloženo 15. Únor 2020 U mna to urcite suvis s Webastom nema, lebo ho nemam ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter077 Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 V 12. 2. 2020 na 20:49, Jarda-k napsal: No pokud to nebyly origo díly, ale druhovýroba, tím hůř. Za tabulkový ceny je totiž servis nenakupuje. Nakupuje je za zhruba tyhle ceny: https://www.autodily-cardo.cz/rozvody/rozvodove-sady/ Jenom za ten blbej čistič brzd, kterej mě ani nenapadá na co bych ho při výměně rozvodů použil, chtějí asi 3x víc než ho nakupuju do práce od prodejce Wurth. Prostě zákazník na výměnu rozvodů je pro servis dojná kráva. Ještě že jsem alespoň tohohle ušetřenej... tak příště na ně seru .. chtěl jsem to akorát od servisu no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe Ťo Vloženo 3. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeCZman Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Byl jsem v pátek v servisu s problémem, který tu popisuje většina z vás. Byl mi na základě konkrétního TPI vyměněn ozubený řemen. Podle technika nebylo nutné měnit kladku - což potvrzují i obrázky a popis postupu výše. V servisu byli vstřícní, po výměně vše OK, motor přede zase jako kotě. Auto 5/2017, v době výměny najeto 58 000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe Ťo Vloženo 5. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 super, to rad pocujem, snad to bude aj moj pripad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luiki1 Vloženo 25. Březen 2020 Sdílet Vloženo 25. Březen 2020 Zdravim. Mam problem ze pri zahriatom motore pocujem od motora taky zvuk ako keby mi klepali ventily .. ako keby som mal malo oleja .. avsak ak dolejem olej tak to stichne .. ten zvuk pocut iba pocas jazdy a to medzi 1400 az 1800ot/min.... pri volnobehu ten zvuk neni pocut .. iba pri zataži .... vie niekto co to moze byt ??? Superb 110kw ... DFGA motor a najazdene mam nieco okolo 65000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 25. Březen 2020 Sdílet Vloženo 25. Březen 2020 Mel jsem to same na 1.6 TDI, nejvice slyset v garazi podzemni pri rozjezdu. Plna merka oleje tento stav minimalne utlumovala. Auto jsem prodal, ale nyni ma 330 tisic a porad bez opravy jakekoliv jezdi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterko Vloženo 2. Duben 2021 Sdílet Vloženo 2. Duben 2021 Ahojte, pridal som prispevok v ramci inej temy, ale hodil by sa aj sem a vidim, ze Vas to tu par sleduje, tak snad neporusim nejake pravidlo fóra, ak sem hodim odkaz na ten moj prispevok. Jedna sa o klepanie 140kw 2.0 TDI motora, je tam video, ak by ste mali niekto chvilu cas, vypoculi si to a pripadne napisali, co si o tom myslite, budem vam vdacny. https://forum.skodahome.cz/topic/138221-20tdi-140kw-dfha/?do=findComment&comment=2522365 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jany123 Vloženo 23. Květen 2021 Sdílet Vloženo 23. Květen 2021 Zdravím, měl bych dotaz, je to spíše průzkum. Lidi co máte u supa III 140kw motor (obyč, ne EVO) máte také nad cca 3000 otáček při zátěži jiný zvuk motoru? Takový rachtání jakoby. Nebo mám zas něco výjmečného? Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luiki1 Vloženo 30. Květen 2021 Sdílet Vloženo 30. Květen 2021 Zdravim pani.... mam Superb 3 110KW a stretli ste sa niekto s takymto problemom ??? .. robi to za studena a nie stále, pritom ide divny zvuk od motora a v tom aj prebliknu svetla..... prikladam video: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 30. Květen 2021 Sdílet Vloženo 30. Květen 2021 volnobezka na altiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wibik22 Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 (editace) Mám to taky u sup 3 2.0 tdi 140 kW r. 2018, hrkot motoru je u sup 3 běžný , je to olejové čerpadlo za studena. Všechny superby 110 a 140 kw co jsem slyšel za studena to dělali. Dá se vyměnit, ale za pár tisíc km se zvuk vrátí. Editováno: 1. Únor 2022, autor: Wibik22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 18. Únor 2022 Sdílet Vloženo 18. Únor 2022 Už jsem byl s tímto zvukem v servise několikrát, vyměnili mi rozvodový řemen, jednu kladku a je stále stejné. Za studena hrkotavý zvuk, za tepla je klid. Je to dost možné že se opravdu jedná o to olejové čerpadlo. Je to ale ostuda..... Takové zvuky mi nedělala ani 20 let stará Octavia tdi s 400 tis.km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 18. Únor 2022 Sdílet Vloženo 18. Únor 2022 mam tiez S3 ale 110kW MR2018 a tiez pocujem nepravidelne zvuky a bolo mi povedane, ze je to olejove cerpadlo. Ked sa motor zohreje, tak ide pekne. Tiez neskacem od stastia z toho a kupu dalsieho auta urcite viac zvazim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 21. Únor 2022 Sdílet Vloženo 21. Únor 2022 https://youtu.be/jTPLpKoOJRc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 21. Únor 2022 Sdílet Vloženo 21. Únor 2022 Bohužel německy neumím, jen anglicky :). Mohu poprosit o hrubý překlad toho videa ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 22. Únor 2022 Sdílet Vloženo 22. Únor 2022 To neviem ani ja, čo som ale pochopil ukazuje zvuk kedy sú rozvody ko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomaš 7 Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 V 2. 4. 2021 na 14:58, peterko napsal: Ahojte, pridal som prispevok v ramci inej temy, ale hodil by sa aj sem a vidim, ze Vas to tu par sleduje, tak snad neporusim nejake pravidlo fóra, ak sem hodim odkaz na ten moj prispevok. Jedna sa o klepanie 140kw 2.0 TDI motora, je tam video, ak by ste mali niekto chvilu cas, vypoculi si to a pripadne napisali, co si o tom myslite, budem vam vdacny. https://forum.skodahome.cz/topic/138221-20tdi-140kw-dfha/?do=findComment&comment=2522365 Ahoj ako si dopadol mám ten istí problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterko Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 Ahoj, nedopadlo to zatial nijako, lebo som sa nedostal do toho servisu - musel som zrusit termin kvoli PCR testu, ktory mi padol na tu istu hodinu a odvtedy sa mi (z roznych, aj vaznych dovodov) nepodarilo k tomuto problemu vratit a navyse, zaruka mi uplynula, lebo som najazdil 150.000 km, tak uz ma to ani netlaci az tak... Podla mna su to ale asi vstrekovace. Inak prave dnes som hovoril svokrovi, ze by sa mi patrilo to zacat riesit, lebo uz mi to zerie okolo 8,5 - 9 litrov, ale malo na tom jazdim, tak to nemrzi tak, ako ked som najazdil 40.000 km rocne. myslim na to, ze by sa patrilo sem dat potom info, tak hadam nezabudnem, ak sa k rieseniu tohto problemu vratim. :-) drzim ti palce, nech to je nejaky lacnejsi variant problemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik79 Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 V 25. 3. 2020 na 7:12, luiki1 napsal: Zdravim. Mam problem ze pri zahriatom motore pocujem od motora taky zvuk ako keby mi klepali ventily .. ako keby som mal malo oleja .. avsak ak dolejem olej tak to stichne .. ten zvuk pocut iba pocas jazdy a to medzi 1400 az 1800ot/min.... pri volnobehu ten zvuk neni pocut .. iba pri zataži .... vie niekto co to moze byt ??? Superb 110kw ... DFGA motor a najazdene mam nieco okolo 65000km Zdravím, už je to nějaká doba co jste to tu řešil, mam najeto 58tis a mám stejný problém, motor na volnoběh a při přidání otaček je v klidu a při zatěži v nižších otáčkách vydá takový chrapotavý zvuk. Zjistil jste něco? děkuji, Rusina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 20. Duben 2022 Sdílet Vloženo 20. Duben 2022 Dá sa podľa VIN zistiť aky tam je remeň, alebo len fyzická kontrola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luiki1 Vloženo 25. Květen 2022 Sdílet Vloženo 25. Květen 2022 On 4/18/2022 at 5:15 PM, petik79 said: Zdravím, už je to nějaká doba co jste to tu řešil, mam najeto 58tis a mám stejný problém, motor na volnoběh a při přidání otaček je v klidu a při zatěži v nižších otáčkách vydá takový chrapotavý zvuk. Zjistil jste něco? děkuji, Rusina. Zdravim, nie zial som nic nezistil. Bol som s tym v servise ale oni nic nepoculi ... tak som ich bol trocha povozit a potvrdili mi ze to pocuju... zial odporucali mi ze mam tento zvuk nahrat a tak sa to bude dalo riesit ale ani pri nahravani zvuku v interieri ani v motorovom priestore to neni pocut...... ale mam odporucanie na jeden produkt ktory pridám do oleja a možno ze sa to stratí... uvidim... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varil007 Vloženo 5. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2022 Taky me to klepe v nizkych otackach, po vymene vstrikovacu je to stale stejny :( BG dekarbo motoru uz 3x pri vymene oleje a furt stejny... Strasnej motor 2.0 tdi 140kw Mate to nekdo vyreseny ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 9. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2022 Takže z toho všeho si muzu vzit, že pískot od rozvodu je cas vymenit rozvody a hrkotavý zvuk za studena je vakuova pumpa teda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 9. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2022 Vetsinou ne... Dela to olejove cerpadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.